Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silinen videolar ve fotoğraflar silinenler diye bir klasöre düşüyor, isterseniz ordan kurtar diyip geri alabiliyorsunuz yada tamamen siliyorsunuz, iyi olmuş.
  • 5s için 1453 mü yoksa diğer modelin ipsw'sini mi yüklüyoruz?
  • udid kaydı nereden yaptırabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

UDID kaydımı yaptırdım ve kullanmaya başladım. İnceleme gelecek..iPhone 5..

UDID KAYDINI NEREDE VE KAÇA YAPTIRDINIZ?

KAYIT YAPTIRMANIZ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR FİYATI VE LİNKİ ÖNEMLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

iphone 5 te ilk izlenim olarak Hafif bir kasma var.Uygulamalara geç giriyor. Appstoreye girmesi için 2 dk dır bekliyorum .. Uygulama kapatmak isteyince çift kez home tuşuna basınca hafif geç açılıyor animasyonu öyle ayarlamışlar. Ayrıca uygulama kapatma ekranında son aranan kişiler görünmesi berbat! olmuş

üs taraftaki bildirim ekranının çekince bildirimleri kapatamıyoruz. Dokunmatik işlemiyor

Duvar kağıdı bölümünde sadece parlaklık ayarlama ve yeni bir duvar kağıdı seç yazısı var. Resim vs yok. 1 Adet yeni duvar kağıdı eklenmiş. Güzel bişey değil

Müzik arayüzünde değişme var . Liste font büyüklüğü küçülmüş.. Müziklere Resim eklenmiş(hepsine)

Ben Beğenmedim geçmeyin....

Adı üstünde beta dimi "beta". Senin benim gibi normal kullanıcılar için değil bu. Geliştiriciler için. Ve adı üstünde beta. Geliştiriciler HATAları fark edip Apple'a iletsin diye var. Beta 5-6 sürüm gider, yaklaşık 5-6 tane beta çıkar en sonunda tam sürüm çıkar ve kullanıcıya sunulur. Beta olan bir şey senin gibi standart bir kullanıcının telefonuna kurması için değildir. Beta da zaten hatalar olması gerekir bu yüzden adı beta. Hatalar olmalı ki geliştiriciler fark edip düzeltsin, Apple'a iletsin.

Sonra neymiş efendim geçmeyinmiş, hatalar varmışmış, banmış. Şaka gibi millet. Çok biliyorsunuz ya hani.

Beta 1 e geçmek için illa geliştirici olmaya gerek yok insanlar merak ediyor ve geçiyor arkadaşta geçerlerse başlarına gelecek olanı yazmış

Burda seni rahatsız eden nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

okadar kişi kurdum berbat diyorda 1 kişide çıkıp UDİD kaydı gerekiyormu demiyor

100 defa yazdık evet UDID kaydı lazım.
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Netten buldum bence cok hoş ios 6 daki duvar kağıdına benziyor
    iOS 9 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın

Olmadı 6ya sanki
    iOS 9 [ANA KONU]

Olmus hocam bence ama aliskanliktan mıdır nedir benimkinde daha guzel Durmuş gibi
    iOS 9 [ANA KONU]

• Game Center duruyor..
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor'da şuradan yaptırdım. Geri Yükleyip 7'ye dönmek istemedim hazır kurmuşken. Bir de ben sürekli inceleme yapmayı sevdiğim için verdim 5.5'i..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/ios-8-udid-kaydi-5-49-tl-116572786
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Olmus hocam bence ama aliskanliktan mıdır nedir benimkinde daha guzel Durmuş gibi
    iOS 9 [ANA KONU]

Seninkisi 5 mi anlayamadım? Eğer öyleyse benim ekran kısa ya, seninki daha güzel durmuş açıkçası

Kara olan kısım ilk 2 sıradaki ikonları almış, güzel olmuş :D Ben de şimdi ayarını yaptım güzel durdu :D

