Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

quote:

Orijinalden alıntı: s k y

quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin78

samsung mu alsam diyorum da sırf jailbreak i bekliyorum

Samsung alınca ne gibi bir artı sağlayacak size ?

Kendi kendine sürekli açılıp kapanan Kafası esince donan dediğim dedik hayat dolu kendi Kişiliği olan bir Samsung, daha ne olsun

Samsung'un ilk modellerinden bahsediyor olmalısınız. Bukadar da kör olmayın.

Not: iPhone 6 Plus kullanıcısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

quote:

quote:

Kendi kendine sürekli açılıp kapanan Kafası esince donan dediğim dedik hayat dolu kendi Kişiliği olan bir Samsung, daha ne olsun

Samsung un ilk modelleri olmasına gerek yok. S6 için henüz zamanı gelmedi ama s5 bile şu an ara ara kendini kapatıyor .s6 da ise ram sismesi sorunu yeni güncelleme ile giderilecek denildi. Bu ne demek? Demek ki ram sorunu var ki güncelleme getiriyorlar. Buda bazı kullanıcılarda kendi kendine programların kapanmasına neden olmuş. Android cihaz alacaksaniz en son düşünmeniz gereken markanın savunmasını yapıyorsunuz burda.
    Telefon sözde özgür, sözde herşey yapılabiliyor. Ama root atıp üç beş program yüklediğinizde menü geçişlerinde, rehberi açmakta kasmalar donmalar başlıyor. Ne işime yaradı özgürlük ?
    He özgür he

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung un ilk modelleri olmasına gerek yok. S6 için henüz zamanı gelmedi ama s5 bile şu an ara ara kendini kapatıyor .s6 da ise ram sismesi sorunu yeni güncelleme ile giderilecek denildi. Bu ne demek? Demek ki ram sorunu var ki güncelleme getiriyorlar. Buda bazı kullanıcılarda kendi kendine programların kapanmasına neden olmuş. Android cihaz alacaksaniz en son düşünmeniz gereken markanın savunmasını yapıyorsunuz burda.
    Telefon sözde özgür, sözde herşey yapılabiliyor. Ama root atıp üç beş program yüklediğinizde menü geçişlerinde, rehberi açmakta kasmalar donmalar başlıyor. Ne işime yaradı özgürlük ?
    He özgür he

Tamamıyla katılıyorum. Eğer illa android diyorsan htc veya lg alacaksın. Ben 4s den note 3 geçtim binpişman oldum, şimdi ip5s kullanıyorum 1000ft te uçuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu dağıtmayalım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He özgür he

Note 2, Note 3 ve Note 4 kullanmış biri olarak söylediğiniz ve ıkınıp sıvazlamaya çalıştığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Demek ki kulanana göre değişiyor. Note 5 çıkınca iPhone 6 Plus'umu satım yine Samsung'a dönüş yapacam. samsung bukadar sorunlu bir marka olsaydı her etkinliği Apple etkinliği kadar beklenmezdi ve akıllı telefon pazarında Apple ile kafa kafaya gitmezdi. Htc ve diğerleri bu pazarda nerede söyle de bilelim.

• andorid isletim sistemini en stabil kullanan htc dir bunu unutma. Kardesimde htc one m8 var ve bildigin ucuyor telefon. Bende bir ara note 2 kullanmistim berbat birseydi. Sana soyle soyleim benim elimde su an iphone 5s var htc one m8 mi iphone 5s mi deseler kararsiz kalirim. Bence Htc den sonra da lg gelir stabil konusunda.

• Konu çok başka yerlere gidiyor lütfen konuyu saptırmayalım beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

andorid isletim sistemini en stabil kullanan htc dir bunu unutma. Kardesimde htc one m8 var ve bildigin ucuyor telefon. Bende bir ara note 2 kullanmistim berbat birseydi. Sana soyle soyleim benim elimde su an iphone 5s var htc one m8 mi iphone 5s mi deseler kararsiz kalirim. Bence Htc den sonra da lg gelir stabil konusunda.

Yav bi susun laftan anlayın azıcık. Konusu buradı değil.

Hayır konuyu baltalamakla kalmıyorlar alıllılar birbirini alıntılamadan ortaya yazıyor hahaha ne komedi ya. Saçmalığa bakar mısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He özgür he

Note 2, Note 3 ve Note 4 kullanmış biri olarak söylediğiniz ve ıkınıp sıvazlamaya çalıştığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Demek ki kulanana göre değişiyor. Note 5 çıkınca iPhone 6 Plus'umu satım yine Samsung'a dönüş yapacam. samsung bukadar sorunlu bir marka olsaydı her etkinliği Apple etkinliği kadar beklenmezdi ve akıllı telefon pazarında Apple ile kafa kafaya gitmezdi. Htc ve diğerleri bu pazarda nerede söyle de bilelim.

