Şimdi Ara

Ders Çalışanlar İçin Playlist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 01001101 , draguthleon Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışırken dinlemeşlik müzik listesi hazırladım

youtube
    Looking for some good study music? This playlist features ambient study music to help you focus. Concentration Vibes, Deep Focus Playlist, The Study Zone , M...
    https://youtube.com/playlist?list=PLYHIhUjY4x72r0xvNM-0c6_oXbNBdc_xr&si=ISM5iyj01IDLuiE1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 29 Ocak 2025; 10:7:2 >

• güzele benziyo. böyle listeleri çok seviyom. ama piyano ağırlıklı enstrümantel müzikleri sevmiyom. piyano ya hiç olmamalı, ya da baskın olmamalı. piyano baskın müzikler kısa sürede beynimi kemiriyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben bu listeye "save to library" yaptım. benim arşivde liste görünüyo ama sahibi gene sen görünüyon. tam olması gerektiği gibi. yani sen güncelleme yaptığında ben de görecem o güncellemeleri.

• Müzikle konsantre olabiliyomusunuz ya ekstra veri girişi oluyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Beyin aynı anda 2 işi yapamaz, odaklanamaz. Ya dersten feragat edecek ya da müzikten... Konuyu açan kişi, ikisini de karıştırıp çorba etmek istiyor ama zarar eder.. Ders, müziksiz sessiz sakin ortamda yapılır..

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. İyi Dinlemeler  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    evet işe odaklandığımda müziğin aslında beni engellediğini fark edip kapatıyom.

ama günlük / haftalık rutin (periyodik) yaptığım işlerim de var. onları yaparken beyin rölantide çalıştığından müzik dinleyerek yapabiliyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Ocak 2025; 14:41:57 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
  • KAPI GICIRTISINA OYNAYANLAR İÇİN MÜZİK İYİ ETKİ YAPMAYABİLİR DİYE DÜŞÜNMEKTEYİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.