Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım nokta şu. Konuşarak yazdırmayı yapan konuşarak komut vermeyide yapması lazımdı. Bence ikisinin farkı yok. Bu konuda benimle hemfikir olanlarınız varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrawLink

Benim anlamadığım nokta şu. Konuşarak yazdırmayı yapan konuşarak komut vermeyide yapması lazımdı. Bence ikisinin farkı yok. Bu konuda benimle hemfikir olanlarınız varmı ?

Yazmada sadece ne dedesini anlaması gerekiyor Siri ise farklı birsuru kombinasyon ve bir soruyu farklı sekillerde sorabiliyorsun onları eşleşmesi gerekiyor bence en erken 8.1 veya 9 da gelir Türkçe Siri

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

170mbit download ?

Cidden nerden indiriyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

temiz restore üzerine ios 7 yedeği yükleyebiliyor muyuz?

Yedek yüklemedim hocam malesef bilmiyorum, ama üst sürümde alt sürümün yedeği çalışır diye biliyorum

Yükleyebilirsin sıkıntı olmaz.
  • udid kaydı olmadığı için etkinleştirme ekranında kaldı cihaz udid kaydı yaptıracam cihazı itunes e bağladım udid nosunu almak için ama itunes dede etkinleştirme hatası yazısı çıkıyor bu udid nosunu nasıl öğrenebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: CrawLink

Benim anlamadığım nokta şu. Konuşarak yazdırmayı yapan konuşarak komut vermeyide yapması lazımdı. Bence ikisinin farkı yok. Bu konuda benimle hemfikir olanlarınız varmı ?

Yazmada sadece ne dedesini anlaması gerekiyor Siri ise farklı birsuru kombinasyon ve bir soruyu farklı sekillerde sorabiliyorsun onları eşleşmesi gerekiyor bence en erken 8.1 veya 9 da gelir Türkçe Siri

Türk kullanıcıların kafasında doğal olarak Türkçeye Türklere bi empati mi var gibisinden bi algı oluşacak muhtemelen. Bende oluştu bile :)

• hocam bu ios 7.1.1 betalarında udid kaydım olmasına rağmen mail istiyordu 2 3 kere girdikten sonra geri dediğimde açılıyordu telefon normal mi bu işlem
  • os beta yosemiteyi deneyen oldumu hic
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

ip5 e kurdum iyi gibi şimdilik yedekten de geri yükledim bikaç gün kullanırım dayabilirsem

Ya birde şu dikte etme tuşu nerede göremedim ben

Hocam merak ediyorum bi şarkı shazamlatıp ekran görüntüsü alabilir misiniz acaba

Siri müziği duyduğu andan itibaren dinlemeye başlıyor. Oldukça iyi Bu ekranda da bug vardı anca bu kadar aldı ss yi

image kodunda sıkıntı var direk link
    https://store.donanimhaber.com/0b/26/ad/0b26ad4aebbe0e43cc47322eba8a44ed.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 3 Haziran 2014; 1:25:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

ip5 e kurdum iyi gibi şimdilik yedekten de geri yükledim bikaç gün kullanırım dayabilirsem

Ya birde şu dikte etme tuşu nerede göremedim ben

Hocam merak ediyorum bi şarkı shazamlatıp ekran görüntüsü alabilir misiniz acaba

iOS 9 [ANA KONU]

Siri müziği duyduğu andan itibaren dinlemeye başlıyor. Oldukça iyi Bu ekranda da bug vardı anca bu kadar aldı ss yi

Sizi de uğraştırdım sağolun da, resim yok hocam

• quote:

hocam bu ios 7.1.1 betalarında udid kaydım olmasına rağmen mail istiyordu 2 3 kere girdikten sonra geri dediğimde açılıyordu telefon normal mi bu işlem

UDID kaydını başkasının hesabı üzerinden yaptırmamın ne gibi bir sakıncası olabilir?

Güvenlik açısından?
  • ipod touch 5.nesile kuranların yorumlarını alalım
  • Daha önce yazıldı mı takip edemedim ama Whatsapp bol bol çöküyor. Sık kullanıyorsanız şimdilik ios 8'den uzak durun. Zaten 6'dan 7'ye geçişteki gibi çok büyük bir değişiklik olmadığı için acele etmeye gerek yok.
  • Düzelttim
  • Restore ile yükledim iphone 4s e kayıt geçen seneden kalma

• Udid kaydı olmadan yükleyenler var. Nedir kesin çözüm?
    Güvenilir bir link varsa udid kaydı yaptırabiliriz.

• gittigidiyorda ardasntrk adli kisiden 5.49 a yaptirdim udid kaydini suan yukluyorum ios 8 i bi sikinti olmazsa yazcam
  • quote:

hocam bu ios 7.1.1 betalarında udid kaydım olmasına rağmen mail istiyordu 2 3 kere girdikten sonra geri dediğimde açılıyordu telefon normal mi bu işlem

sorunu tam olarak anlamadım ama. Sanırım aktifleştirme ekranından bahsediyorsunuz. Şu an için bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

22 yeni dilde dictation geldi demişti. Türkçe var şimdi baktım. mail ve smsleri arabadayen yazdırmak güzel olacak. ve harika şekilde anlıyor.

Kesin var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme birazdan geliyor arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.