Şimdi Ara

iOS 9.2 güncellemesi yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.2 ye gectigimi unutmusum. Kendi kendime diyorum ki bu telefon niye boyle hizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 kullananlar bilgi verebilir mi ? 9 daki yavaşlık nedeniyle geri 8.4.1 e dönmüştüm, halen 8.4.1 kullanıyorum.

• İp6 restore ile canavar oldu tek sorun rehber gitti nasil getirrim acaba

• 6S+'ta bazen wifi, 3g ve uçak moduna geçişlerde buton takılıyordu bunu çözmüşler.
  • Güncelliyorum dilerim üzmez 😅

• beyler air 2 siparişi verdim bu akşam gelecek, hiç ipad deneyimim olmadı, tab s2 almadığıma pişmin olmam değil mi :) bilgisayardan film atma ve online film izleme sıkıntıları var deniyor ipadin. böyle sıkıntıları varsa bu kadar insan bunu iş ve döküman için mi kullanıyor.
  • evet kullanan arkadaslar bataryada ne gibi degişiklik var? iyimi kötümü?
  • Şimdilik güzel görünüyo ayarların yarım gelmesi düzeltilmiş performanstada artış var daha hızlı

• "Dünya genelinde indirmeye sundu" demenize gerek yoktu. Zaten Apple bütün ülkelere aynı anda güncelleme sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

beyler air 2 siparişi verdim bu akşam gelecek, hiç ipad deneyimim olmadı, tab s2 almadığıma pişmin olmam değil mi :) bilgisayardan film atma ve online film izleme sıkıntıları var deniyor ipadin. böyle sıkıntıları varsa bu kadar insan bunu iş ve döküman için mi kullanıyor.

Hiçbir sıkıntın olmaz. Bilgisayardan film de atabilirsin html olan playerdan online filmde izleyebilirsin. Tüm uygulamalarda kararlı olarak çalışır. Bende ilk nesil ipad mini var (512mb ram A5 işlemci) hemen hemen her uygulamayı sorunsuz çalıştırıyor. En memnun kaldığım elektronik cihaz.Telefonda android kullanırım (Lg G4, LgG2, HTC evo 3d kullandım) -iphone da güzel ama gerek yok o kadar paraya- ama tablette apple dan şaşma.

• Beta 4'teydim, meğerse haftalardır final sürüm kullanıyormuşum. Zaten sistemde neredeyse sıfır sorun olması(arayüzdeki ufak takılmalar hariç) şüphelendirmişti beni. Buna mı sevinsem, Apple'ın ters köşe yapmasına mı gıcık olsam bilemedim. Herhalde baktılar sorun yok, final diye salalım bunu dediler. Ancak bu kadar uzun zaman sürmesine anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 9 Aralık 2015; 13:04:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performansta ıyıleştirmeler olmuşmu 9.2 de takılma donma gibi sorunlar giderilmişmi

• quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

İp6 restore ile canavar oldu tek sorun rehber gitti nasil getirrim acaba

Hocam tehber gitti derken? Güncellemeden dolayı bütün isimlermi silindi acaba bizdede olmasın aynı sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

mail yazarken yada forumda dolasirken bi anda imessage uyarisi cikiyor kabul et yada vazgec seklinde

Bende sadece telefon yeniden başlatıldığında çıkıyor onun dışında bahsettiğiniz gibi hiçbir zaman çıkmadı. Ayarlardan iMessage'ı kapattıktan sonra tekrar aktif etmeyi denediniz mi?

evet sadece tel kapanıp açıldıgında çıkıyor..hayır diyorsun tamam.
  • Arkadaşlar iPhone 6 s plus yükleyenler 30fps sorunu çözülmüşmü hala 9.1 gibi kasıyormu

• Performans olarak hayal kırıklıgı bi fark göremedim hala ıos 8 stabılıtesi yok

• Telefon üzerinden 254. MB olan güncelleme iTunes da neden 1 küsür gb

• ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Itunesde komple telefon yazilimi veriliyor cunku. Otada 9.1 uzerine ekleme yapiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Itunesde komple telefon yazilimi veriliyor cunku. Otada 9.1 uzerine ekleme yapiliyor

Cevap icin teşekkürler hocam peki ota üzerinden güncellesem sıkıntı olur mu hangisini önerirsin cihaz iPhone 6 bu arada

• Telefondan 9.2 güncellemesini yükleyebilmek için önce 9.1 mi yüklemek gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.