Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JB dediğin tweak için yapılır. Ben JB'yi sırf bu Kontrol Merkezi'ne 3G, Konum vb. şeyleri koymak için yapıyorum. Ha bir de Cydia'dan yüklenebilen iCleaner için. Banane bedava uygulamadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde iphone 6 plus 64 gb vardı ve 8.3 e guncellestirdım jailbreak bu ay cıkacagını sanmıyorum 8.4 veya ios 9 da cıkabilir o yuzden telefonumu sattım gittim sıfır iphone 6 plus aynı renkten aldım sıfır kutu acılımında 8.1.2 ile geldıgı için jailbreak sansı var su an için tek sans sıfır almak 😉 ve ve 800 tl zarar ettim 😔😔

• Swipe selection virtual home intelliscreenx xmodgames icleaner cydown cydia enable ccsettings sprintomıze3 vazgecilmezdir

• quote:

Orijinalden alıntı: gallapoli

Elimde iphone 6 plus 64 gb vardı ve 8.3 e guncellestirdım jailbreak bu ay cıkacagını sanmıyorum 8.4 veya ios 9 da cıkabilir o yuzden telefonumu sattım gittim sıfır iphone 6 plus aynı renkten aldım sıfır kutu acılımında 8.1.2 ile geldıgı için jailbreak sansı var su an için tek sans sıfır almak 😉 ve ve 800 tl zarar ettim 😔😔

Aga para sende bolsa banada bi iphone 6 fırlatsana ordan benim 5s i yollayıverem sana

• Okyanus var fırlatamam gelmez 😀😀

• quote:

Elimde iphone 6 plus 64 gb vardı ve 8.3 e guncellestirdım jailbreak bu ay cıkacagını sanmıyorum 8.4 veya ios 9 da cıkabilir o yuzden telefonumu sattım gittim sıfır iphone 6 plus aynı renkten aldım sıfır kutu acılımında 8.1.2 ile geldıgı için jailbreak sansı var su an için tek sans sıfır almak 😉 ve ve 800 tl zarar ettim 😔😔

Bu nasıl bir israf .. bi iP4 falan alaydın 2.el, 8.3e jb çıkana kadar onla uğraşırdın. 800 tl nedir yav
  • İphone 4 var zaten kendıne hayrı yok ki bana olsun

• quote:

Niye herkes jailbreak i bedava uygulama indirmekle kiyasliyor zaten jailbreaksiz de dedava uygulama indirilebiliyor millet mi anlamiyor anlamadim VSHARE uygulamasinindan istedigini indirebiliyosun jailbreaksiz millet takmis jailbreaki bedava uygulama olarak goruyolar jailbreaktan sadece anlariginiz buysa bence hic yapmayin

Sonuna kadar katılıyorum , ilk telefonu aldığımda bendede öyle bir algı vardı(tabiki böyle düşünen insanlardan dolayı) ve geçmemiştim.Sonra telefondan sıkılmaya başladım (ki bu 2 ay içindeydi) birde jb yapayım dedim 1 seneyi geçti jbsiz kullanmadım nerdeyse benim için ifile,afc2add,springtomize,cc settings vs. ile vazgeçilmezim oldu.Bence önyargıları kaldırmak şart yoksa hep korsan olarak görülecek jb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jailbreak diyorum adama bana diyokı korsan ve kul hakkına giriyosun ve telefon garantiden cıkıyor tweak korsanlık degil kul hakkı hıc degil cydia da satişa cıkıyor tweaklar kimsenın hakkına tecavuz ettıgımız yok emege saygımızda var gelelim garanti işine jailbreak kesinlikle garanti dısı etmez cihazı kendim teknik servisciyim arkadaslar onun bunun sözüne itibar etmeyiniz jailbreak illegal bir iş degildir kanunsuz degildir arkadaslar internet aleminde atıp sallayanları dikkate almayın kesınlıkle

• Yok mu bi haber alan yok mu gören ???
  • hrnunl67 H kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef günde 20 kere.giriyorum bu siteler ama tık yok pangu.mangu tango taig yaza yaza telefondan soğudum yanlız bu taigçi stefan esser denilen şahıs yakın bir zamanda birşeyler yapacak gibi Detaylı bilgi için bunlar ın tiwit lerini çevirip takip etmek Lazım

• Ya bu jb çıkaranlar neden demiyor araştırma yapıyoruz çıkarıcak ya da çıkarmıcaz. İnsan bi bilgi verir

• umarım jailbreak hiç çıkmaz ve iphone satışları düşer ve umarımki apple bu inatcılığından vazgeçer
  • Şimdi sunday is funday ciler gelir 😁

• pazartesi çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

pazartesi çıkıyor

Kaynak var mi?

• 1 aydır bekliyorum 4 pazar geçti yine çıkacağını sanmıyorum benim umudum kalmadı artık

• Hocam ios 6da hangi sürümde 9,5 ay beklendiğini hatırlayamadım?

• İos 5 ten itibaren ios 6 nın jailbreakini beklemiş. Ben de 2 yıldır falan ios 9.1.2 jailbreak bekliyorum :(

• Yukarda 2 defa yazdım ios 6.1.3te 9.5 ay beklendiğini. Saçma sapan laf sokmaya çalışıp komik duruma düşmeyelim.. Biraz yazılanlara bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastrocnemius -- 26 Nisan 2015; 2:27:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.