Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son jb Sürümü çıksın yapayım birdaha iOS 11 bile çıksa jb çıkmadan Sürüm yükseltenin entrika dan bir tweak için jb yi heba ettik cydia ile kurulan repoların dışında repoda yüklemem zaten bütün virüs ler bu güvenilmeyen kaynaklardan doğuyor nekadar çok repo o kadar sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.4 de gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limerian denen sayfa çok yakında yazmıştı bilen yok mu neci bu adamlar

• Umut Fakirin ekmeği derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Keske herkes bilincli hareket etse.
    2000₺ uzerinde cihaza para verip 3-5 dolarlik isini kolaylastiran bir eklenti icin korsanindan edinmenin yanlis oldugunu dusunuyorum. Ayrica herhangi bir sorun yuzunden guncellemek zorunda kalanlarin disinda her gelen guncellemeyi yukleyenlerde ayri bir dunya. Sorun yasamiyorsan , gelen yenilikler isine gelmiyorsa guncellemezsin ya da jb cikmamissa. Sonra kivran dur neden jb yok diye.

Size kısmen katılıp kısmen katılmıyorum
    İnanki çoğu jb kullananların derdi ücretsiz uygulama edinmek değil cydia daki tweaklerdir
    Ve inanın bunlar 3-5 değil 30-40 işe yarayan tweaklerdir.

• Sıktı be 8.4 çıksın artık

• 8.3 Jb çktımı arkadaşlar?
  • Her foruma girdiğimde heyecanla bekliyorum '8.4 JB ÇIKTI!' diye bir konu görmek için.
  • Okan DEMİR kullanıcısına yanıt
    Maalesef çıkmadı dostum

• Kusura bakmayın yanlış yere yazıyo olabilirim. Elimde 3.Nesil bir İpad var Model no:A1430. Dayım iCloud şifresini unutmuş kendisine yeni alıp bana bunu verdi. Şifresini hatırlamadığı için cihazı açamıyorum aktifleştirme istiyo. Zahmet olmazsa yardımcı olabilicek beni aydınlatabilicek bir arkadaş varmı ? Bu sorundan kurtulma şansım varmı. Garantide fatura olmadığı için yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Man

Kusura bakmayın yanlış yere yazıyo olabilirim. Elimde 3.Nesil bir İpad var Model no:A1430. Dayım iCloud şifresini unutmuş kendisine yeni alıp bana bunu verdi. Şifresini hatırlamadığı için cihazı açamıyorum aktifleştirme istiyo. Zahmet olmazsa yardımcı olabilicek beni aydınlatabilicek bir arkadaş varmı ? Bu sorundan kurtulma şansım varmı. Garantide fatura olmadığı için yapmıyor.

Kardeşim simdi apple store getirebilirsen kutu yada garanti belgesi olmasına gerek olmadan halledilebilir , hmm istanbul dısındayım dersen de apple servisine yollaman yeterli pupa ydı herhalde :) bu arada bilgisiz isen sen hiç uğasma yapamazsın

• bezdirdi artık gerçekten. nerden güncellediysem..
  • 8.3 için beklemeye gerek yok beyler, kaynak isteyen shiftdelete'e bakabilir.. ios 8.4 veya 9da gelecek

• Tamam özür dilerim yanlış anlamışım
    Evet insanların 3000 lr verip telefon alıp 3-5 liranın hesabını yapmalarına denecek bişey yok
    Milletçe çok değişik olduk...

• Gelmicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dikkatli okursaniz jb yapanlarin 3-5 Dolarlik bazi ucretli tweakler icin korsan repolara basvururduklarini kastediyorum. Yoksa jb yi hangi amacla kullandiklarina hic deginmedim isteyen istedigi sekilde kullanir zaten.

3-5 dolar verip de orjinal tweak (callbar) benim cihazımın restore olmasının sebebi. ona ne diyeceksin ?
  • quote:

Keske herkes bilincli hareket etse.
    2000₺ uzerinde cihaza para verip 3-5 dolarlik isini kolaylastiran bir eklenti icin korsanindan edinmenin yanlis oldugunu dusunuyorum. Ayrica herhangi bir sorun yuzunden guncellemek zorunda kalanlarin disinda her gelen guncellemeyi yukleyenlerde ayri bir dunya. Sorun yasamiyorsan , gelen yenilikler isine gelmiyorsa guncellemezsin ya da jb cikmamissa. Sonra kivran dur neden jb yok diye.

sen bunu dedin, ben de korsanını değil direkt orijinalini aldım. safe moda a da geçmeme izin vermedi. olayı genellememelisin. isteyen korsan uygulama yükler
    , ister 3bin verir. ister 1 lira vermez, herkesin düşüncesi, keyfi, hayat tarzı kendine.bu ülke ferrariye tüp taktıranları da gördü. adamın keyfi bu, saygı duyman gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucc54

quote:

Orijinalden alıntı: Ray Man

Kusura bakmayın yanlış yere yazıyo olabilirim. Elimde 3.Nesil bir İpad var Model no:A1430. Dayım iCloud şifresini unutmuş kendisine yeni alıp bana bunu verdi. Şifresini hatırlamadığı için cihazı açamıyorum aktifleştirme istiyo. Zahmet olmazsa yardımcı olabilicek beni aydınlatabilicek bir arkadaş varmı ? Bu sorundan kurtulma şansım varmı. Garantide fatura olmadığı için yapmıyor.

Kardeşim simdi apple store getirebilirsen kutu yada garanti belgesi olmasına gerek olmadan halledilebilir , hmm istanbul dısındayım dersen de apple servisine yollaman yeterli pupa ydı herhalde :) bu arada bilgisiz isen sen hiç uğasma yapamazsın

İşte hocam sıkıntı orda teknik servis yapmıyo. Fatura olmadığı için yapamadıklarını söylediler. itunesten fw atmaya çalışıyorum fakat -1 hatası veriyo.

• Tam olarak nasıl yapılır, nasıl kullanırım bilmiyorum ama jailbreak yapmak istiyorum bende artık. En azından bir deneyeyim :) tabii tam da jbsiz zamanda istemem ve beklemek zorunda kalmam ayrı olay

• Bgn de yk qlb .s.s

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.