Öncelikle lafınızı bilinde konuşun. Ben burda kıçı kırık bir marka için kimseden laf çekemem. Bu apple da olabilir samsung da. Ikisi de babamın şirketi değil.
    Ayrıca Ben root atıp kullandıktan sonra demişim cümlemde dikkat çekerim. Dediğiniz doğru kullanıma göre değişiyor. Ama samsung hiç bir zaman ağır kullanıcıların beklentilerini karşılayamadı maalesef.
    Neden apple ile kafa kafaya gidiyor derseniz, her mesajımda söyledim yine söyleyeyim.
    70 yaşındaki dedeninde de elinde samsung var 7 yaşındaki bebeninde. Peki 70 yaşındaki dede neden kullanır telefonu? Root atıp wifi killer gibi programları kullanmak için mi ? Tabi ki hayır. Alo diyip kapamak için. Ya da ufak tefek veletler yapsa yapsa oyun oynar, müzik dinler.
    Peki işletim sisteminin güvenliğinden dolayı müzik yüklemek bu kadar büyük bir uğraş iken ios ta hangi standart kullanıcı giderde iphone alır ? Ben cevap vereyim. Hiçbiri.
    Ya da alo diyip telefonu kapatan veya bir kaç oyun program yükleyen amca telefondaki kasma olayını mı hisseder ? Asgari ücretli kullanıcı alo demek için o kadar para mı koyar ?
    Tabi ki hayır.
    Ne yapar peki ?
    Samsung tanıtımını bekler. Çünkü bilir ki adamlar bir kaç ayda bir yeni telefon çıkarıyor ( galaxy serisi, not serisi karışık söyledim). E üstü çıktığı an bakıyor ki 2500 liralık telefon 1500 lira olmuş. Biraz daha bekliyor. Gidiyor şok marketten bile alabiliyor sonunda.
    Siz hangi apple ürününün bu kadar kısa sürede bu denli fiyat düştüğünü gördünüz ?
    Başka bir konu güncellemeler. Htc sony gibi markalar samsung la aynı zamanda çıkarılmış telefonlarına yeni güncellemeleri takır takır verirken , Samsungun kiytirik ram bahanesiyle o telefona güncelleme vermemesi ve daha sonra aynı ram miktarına sahip tablete o güncellemeyi vermesi nasıl açıklanır bilemedim doğrusu.
    Şu an iphone 4s bile ios 8.4 ün betalarini bile alabiliyor ama ?
    Tüm bunları yazmaktan gerçekten bıktım artık. Bunları kopyala yapıştır yapacam artık.
    Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla standart telefona bir kaç Program yükleyip kullanan kullanıcılardansiniz.
    Saygı duyarım, ona lafım yok. Ama bilmediğiniz konularda bu kadar atıp tutmayın.
    Samsungdan memnunsaniz alın bi tanesini, şimdiden hayırlı olsun.
    Ha illa karşılaştırmak isterseniz, illa özgürlük isterseniz, gidin bi samsunga root atın ve gerçekten özgürlük denen kavramı anlayın. Tabi üç beş ay sonra foruma gelip yeni aldığım samsung kasıyor diye konu açarsınız o ayrı bir olay.
    Bir de bir apple alın ve jb yapın. Ikiside özgürlük sonuçta dimi ? Bakın bakalım hangisi daha stabil.
    Sonra ikiside aynı derseniz buraya gelin ve bu mesajı alıntılayın. Gerekirse özür dilerim sizden.

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

andorid isletim sistemini en stabil kullanan htc dir bunu unutma. Kardesimde htc one m8 var ve bildigin ucuyor telefon. Bende bir ara note 2 kullanmistim berbat birseydi. Sana soyle soyleim benim elimde su an iphone 5s var htc one m8 mi iphone 5s mi deseler kararsiz kalirim. Bence Htc den sonra da lg gelir stabil konusunda.

Ok kardeşim.. ok. git android bölümüne orada derdini anlat yeri burası değil ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 15 Mayıs 2015; 13:44:22 >
  • Çinli veledler bu konuşmaları felan anlayabilselerdi jb hemen çıkarırdı yaw. Jb gelmeyince tansiyonlar yükseliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay811 -- 15 Mayıs 2015; 14:00:19 >
  • Jb gelmez daha

• Ipad air Ios 8.1 jailbreak kaldirmayi dusunuyorum. Sizce kaldiriyim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kaldırıp kaldırmamak sana kalmış ama bu sorunun yeri burası değil bence..

• Ses soluk yok JB den

• jb 8.4 e gelir beklemeyin 8.3 e jb boşuna

• Bugünde gelmedi. Ne zaman çıkıcak şu lanet 8.4 onu bi bilsek yeter

• Hocam 8.4 Beta 3 yeni çıktı, Beta 4den sonra da final Sürüm çıkar. Benim görüşüm 2-3 hafta içinde çıkacaktır

• Konunun ismi değişmiş. Bende bakıyom ilk sayfada yok şok oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay811 -- 16 Mayıs 2015; 12:01:31 >
  • Bugün yarın çıkıcak, at fava bekle

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.