Şimdi Ara

iOS 9.2 güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple 4 adet beta sürümü yayınladığı iOS 9.2 güncellemesini final sürümüne kavuşturdu ve güncellemeyi dünya genelinde indirmeye sundu. Yeni sürüm iOS 9 destekleyen tüm cihazlar için yüklenebilir vaziyette.

Yaklaşık 250 MB boyutundaki güncellemeyi yüklemek isteyenler Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme sekmesi altından indirmeyi başlatabilirler. iOS 9.2 sürümünü yükleyen kullanıcılar aşağıda yer alan yeniliklerden ve geliştirmelerden etkilenecekler :

• Mail Drop özelliği ile büyük boyutlu (Maksimum 5 GB) dosyaları e-postalara ekleyebilme

• iBooks uygulamasında sesli kitap okuma özelliği ve 3D touch desteği

• Safari ve Podcast'ler uygulamalarında kararlılık güncelleştirmeleri.

• Safari uygulamasında pop-up ekranda açılan 3. parti uygulama desteğinin geliştirilmesi

• USB Camera adaptörü ile cihazların DSLR kamera bağlantısına destek 

• E-postalarda eklenen dosyaların metnin üzerine kayma sorununu giderilmesi

• Farklı bir e-posta adresi eklerken karşılaşılan sorunların giderilmesi

• iCloud'da saklanan fotoğrafların geri yüklenmesinden sonra neden olan kapanma probleminin giderilmesi

• Rehber'de arama yaptıktan sonra sonuç alınamaması probleminin çözülmesi

• iPad'lerde yaşanan ve video kaydı sırasında ekranın kararması probleminin çözülmesi

• Sağlık uygulamalarındaki problemlerin giderilmesi

• Alarmın çalmasını engelleyen problemlerin çözülmesi

• Hızlı yanıt özelliği kullanılırken klavyenin yanıt verme tepkimesinde iyileştirme

• Yeni genişletilmiş klavye sembolleri, emojiler ve tahmin yeteneğinin arttırılması

• Apple Music'te tek bir parça seçildiğinde yeni liste oluşturabilme, yeni parçaların listenin en üstüne eklenmesi

• iCloud seçeneği ile Apple Music arşivinizin iCloud üzerinden indirilebilmesi

• Yeni indirilen müziklerin yanında kısa süre önce indirildiğini belirten işaretçi

• Arapça Siri desteği

• "News" uygulamasına eklenen yeni bölüm sayesinde güncel haberleri görüntüleme (News uygulaması ülkemizde kullanılamıyor.) 

• Yaz saati uygulamasının entegre edilmesi ve "Activity" uygulamasında buna bağlı oluşabilecek problemlerin engellenmesi (Activity uygulaması ülkemizde kullanılamıyor)

• Genel olarak, hata düzeltmeleri içeren bir güncelleme.
  • imessage sorunu halen cozulmemis,ilginc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

imessage sorunu halen cozulmemis,ilginc.

Kastettiğiniz sorun nedir?
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    mail yazarken yada forumda dolasirken bi anda imessage uyarisi cikiyor kabul et yada vazgec seklinde

• 9.2 beta 4 ile aynı surum. Betayı final diye kakaladılar.

• quote:

mail yazarken yada forumda dolasirken bi anda imessage uyarisi cikiyor kabul et yada vazgec seklinde

Bende sadece telefon yeniden başlatıldığında çıkıyor onun dışında bahsettiğiniz gibi hiçbir zaman çıkmadı. Ayarlardan iMessage'ı kapattıktan sonra tekrar aktif etmeyi denediniz mi?
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    onu cok kez yaptim zaten imessage kullanmiyorum,Apple i aradim oyle bir sorun bende yasiyorum dedi temsilci guncellemeyi bekleyin dedi ama yine degismemis.

• Gelen aramaların ekranda görünmeme sorunu çözüldümü acaba. Böyle bir sorun yaşayan varmı?

• güzel olmuştur umarım. Apple in bu kadar hızlı güncelleme vermesi takdire şayan gerçekten

• Ayarlar menüsündeki hücresel veri ve wifi açma kapama yaparken donmalar oluyor. Bazen buton kapalı olduğu halde 3g hala bağlı oluyor. Burdan ilgililere duyrulur. Şahsen ben kendim bu konu hakkında başvuru yaptım ama kâle almışlarmıdır bilemem

• güncelleyelim bakalim, var mı yorumlar

klasör içine klasör atma düzeltilmiş sanırım yav ugrasıyorum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 8 Aralık 2015; 22:57:33 >
  • Anlasilan biraz daha 8.4.1 devam edeceğiz

• General. kullanıcısına yanıt
    Ben de yaşıyordum hocam cihaz 6s yeni güncelledim şimdilik sıkıntı yok

• İphone 6+ ios 8.4 devam.

• Şarj konusunda bir gelişme var mı

• Bende şimdi telefon üzerinden güncelledim bakalım yazılanların haricinde batarya vb. şeylerde iyileştirme olmuş mu..
  • iPhone 6S de hissedilir bir derece de hızlanma mevcut. Menü de Takılan bir kaç yer vardı hiç birinden eser kalmamış.

• quote:

onu cok kez yaptim zaten imessage kullanmiyorum,Apple i aradim oyle bir sorun bende yasiyorum dedi temsilci guncellemeyi bekleyin dedi ama yine degismemis.

O sorunu çözmenin basit bir yolu var. Salak Apple çalışanları bi halt bilmiyor

• Sürekli sorun yumağına dönüştü... Her telefonu açmamda facetime hatası var bende ve ekranı sola çektiğimiz zaman siri önerileri menüsü sürekli üstteki operatör ismi yazan bölgeye kayıyor arada da kilitlenme sıkıntıları da yaşıyorum. Önerilen her yolu yapmama rağmen sorunlar çözülmüş değil. Çevremdeki arkadaşlarımda da kilitlenme sorunu ortak ama farklı farklı hatalar alıyoruz. (iphone 6) Herhangi bir düzeltmede gelmiş değil...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.