Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar taig veya panguyu twitter'dan takip edebileceğimiz bir adresleri yok mu bu adamların ? hangi hesaba girsem fake gibi duruyor çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 8.4 beta 3 yayinlandi. Kuranlar ne gibi yenilikler olmus aktarabilir mi ve hiz konusunda herhangi degisiklik. Varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar konu jailbreak, beta muhabbeti ya da diger muhabbetleri lutfen baska konuda yapalim, cok kabarik bir konu oldu ama ici bos bir konu oldu, amacindan uzaklasti, taig, pangu ya da diger hackerlarla ilgili bilgi disina fazla tasmayalim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: theknife

Arkadaslar konu jailbreak, beta muhabbeti ya da diger muhabbetleri lutfen baska konuda yapalim, cok kabarik bir konu oldu ama ici bos bir konu oldu, amacindan uzaklasti, taig, pangu ya da diger hackerlarla ilgili bilgi disina fazla tasmayalim lutfen

Pek umursayacaklarını sanmam. Mesajın kaybolur gider birazdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciktimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

http://devteam.blog.com/2015/04/25/untethered-jailbreak-ios-8-3-and-tethered-jailbreak-ios-8-4-for-windows-and-all-older-ios-version-redsn0w-premium-edition-win-0-9-16-stable-version/

Çıkmış mi?

Hocam ne derece sağlıklı bilmiyorum bilen birileri varsa aydınlatsın bizi araştırırken buldum

• Redsn0w eskilerden. Şimdi çıkartacaklarını sanmıyorum.. Fake olma ihtimali yüksek

• omerfbc kullanıcısına yanıt
    malesef 8.3 jailbereak gelmiyecek bir sonraki sürümü beklemek gerekiyor.pancu nun açıklaması bu yönde idi.
  • astral1975 kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mevlutertem

quote:

http://devteam.blog.com/2015/04/25/untethered-jailbreak-ios-8-3-and-tethered-jailbreak-ios-8-4-for-windows-and-all-older-ios-version-redsn0w-premium-edition-win-0-9-16-stable-version/

program açılmıyor

Yöneti olarak çalıştırdım ben ipsw dosyasını indirdikten sonra next yapıyorsun ama sonra bağış istiyor o indirdiğimide itunesdan downgrade yapıyım dedim hata alıyorum

• quote:

quote:

quote:

program açılmıyor

Yöneti olarak çalıştırdım ben ipsw dosyasını indirdikten sonra next yapıyorsun ama sonra bağış istiyor o indirdiğimide itunesdan downgrade yapıyım dedim hata alıyorum

evet ben de açtım sonra..next deyince bağış istiyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

program açılmıyor

evet ben de açtım sonra..next deyince bağış istiyor..

Mecburen 8.4 final sürümle gelicek jbyi beklicez yapıcak başka bi şey yok

• Yapıverin bağışı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

Yapıverin bağışı :D

sen yap kardeş telefonu ben feda ederim :D
  • ios 8.4 ne zaman gelicek bilğiniz var mı kaçıncı betada şuanda. 8.4 çıkınca ilk hafta 8.3 jb çıkar bence .

• TolgaTrz kullanıcısına yanıt
    Haziranın ortasına doğru muhtemelen final yayınlanır. 8.3 için çıkmaz jb artık geçti o iş. 8.4 için çıkması da biraz zor hiçbir takımın çalışması yok hiçbir belirti yok sadece stefan esser somut şeyler yapıyor ama hayatta yayınlayacak bi adam değil. O yüzden çok heveslenmiyorum ama yanılmayı çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Stefan Esser zaten yapsa bile yayinlamaz. Cunku eleman apple (ios) yazilim ve sistemi guvenlik uzmani yani bu iste calisiyor. Boyle bir seyi yapabilir ama yayinlamaz. Zaten daha onceki jb yayinlayan pangu grubu Stefan Esser'in stajyeriydi.

Hocam öyle bir anlatmışsınız ki sanki adamın kankasısınız

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.