Şimdi Ara

Notları Yükseltin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notlarda çizimi deneyeyim dedim, notları yükseltin diye bir şey çıkıyor. iOS 9u çıktığından beri kullanıyorum. Telefonu değiştirdim. 6sde forcetouch ile notlara basınca çizim seçeneği var. Basıyorum notlar yükseltin diyor tam olarak. Bilgisi olan varsa bir yardımcı olabilir mi? Nereden yükseltiliyor bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Notları Yükseltme: iPhone Notlarını Geliştirmenin Kolay Yolu

iPhone'un yerleşik Notlar uygulaması, fikirleri, görevleri ve anıları kaydetmek için güçlü bir araçtır. Ancak, daha gelişmiş özellikler arıyorsanız, Notları Yükseltme işlevinden yararlanabilirsiniz.

iPhone Notları Yükseltme Uyarısı

iPhone'unda Notlar uygulamasını ilk açtığında, "Notları Yükseltme" uyarısı ile karşılaşabilirsin. Bu uyarı, notlarını iCloud ile eşzamanlayarak daha fazla özellik ve avantaja erişmene olanak tanıyan ücretsiz bir yükseltmeyi önerir.

Doğrudan Not Yaratmak İçin Notları Yükselt

Notları Yükseltme özelliğini etkinleştirdikten sonra, doğrudan paylaşılan klasörlere veya hesaplara notlar oluşturabilirsin. Bu sayede, notlarını paylaşmak ve başkalarıyla işbirliği yapmak daha kolay hale gelir.

iPhone Notları Yükseltme: İşte Ne Demek Olduğu

Notları Yükseltme, iPhone'unun Notlar uygulamasına aşağıdaki gibi ek özellikler ve iyileştirmeler sunar:

• Notları iCloud ile senkronize etme ve tüm Apple cihazlarında erişme
    • Paylaşılan klasörler oluşturma ve notları başkalarıyla paylaşma
    • Notlara ekleme ve çizim yapma desteği
    • Metin biçimlendirme, listeler ve tablolar gibi gelişmiş biçimlendirme seçenekleri
    • Hızlı notlar oluşturmanıza olanak tanıyan "Hızlı Not" özelliği

Notları Yükseltme Ne Demek?

Notları Yükseltme, iPhone'larının Notlar uygulamasını, daha fazla özellik ve işlevsellik elde etmek için ücretsiz olarak yükseltme işlemidir. Bu yükseltme, notlarınızı daha organize etmenize, paylaşmanıza ve daha verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı olabilir.

Notları Yükseltme uyarısını gördüğünde, ek özelliklerden yararlanmak için yükseltmeyi mutlaka göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Notları Yükseltin dediği yere basarsanız yükselir
  • Sadece bir not çıkıyor hocam tek tuş var o da tamam tuşu. Nereye basarsam basayım düzelmiyor
     Notları Yükseltin

• Orda yerel notlar yazmıyo bende PC'den iCloud açın tüm menülere girin birinde iCloud yükselt gibi bişry çıkıyordu

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Pc olmadığı için sanırım ortada kaldım bu durumda... Neyse bekleyelim belki bir gün düzelir

• Düzelme oldu mu? Yıl oldu 2024 bende de aynı sorun var

• Sorunu çözdüm yabancı forumlardan bilgi alarak.Nette arattığımda Türkçe bir kaynak bulamadım.Üzerinden vakit geçmiş ama biri yine bu sorunla karşılaşır diye yazayım.

Ayarlar -> Icloud -> Tüm uygulamaları göster -> Notlar -> Açıyoruz seçeneği

Burada kapalı olduğu için bu uyarıyı alıyorsunuz.

İyi günler efenimm

• bymfs kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Aylardır uğraşıyordum🙏🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.