Şimdi Ara

İOS 8 Yükleme Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,benim iPhone 5s ve iPad 2 'im var ben İOS 8 yapmak için indirdim modellerine göre herşeyi. iPad'i itunes a bağlıyorum.7.1.1 yapıp İOS 8 yapacağım için geri yüklemeye basıyorum ''iPad'e Geri Yükle''yi tuşluyorum tam yüklüyorum 5-6 dk kala ağ bağlantınız zaman aşımına uğradı yazıyor(-3259)hatası veriyor.Nasıl yapıcam lütfen yardımcı olun :(((((

• iOS 8 çıkınca yüklersin. şu an daki sürümler sorunlu ve geliştiriciler için. sende geliştirici olmadığına göre, macera arama. eylül sonu çıkacak, herkes gibi sende yüklersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • udid kaydın var mı dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogorki

Merhaba arkadaşlar,benim iPhone 5s ve iPad 2 'im var ben İOS 8 yapmak için indirdim modellerine göre herşeyi. iPad'i itunes a bağlıyorum.7.1.1 yapıp İOS 8 yapacağım için geri yüklemeye basıyorum ''iPad'e Geri Yükle''yi tuşluyorum tam yüklüyorum 5-6 dk kala ağ bağlantınız zaman aşımına uğradı yazıyor(-3259)hatası veriyor.Nasıl yapıcam lütfen yardımcı olun :(((((

Biraz araştırırsanız daha hızlı çözümler bulabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_51330162/tm.htm Ayrıca whatsapp veya bankacılık uygulamalarında sorun yaşanıyor ios8 de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 2 Ağustos 2014; 10:55:50 >

• bilgialp kullanıcısına yanıt
    Yok dostum nasıl yapılıyor bilmiyorum . Ama bende ki sorunu halletsem başarıcam çünkü sadece 7.1.1 e dönüş yaparken 5-6 dk kala hata veriyor auc mu uac mı ne var ya onu da kapattım bilgisayardan olsun diye olmadı

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Aslında araştırdım fakat bilgisayar a yöneticilik falan veremedim herhalde.yani ağ bağlantısının sorununu çözemedim.dosyaları falan da yükledim, birisi 1.95gb birisi de 1.5 gb o kadar bekledim indi yapmak istiyorum

• Bu arada udid kaydı olmadan sorun çıkabiliyor ios 8 de. Ayrıca 7.1.1 e dönmenize gerek yok direk 8 yükleyebilirsiniz dosyayı indirdiyseniz. Yedeklerinize de dikkat edin tamamen kaybedebilirsiniz riskli yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eorenc kullanıcısına yanıt
    Yedekledim herşeyini hem icloud a hem de itunes a ama nasıl ios 8 e geçicem yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogorki

Yedekledim herşeyini hem icloud a hem de itunes a ama nasıl ios 8 e geçicem yardım lütfen

Öncelikle UDID kaydınızın olduğunu varsayarak anlatıyorum.https://www.imzdl.com/ios.php linkinden telefonunuza uygun dosyayı indirin. Daha sonra telefonunuzu itunes bağlayın, bu arada itunes programının da güncel olması gerekiyor. Daha sonra itunes da shift tuşu ile birlikte "iphone'a geri yükle" butonuna basın. Açılan ekranda indirdiğiniz dosyayı bulup gösterin. Itunes yüklemeyi gerçekleştirecektir. Yükleme tamamlanıp telefon yeniden başlatınca etkinleştirme ekranından sonra yedeklerinizi yükleyip telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.