Şimdi Ara

iOS 6 Dosya Sistemine Ulaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iOS 6'dan önce jailbreak olmasa dahi ifunbox, itools gibi programlar yardımıyla var/mobile gibi dosyalara ulaşabildiğimizi hatırlıyorum çünkü 1-2 şey değiştirmiştim. Ancak iOS6'dan sonra denediğimde ulaşamıyorum. Acaba telefon içinden iFile programıyla ulaşılabilirmi? Yada başka yardımcı bir program varmıdır? Jailbreaksız şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker64 -- 6 Aralık 2012; 8:12:38 >

• Napicaksin ulasip sahin wonderworld videosunumu izleyeceksin yada gercekten boyle bir hata varmi yokmu onumu kontrol edeceksin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna Türkçe yama atacağım. :) Önceki versiyonlarda yapmıştım bunu, şimdi yine lazım oldu ama var klasörü gözükmüyor. iFunbox'tan direkt uygulama listesinden oyunun klasörüne girdiğimde de bir değişiklik yapamıyorum. Dosya değiştirilemiyor veya silinmiyor. Var klasörüne girsem herşey hallolacak sanırım.
  • Hocam kullandım diyorsunuz, yani eminsiniz o yüzden aksini iddia etmeyeceğim ama afc2add ve openssh olmadan mümkün degil oyle birşey. ifile icinde yine jb lazım Cydia'dan yükleniyor cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Hocam kullandım diyorsunuz, yani eminsiniz o yüzden aksini iddia etmeyeceğim ama afc2add ve openssh olmadan mümkün degil oyle birşey. ifile icinde yine jb lazım Cydia'dan yükleniyor cunku

Emin değilim Ancak şundan eminim; Geçen sene iOS'a GTA III çıktı ve ben oyunun american.gxt adlı dil dosyasını iPhone'daki ile değiştirebildim. Oyun dosyasına girip değişiklik yaptım telefon içinden yani, ancak şu anda yapamıyorum. iOS6 ile ilgili bir durum herhalde. iFunbox'tan direkt uygulama listesinden oyunun klasörüne girip dosyayı değiştirmeye çalıştığımda dediğin afc2add ve openssh ile ilgili bir hata verdi. Nedir bunlar bilmiyorum bir çözümü yokmudur?

• Bu iş için üç tane program buldum.

iFunBox: arabirimi biraz kötü olsa da dosya sistemine erişim konusunda sıkıntı çıkartmadı
    DiskAid: dosya sistemine erişemedim
    iTools: arabirimi çok güzel görünüyor, ama iki gün önce dosya attıktan sonra sistemim tamamen kullanılmaz hale geldi, sıfırlamak zorunda kaldım.

Evet, jailbreak yapmadan da iFunBox kullanılabiliyor
  • iFunBox ve iTools'u denedim zaten ancak sistem dosyaları gözükmüyor. Uygulamanın direkt klasörüne girip değiştirmeye kalktığımda da değişmiyor malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

quote:

Hocam kullandım diyorsunuz, yani eminsiniz o yüzden aksini iddia etmeyeceğim ama afc2add ve openssh olmadan mümkün degil oyle birşey. ifile icinde yine jb lazım Cydia'dan yükleniyor cunku

Emin değilim Ancak şundan eminim; Geçen sene iOS'a GTA III çıktı ve ben oyunun american.gxt adlı dil dosyasını iPhone'daki ile değiştirebildim. Oyun dosyasına girip değişiklik yaptım telefon içinden yani, ancak şu anda yapamıyorum. iOS6 ile ilgili bir durum herhalde. iFunbox'tan direkt uygulama listesinden oyunun klasörüne girip dosyayı değiştirmeye çalıştığımda dediğin afc2add ve openssh ile ilgili bir hata verdi. Nedir bunlar bilmiyorum bir çözümü yokmudur?

Hocam afc2add USB ile bağladığınızda eger openssh yüklü ise dosya sistemini görmeye yarar. Openssh ise anlayacağınız gibi dosya sistemini olduğu gibi önünüze getirir, kısıtlamaları kaldırır. Çözümü Jailbreak ikisi de cydia üzerinden yükleniyor çünkü Bunlar olmadan oraları nasıl gördünüz inanın bir fikrim yok. Teoride ve pratikte mümkün değil çünkü bildigim kadarıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

quote:

Hocam afc2add USB ile bağladığınızda eger openssh yüklü ise dosya sistemini görmeye yarar. Openssh ise anlayacağınız gibi dosya sistemini olduğu gibi önünüze getirir, kısıtlamaları kaldırır. Çözümü Jailbreak ikisi de cydia üzerinden yükleniyor çünkü Bunlar olmadan oraları nasıl gördünüz inanın bir fikrim yok. Teoride ve pratikte mümkün değil çünkü bildigim kadarıyla

Valla iFunbox ile bir uygulamaya çift tıklayıp dosyalarının görülmesini sağlayıp PC'ye aktarabilirsin, belkide bu iFunbox'un marifetidir. Şu anda yapabiliyorum bunu. Ancak dosya içinde değişiklik yapılmıyor, iOS 6 değilken yapmıştım ancak şimdi yapılmıyor malesef görünüşe görede Jailbreak'den başka çözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker64 -- 7 Aralık 2012; 14:01:35 >

• Jb'siz olmuyor malesef bora bey....

• oyunun ipa dosyasını winrarla açıp bakın o dosya varsa değiştirip kurmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

oyunun ipa dosyasını winrarla açıp bakın o dosya varsa değiştirip kurmayı deneyin.

İŞTE BUU!!! Açıldı ve içinde tüm dosyalar var. Akşam telefonda deneyeceğim bakalım çok teşekkürler.

• Yok beyler bu seferde içindeki dosyalar değiştiği için oyun kurulmuyor. Uygulama kurulmadı diye hata veriyor. Teşekkürler yinede yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.