Sağolun resim için
    iOS 9 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

quote:

iphone 5 te ilk izlenim olarak Hafif bir kasma var.Uygulamalara geç giriyor. Appstoreye girmesi için 2 dk dır bekliyorum .. Uygulama kapatmak isteyince çift kez home tuşuna basınca hafif geç açılıyor animasyonu öyle ayarlamışlar. Ayrıca uygulama kapatma ekranında son aranan kişiler görünmesi berbat! olmuş

üs taraftaki bildirim ekranının çekince bildirimleri kapatamıyoruz. Dokunmatik işlemiyor

Duvar kağıdı bölümünde sadece parlaklık ayarlama ve yeni bir duvar kağıdı seç yazısı var. Resim vs yok. 1 Adet yeni duvar kağıdı eklenmiş. Güzel bişey değil

Müzik arayüzünde değişme var . Liste font büyüklüğü küçülmüş.. Müziklere Resim eklenmiş(hepsine)

Adı üstünde beta dimi "beta". Senin benim gibi normal kullanıcılar için değil bu. Geliştiriciler için. Ve adı üstünde beta. Geliştiriciler HATAları fark edip Apple'a iletsin diye var. Beta 5-6 sürüm gider, yaklaşık 5-6 tane beta çıkar en sonunda tam sürüm çıkar ve kullanıcıya sunulur. Beta olan bir şey senin gibi standart bir kullanıcının telefonuna kurması için değildir. Beta da zaten hatalar olması gerekir bu yüzden adı beta. Hatalar olmalı ki geliştiriciler fark edip düzeltsin, Apple'a iletsin.

Sonra neymiş efendim geçmeyinmiş, hatalar varmışmış, banmış. Şaka gibi millet. Çok biliyorsunuz ya hani.

Beta 1 e geçmek için illa geliştirici olmaya gerek yok insanlar merak ediyor ve geçiyor arkadaşta geçerlerse başlarına gelecek olanı yazmış

Yazdığımdan anladığın bu mudur kardeşim? Geliştirici olmaya gerek yok zaten. Ben de geçiş yapıp deneyeceğim ve dediğin gibi merakımdan dolayı. Ama senin yazdığımdan anladığın bu mu? Arkadaşın üslubu her şeyi özetliyor zaten. Ben yazacağımı yazdım.

• ip5 e kurdum iyi gibi şimdilik yedekten de geri yükledim bikaç gün kullanırım dayabilirsem

Ya birde şu dikte etme tuşu nerede göremedim ben
    Rica ederim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

quote:

Yazdığımdan anladığın bu mudur kardeşim? Geliştirici olmaya gerek yok zaten. Ben de geçiş yapıp deneyeceğim ve dediğin gibi merakımdan dolayı. Ama senin yazdığımdan anladığın bu mu? Arkadaşın üslubu her şeyi özetliyor zaten. Ben yazacağımı yazdım.

Arkadaşın üslup zaten ayrı bir olay oraya girmiyorum

• 22 yeni dilde dictation geldi demişti. Türkçe var şimdi baktım. mail ve smsleri arabadayen yazdırmak güzel olacak. ve harika şekilde anlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

ip5 e kurdum iyi gibi şimdilik yedekten de geri yükledim bikaç gün kullanırım dayabilirsem

Ya birde şu dikte etme tuşu nerede göremedim ben

Hocam merak ediyorum bi şarkı shazamlatıp ekran görüntüsü alabilir misiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

temiz restore üzerine ios 7 yedeği yükleyebiliyor muyuz?

Yedek yüklemedim hocam malesef bilmiyorum, ama üst sürümde alt sürümün yedeği çalışır diye biliyorum

• Tekrar yazıyorum: Elinde apple developer hesabı olup upload sıkıntısı çeken olursa azure vps ayarlayabilirim 300mbit down / 50 mbit upload.

speedtest:http://www.speedtest.net/my-result/3539209082

iOS 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 3 Haziran 2014; 1:22:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.