Şimdi Ara

İOS 8'DEN İOS 7'YE GEÇİŞ MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba iphone 5 sahibiyim ios 8'e geçtim ama acayip pişmanım.3g kapatamama beni bitirdi resmen edge bana yetiyodu şimdi zaten yetmeyen sarj hiç yok gibi. telefon olaylarından pek anlamam açıkcası yedekleme falan almadım hiç yani.ama telefondaki her şey gitsede razıyım eğer böyle bi yol varsa. teşekkürler şimdiden

• Çarşamba akşamı ios 7 e dönüş yaptım fakat imzalar kapandı diye biliyorum emin değilim
  • İmzalar kapandı
  • İmzalar kapandı, 7.1.2'yi yüklersin, etkinleştiremezsin, DFU moda alıp 8.0.2 yüklemek zorunda kalırsın artık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçemezsiniz, o cihaz artık iOS 8'den aşağısına düşürülmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın aptal saptal bir stratejisi yüzünden imzalar arkadaşların da dediği gibi kapandı. Bu haltı neden yiyorlar anlamak mümkün değil. En azından son 2 sürüm arasında geçiş olabilmesi lazım. Bu tarz antipatik hareketlerine uyuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Apple'ın aptal saptal bir stratejisi yüzünden imzalar arkadaşların da dediği gibi kapandı. Bu haltı neden yiyorlar anlamak mümkün değil. En azından son 2 sürüm arasında geçiş olabilmesi lazım. Bu tarz antipatik hareketlerine uyuz oluyorum.

"İphone Kullancilarimizin %90 ni Ios8 Kullanıyor" diyebilmek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkürler. Yapıcak bi şey yok inşallah düzgün bir iki Güncelleme gelirde dahada nefret ettirmez kendisinden telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

Apple'ın aptal saptal bir stratejisi yüzünden imzalar arkadaşların da dediği gibi kapandı. Bu haltı neden yiyorlar anlamak mümkün değil. En azından son 2 sürüm arasında geçiş olabilmesi lazım. Bu tarz antipatik hareketlerine uyuz oluyorum.

Yahu desin, istatistikleri kullanmak ve bak yaptığımız çok güzel demek güzel bir şey ama kullanıcını mağdur ederek olmaz bu. Geçtiğimiz hafta anneme verdiğim 4s'i ios8'e yükselmiştim, bu hafta eve geldim baktım cihaz yavaş versiyon düşüreyim dedim bu saçmalıkla karşılaştım, mantık olsa anlayacağım da mantığı olmayan bir şey yaptıkları zaman deliriyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

Yahu desin, istatistikleri kullanmak ve bak yaptığımız çok güzel demek güzel bir şey ama kullanıcını mağdur ederek olmaz bu. Geçtiğimiz hafta anneme verdiğim 4s'i ios8'e yükselmiştim, bu hafta eve geldim baktım cihaz yavaş versiyon düşüreyim dedim bu saçmalıkla karşılaştım, mantık olsa anlayacağım da mantığı olmayan bir şey yaptıkları zaman deliriyorum.

Reklam işte. Yeni nesil tanıtırken konuşacak laf arıyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden olucak herkes ellerindeki telefon kasinca bi ust modele yonelsin diye cok uyanik bi politika izliyor bu apple biz musteriler hakkimizi aramaliyiz arkadaslar tepkimizi gösterip sesimizi duyurmalıyız...

• Aynı politikanın bi değişiğini samsung yapıyo hatta appledan daha acımasızca
    Bi önceki nesil cihazına güncelleme vermiyor yada 3 4 ay sonra veriyor. Bunlar en azından son 4 cihaza güncelleme veriyolar.

İmzalar ortalama olarak kaç gün sonra kapanıyor ? İos7 ilk çıktığında ip4 sahipleri çıldırmıştı telefonun piyasa değeri düştü bu yüzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.