Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İp5 kurdum uidd istemedi herhangi bir takılma yok sadece AppStore ilk girişte 2 dk bekledim,fakat menüde bazı yerler İngilizce ve genel olarak ios7 den cok fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçerken uygulamalar siliniyor mu ?
  • Udid kaydım bitmeden yükliyim bakalım şunu
  • kaan5561 kullanıcısına yanıt
    Siriye bakar mısınız hocam türkce var mı

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Türkçe siri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Siriye bakar mısınız hocam türkce var mı

Türkçe yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsantufan91

os yosemiteyi nasil indircez bilgisi olan varmi maile istedim birsey gelmedi bana gelen var mi

https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/ bu linke üye olun yosemite için

ben ios8 kurdum 4s e ios7 li 4 gibi oldu yavaşladı telefon, ama time lapse öçekim gelmiş kameraya o özelliği sevdim, biraz daha kurcalıyım en iyisi
  • İos 6 ile yola devam :)

• güncelleme hata verdi ios 7 yi yüklücem ama telefon açılmıyor . uykum geldi. yarın yazılı var. telefon çalışmıyor . geri yükleme yapmalıyım. ama uykum var ne yapayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

iphone 5 te ilk izlenim olarak Hafif bir kasma var.Uygulamalara geç giriyor. Appstoreye girmesi için 2 dk dır bekliyorum .. Uygulama kapatmak isteyince çift kez home tuşuna basınca hafif geç açılıyor animasyonu öyle ayarlamışlar. Ayrıca uygulama kapatma ekranında son aranan kişiler görünmesi berbat! olmuş

üs taraftaki bildirim ekranının çekince bildirimleri kapatamıyoruz. Dokunmatik işlemiyor

Duvar kağıdı bölümünde sadece parlaklık ayarlama ve yeni bir duvar kağıdı seç yazısı var. Resim vs yok. 1 Adet yeni duvar kağıdı eklenmiş. Güzel bişey değil

Müzik arayüzünde değişme var . Liste font büyüklüğü küçülmüş.. Müziklere Resim eklenmiş(hepsine)

Ben Beğenmedim geçmeyin....

Adi ustunde "beta"
    Kasma gecikme takilma olur.
    Bu sebeple standart kullanicilarin gecmemesi lazim.
    Ama olur mu herkes hemen gecmeli bizde.

Sonra olmamis bu yavvvvv

+1

• kaan5561 kullanıcısına yanıt
    22 yeni dilin icinde turkce yoksa ios 9 ile anca gelir o zman benim icin gereksiz bi güncelleme oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

güncelleme hata verdi ios 7 yi yüklücem ama telefon açılmıyor . uykum geldi. yarın yazılı var. telefon çalışmıyor . geri yükleme yapmalıyım. ama uykum var ne yapayım?

up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

güncelleme hata verdi ios 7 yi yüklücem ama telefon açılmıyor . uykum geldi. yarın yazılı var. telefon çalışmıyor . geri yükleme yapmalıyım. ama uykum var ne yapayım?

up

Uyu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

quote:

Orijinalden alıntı: ihsantufan91

os yosemiteyi nasil indircez bilgisi olan varmi maile istedim birsey gelmedi bana gelen var mi

https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/ bu linke üye olun yosemite için

ben ios8 kurdum 4s e ios7 li 4 gibi oldu yavaşladı telefon, ama time lapse öçekim gelmiş kameraya o özelliği sevdim, biraz daha kurcalıyım en iyisi

Hocam bi soru takıldı kafama 4s ios 7.1.1de iken aşağıdan ve yukarıdan çekilen menülerde yani bildirim ve control center bunlarda fps düşmesi yaşıyordu bu düzelmişmi akıcımı o menüleri kayması ?

• Akışına bırakmakta fayda var. Acele etmeyelim bekleyip görecez..
  • http://ibetadownload.net/iphone_ipod.html#pricing buradan udid kaydı yaptırsam mı? Güvenilir midir?
  • arkadaşlar ios 8 yükleyenler iPhone mu bul' u kapatabiliyorlar mı? Geçmiş olsun 7' ye dönemek için beta 2 yi bekleyeceğiz sanırım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

iphone 5 te ilk izlenim olarak Hafif bir kasma var.Uygulamalara geç giriyor. Appstoreye girmesi için 2 dk dır bekliyorum .. Uygulama kapatmak isteyince çift kez home tuşuna basınca hafif geç açılıyor animasyonu öyle ayarlamışlar. Ayrıca uygulama kapatma ekranında son aranan kişiler görünmesi berbat! olmuş

üs taraftaki bildirim ekranının çekince bildirimleri kapatamıyoruz. Dokunmatik işlemiyor

Duvar kağıdı bölümünde sadece parlaklık ayarlama ve yeni bir duvar kağıdı seç yazısı var. Resim vs yok. 1 Adet yeni duvar kağıdı eklenmiş. Güzel bişey değil

Müzik arayüzünde değişme var . Liste font büyüklüğü küçülmüş.. Müziklere Resim eklenmiş(hepsine)

Ben Beğenmedim geçmeyin....

Adı üstünde beta dimi "beta". Senin benim gibi normal kullanıcılar için değil bu. Geliştiriciler için. Ve adı üstünde beta. Geliştiriciler HATAları fark edip Apple'a iletsin diye var. Beta 5-6 sürüm gider, yaklaşık 5-6 tane beta çıkar en sonunda tam sürüm çıkar ve kullanıcıya sunulur. Beta olan bir şey senin gibi standart bir kullanıcının telefonuna kurması için değildir. Beta da zaten hatalar olması gerekir bu yüzden adı beta. Hatalar olmalı ki geliştiriciler fark edip düzeltsin, Apple'a iletsin.

Sonra neymiş efendim geçmeyinmiş, hatalar varmışmış, banmış. Şaka gibi millet. Çok biliyorsunuz ya hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 3 Haziran 2014; 0:43:01 >

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    tabii ki daha çok kasma var ancak bu daha ilk sürüm zamanla ayarlanacaktır hepsi, normal kullanılacak kıvama gelir sonbahara kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

tabii ki daha çok kasma var ancak bu daha ilk sürüm zamanla ayarlanacaktır hepsi, normal kullanılacak kıvama gelir sonbahara kadar.

Anladım cevapların için çok teşekkürler akıcı bi duruma gelmesi dileğiyle henüz beta 1 :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.