Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murathanatalayyy

Arkadaşlar. Hayırlı günler.
    Dün 8.1.2 ios sürümlü bir 4s aldım. Ve hemen jailbreak yaptım. Jailbreak yapınca telefon yavaşladı ve formatlıyım dedim. Ayarlardan içerik ve ayarları sıfırla yaptım. 1 Saat kadar bekledim tel açılmadı fortmatlama ekranında kaldı.
    Sonra araştırdım. jailbreak varken formatlama yapılırsa böle oluyormuş.
    Cihazı 3 farklı bilgisayardan recovery moduna alıp itunes ile restore yani geri yükle yapıyorum
    her bilgisayarda 48 hatası veriyor.
    tam restore tamamlanıyor derken iphone adlı iphone ye yüklenemedi bilinmeyen hata oluştu (48) yazıyor.
    denemediğim yöntem kalmadı.

nasıl çözebilirim yardım edermisiniz ?
    hayırlı günler tekrardan

ah be abicim neden öyle bişey yaptın ki...:( sanırsam ios 8.3 ü indirip yüklemen lazım. Kesin bilgi sahibi olan arakadaşlar varsa cevap versin lütfen...

• lanet olsun ki şu anda intihar etmek istiyorum.. lanet olsun harbiden lanet olsun..
    iphone 5 ile iphone 4s kafa kafaya takas ettim sırf iphone 4s 8.1.2 diye. gel gelelim bi hata sonrasında 8.3 e güncelledim. aklıma ................ küfredin bana nolur küfredin yaaa. özelden öyle küfürler edin ki daha önce duymadığım küfürler.
  • murathanatalayyy M kullanıcısına yanıt
    Bende 8.1.2 JBli iphone 5s i ILEXRAT la restore ettim sonra wifi falan açılmadı uygulamalardan atıyodu. Şuan 8.3 deyim JB yolunu gözlüyorum. Gel gör ki çıkmıyor lanet şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murathanatalayyy M kullanıcısına yanıt
    Sakin ol KARDEŞ öncelikle geçmiş olsun boş ver i5 verip 4s Alman Başlıca bir hata biraz sabret mutlaka çıkacaktır 1 hafta belki 1ay Yada ios 9 sonuçta çıkacaktır bende entrika dan bir tweak için cydia yı heba ettik yüklemeye çalıştığım uygulama hiç bir işime yaramıyor du sadece denemek içindi "Audi recorder2"bunun içindi spring board datakılı kaldı denemediğim Yöntem kalmadı mecburen restore etmek zorunda kaldım sonuç bu sap gibi ortada bekleyeceğiz nezaman gelirse

• Tahminen ne zaman çıkar sıktı artık bu iş ilk defa byle biley oldu

• ne zaman çıkacağı bilinmez ama videodaki gibi olsa çok süper olurduhttps://www.youtube.com/watch?v=BplveiAxkJw
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadolayn

Ilkdefa bukadar jbsiz kaldim jbsizde kutuk gibi geliyor bu iphone ulen cydia ya girip hic olmazsa bir iki tweak deniyorduk cidden bu iphone nu jbsiz kullananlar 3210 kullansin daha iyi ....allahtan apple tv sldim oyle zmn geciriyom jb cikmazsa htc ye gecerim cukerim jbsiz iphone buda ders olsun jb ciksin isterse ios11 gelsin guncelkeyeni cuksunler... Springtomize activatoru ozledim ulen cikarin su jb yi atlarim 8.4 yok haxiran sunumuna

Çok komiksiniz. JB'siz iPhone yerine 3210 kullanınmış. Yok devenin bale pabucu. Bırakın artık bu 3210 3310 muhabbetlerini. iPhone'u alırken JB nedir biliyor muydunuz? ya da her sürümün mutlaka JB'si çıkacak diye bir garanti mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathanatalayyy

lanet olsun ki şu anda intihar etmek istiyorum.. lanet olsun harbiden lanet olsun..
    iphone 5 ile iphone 4s kafa kafaya takas ettim sırf iphone 4s 8.1.2 diye. gel gelelim bi hata sonrasında 8.3 e güncelledim. aklıma ................ küfredin bana nolur küfredin yaaa. özelden öyle küfürler edin ki daha önce duymadığım küfürler.

Öncelikler geçmiş olsun. Keşke biraz araştırma yapsaydınız. SemiRestore ile sıkıntısız halledebilirsiniz. Bir forumda da 10 TL'ye bir tweak satılıyor onunla da sıkıntısız mevcut sürüme sıfırlayabilirdiniz. Neyse artık olan olmuş yapacak birşey yok. JB için keşke bir üst model telefonunuzu vermeseydiniz, bu sürüme olmasa bir sonraki sürüme olmadı daha sonraki sürüme çıkardı JB be kardeşim.

• Jovi kullanıcısına yanıt
    Hangi forum link var mı

• Bu jb yilan hikayesi oldu. Gittim lg g3 aldim kafam rahat. Jb cikarsa eger donerim belki iphone. Ama sunu soulum iphone dan kopamiyor insan .

• PM attım kardeşim.
  • Çık artık jb valla s6 almayı düşünüyorum sırf bu Yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: burockzybydy

Çık artık jb valla s6 almayı düşünüyorum sırf bu Yüzden

Burası hiç yeri değil ama iphone un yerine alacağınız telefon olarak zamzung u seçtiyseniz hiç beklemeyin direk geçin bence ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burockzybydy B kullanıcısına yanıt
    Bence hemen alın. JB çıkınca yarı fiyatına satıp tekrar iPhone alın. Hem de sizin için değişiklik olur.
  • 2.300 e aldığımız samsung s5 note 4 çıkınca sıfırı 1800 lere düştü. Samsungun bu kadar fiyat kırması saçmalık sırf bu yüzden bile samsung kullanmam. Apple da bu kadar fiyat düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 20 Mayıs 2015; 16:03:12 >
  • İos 8.4 e kaldik hadi hayirlisi

• Çıkacağı yok ama insan bekliyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: uASeckin

2.300 e aldığımız samsung s5 note 4 çıkınca sıfırı 1800 lere düştü. Samsungun bu kadar fiyat kırması saçmalık sırf bu yüzden bile samsung kullanmam. Apple da bu kadar fiyat düşmüyor.

Apple keko arıyor. Türkiyeye özel fiyat tarifi hazırlayıp kerizler alıyor nede olsa diyerekten 3.900 TL'ye iPhone satıyor. Şuan akıllı bir telefon satın almak isteyen fiyatı düşmüş bir S5'i tercih edebilir yani. Herşey telefonu elden çıkarmak değil yani n

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s'i jb gelene kadar kutusuna kaldırdım jb olmadan çekilmiyor. Gelene kadar z1 le idare etcez artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: uASeckin

2.300 e aldığımız samsung s5 note 4 çıkınca sıfırı 1800 lere düştü. Samsungun bu kadar fiyat kırması saçmalık sırf bu yüzden bile samsung kullanmam. Apple da bu kadar fiyat düşmüyor.

Apple keko arıyor. Türkiyeye özel fiyat tarifi hazırlayıp kerizler alıyor nede olsa diyerekten 3.900 TL'ye iPhone satıyor. Şuan akıllı bir telefon satın almak isteyen fiyatı düşmüş bir S5'i tercih edebilir yani. Herşey telefonu elden çıkarmak değil yani n

3900 e hangi cihaz var hocam? İphone6 16 gb mı (:

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.