Şimdi Ara

iOS 9'a geçiş beklenenden yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple kısa bir süre önce merakla beklenen yeni iOS sürümünü tüm kullanıcılar için yayınladı. Yeni yazılımın desteklediği cihazlar; akıllı telefon tarafında iPhone 4S, tablet tarafında ise iPad 2'yi de kapsayan ve sonrasında çıkan Apple ürünlerini içeriyor. Ancak bu desteğe rağmen yeni sürüme geçiş ilk etapta beklenenin altında kaldı.

Yayınladığı tarihten itibaren 24 saat içerisinde kullanım oranı %12'ye ulaşan işletim sistemi şu sıralar %20 sınırlarında. iOS 8 ile karşılaştırmak gerekirse bu sürüm yayınlandığı ilk gün sonunda %16 kullanım oranına ulaşmıştı. Geçmiş sürümlere baktığımızda ilk gün geçişlerinin daha da başarılı olduğunu görüyoruz. Bu durumda iOS sürümleri güncellendikçe kullanıcıların daha temkinli davranarak erken güncellemeden kaçındığını söyleyebiliriz.

iOS 9 ile ilgili daha detaylı bilgiye ve yeniliklere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz. 

• Özellik kırparsa daha çook yavaşlar Apple.
    iPhone 6'da bile kırpılmış bir yazılım iOS 9. Ne bekliyorlardı?
  • Ipad Air yükledigime pisman oldum. Eve dönüs tüsü bazen gec calisiyor animasyonlarda laglar var hep. Bune bicim final sürüm anlamadim. Rezillik.

• Evet o kopyalama özelliğini nasıl kırptılar anlamıyorum ip6 üzerinde gösterdin zaten özelliği sunumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibotan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Hız olarak iyi olsa da, efektlerde sıkıntı var. Kesinlikle düzeltilmeli.
  • Kimse çok geçmek için gerekli birşey görmüyor. Nerede o eski devasa herşeyi değiştiren güncellemeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Evet o kopyalama özelliğini nasıl kırptılar anlamıyorum ip6 üzerinde gösterdin zaten özelliği sunumda

Kopyalama özelliği nedir anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olsun bu güncellemelere.şpad 4'ümü 2 yıldır ios7 de kullanıyordum. ios9'a geçmeden bi ios 8'e güncelleyim dedim. cihaz 1 saat calıştı sonra kapandı bir dahada açılmadı. ne restore ne dfu dinledi. pert oldu. apple şimdi değişim için 850 lira istiyor. lanet olsun bunlara

• Beta 1'den beri ipad mini 2'de multitasking ve spotlight arama ekranında frame düşüşleri vardı aylar sonra final sürüm yayınlandı gel gör ki beta 1'den bir farkı yok. Saçma sapan buglar getirdiği gibi bir de yeni gelen özelliklerin hunharca kırpılmıș olması sonucunda tabii ki kimse yüklemek istemez. En son çıkardığın cihazı sattırmak için bu kadar çirkefleșme be Apple...

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Evet o kopyalama özelliğini nasıl kırptılar anlamıyorum ip6 üzerinde gösterdin zaten özelliği sunumda

Kopyalama özelliği nedir anlamadım.

Klavyeyi kullanarak kopyalayacağım alanı elinle sürükleyerek seçiyordun böyle hatırlıyorum yanlışta olabilir bunun gibi birşeydi

• Kayda değer bir yenilik yok ki ios 6-7 arasında devasa fark vardı ama ondan sonraki sürümler hep 7'nin makyajlanmış ve dahada yavaşlamış hali çıktı
  • Teyzeoglunun 5s ota üzerinden güncellemeyi indirdi ama kuramadı, yükseltmek için kaydır ekranında kaldı. Yedekleyin tekrar restore etmek gerekiyormuş

• Babamın 5s e şarjı daha fazla gidecek diye kurduk fakat daha az gidiyor gibi

• Bir de bu program ikonlarının üzerine basılı tutunca seçenekler gelecekti? O da mı iphone 6s içindi
  • 5s imde sarj olayinda da 8.4.1 e gore daha hizli bitti,ertesi gun dondum 8.4.1 e, uygulama kapatma ekranini da begenmedim eski hali daha guzeldi,hadi yeni zil sesi yok sikinti yok da eski duvar kagitlarini ne diye kaldiryorsun ki,hareketli duvar kagitlarinda gram degisme yok,uygulamalar siyah ekranla birlikte aciliyor,arama ekrani bariz gec geliyor,dahili alan sozde artacakti ios 8 de 12 olan bellek 11.8 e dustu restore etttim yeni iphone olarak kurdum nafile,yemisim ios 9 unu,iphone 6 icin bile kirpmislar yazilimi,hadi beni gec 5s tamam da 6 kullananlarin ne gunahi vardi

• Bence 4s i olan kurmasın....

• İphone 4s 5.1 ile canavar gibiydi yazilim destegini kesmeseler ios 7'ye zor gecerdim.zaten bundan sonra hayatta guncellemem. Suan bile ayarlar olsun rehber olsun ilk acilislari hep yavas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 19 Eylül 2015; 14:47:47 >
  • Yükleyen arkadaşlarım şarj konusunda iyi olduğunu ama bazı yerlerde ufak tefek kasılmalar olduğunu söylüyorlar. Bi kaç görsel detayda değişiklikde mevcutmuş. 8'e dönenler olduğu için yavaş olması normal oturdukca sayı artacaktır. Artık devrim niteliğinde güncellemeler olması zor piyasa oturdu ve bambaşka yenilikler gerek.

• 1gb ram ios a yetmiyor artık 6s satmak için bu kastırmalar yoksa onlarda herşeyin farkında satışlar başlayana kadar kimse güncelleme beklemesin dogru düzgün

• beklemedeyiz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.