Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
886.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15971598159916001601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Hepsi ölümü tadacak elbet :)

5slerin rahat 2-3 senesi var ama. iOS 10 u görünce tamam dedim daha kesmezler desteği kolay kolay
    ios 10 olmuş :)

• quote:

ben 5s için yükledim ve memnunum,hiçbir şekilde kasılma vs olmuyor.gayet akıcı.

10 ile birlikte gelen çoğu özelliği kullananiliyor musunuz hocam?
    Mesela ekran küçük olduğu işin problem falan oluyor mu?

• Arkadaslar herkese iyi forumlar. İos platformunda yeni biriyim. Onumuzdeki hafta ios 10 yayinladiginda dfu mode ile sifir kurulum yapmak istiorm. Resim video vb yedeklerimi bilgisayara yaptim. Sadece iclouda rehber yedeklememi yapip telefonu sifir iphone olarak kurdugumda rehberim gelsin yeter uygulamalar ve verilerin olmasini istemiyorum bunu nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    ben ekranı hiçbir zaman problem etmedim hocam gayet yeterli. iOS 9 daki saçma hatalar yok,kilit ekranından ana menüye gelirken olan o kasılma yok mesela. bu sefer gerçekten olmuş diyorum. inşallah bozmazlar. ilk sürümde stabiliteyi yakalamak.. en son iOS 6 da oldu herhalde böyle birşey :)
  • İcloud ayarlarına gidip kişileri açarsanız tüm kişileriniz yedeklenir buluta.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

İcloud ayarlarına gidip kişileri açarsanız tüm kişileriniz yedeklenir buluta.
    şu ses sınırını kaldırma olayını da çözdük mü iOS 10 tamamdır benim için :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa sizin yorumunuz ile bu durumu fark ettim ve umuyorum ki bu işi çözse çözse ancak yine siz ve buradaki birkaç hocam daha çözebilirsiniz. İnşallah bir çözüm bulunur bu duruma.

• darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    çok kötü oldu hocam,hiçbir işlem yapmadan kendi kendine geri sardı iOS 10 a geçince. umarım kapatmadılar bu açığı.elim ayağımdı resmen.
  • quote:

çok kötü oldu hocam,hiçbir işlem yapmadan kendi kendine geri sardı iOS 10 a geçince. umarım kapatmadılar bu açığı.elim ayağımdı resmen.

Hocam bende hiç sıkıntı Yok son ses açık ama ayarı böyle olacak
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

• Şu videolara bakıyorum birtek açılışta 9.3.5 daha hızlı açıldığını görebildim birde instagram ios 10 da aşağı yukarı yapınca daha hızlı geldi onun dışındaki farkı birtürlü göremedim sanırım kullanmadanda göremiycem ha birde en son benchmark yapmış ordada 9.3.5 birazcık önde bi çıksın da deneyelim artık .

• Ağlamak istiyorum yıllar sonra eski stabil sorunsuz ios'a merhaba diyoruz çok şükür. Bence ios 7 gibi diyebiliriz. Ancak tabi ki ondan çok daha hızlı ve özellikli bir sürüm.

Yüksek ve kalite ses istiyorsan müzikten ekolayzer ayarını rock konumuna al hocam. Bas tiz tatmin edici olur.

• jetAudio programı var onda da yüksek ses elde edebilirsiniz belki alternatif müzik çalar olarak.

• arkadaşlar ios 10 da kesin olarak ekranı ikiye bölüp iki farklı uygulama açabilme plus a geliyor değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam öyle değil işte normalde kırmızı olmaması lazım düz beyaz olacak kulaklık ses seviye çubukları, bu sınır var demek. ayrıca benim söylediğim ayarı yapınca 6 değil 8 kırmızı çubuk oluyor yani %75 aktif olan ses seviyesini %100 yapıyorsun, dahili bir kısma var ab cihazlarında :) onu da yok edeceğiz inşallah bakalım :)

@FthK. aynen öyle hocam nazar değmesin güzel bir başlangıç oldu
  • quote:

yok hocam öyle değil işte normalde kırmızı olmaması lazım düz beyaz olacak kulaklık ses seviye çubukları, bu sınır var demek. ayrıca benim söylediğim ayarı yapınca 6 değil 8 kırmızı çubuk oluyor yani %75 aktif olan ses seviyesini %100 yapıyorsun, dahili bir kısma var ab cihazlarında :) onu da yok edeceğiz inşallah bakalım :)

@FthK. aynen öyle hocam nazar değmesin güzel bir başlangıç oldu

Yok hocam senin ki psikolojik bence eski ses ile aynı. Appel sadece insan sağlığını düşündüğü için AB sınırı koymuş istersen kapata bilirsin demiş. Ve kırmızı da sadece dikkatini çekmek için uyarı. İstersen çevrende iOS 9 kullanan birinin telefonunu dene aynı sesi alacaksın

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.
    Eğer biraz yüzünüzü astıracak bir cevap yazdıysam bilin ki istemeden yazmışımdır. Bazen çözüme öyle odaklanıyorum ki cümleyi nasıl kurduğuma dikkat etmiyorum.

• quote:

ben ekranı hiçbir zaman problem etmedim hocam gayet yeterli. iOS 9 daki saçma hatalar yok,kilit ekranından ana menüye gelirken olan o kasılma yok mesela. bu sefer gerçekten olmuş diyorum. inşallah bozmazlar. ilk sürümde stabiliteyi yakalamak.. en son iOS 6 da oldu herhalde böyle birşey :)

İyi iyi hocam özledik valla akıcı arayüzü
    Küçük ekran dan kastım..
    Görsel olarak yeni widget falan geldiyse..
    Ekran orantısı küçük olur diye sormuştum
    Yoksa 5s in ekranı bencede yeterli :)

Hocam ios 10 ile ilgili yeni gelen özellikleri ekran görüntüsü alarak ana konuda paylaşmanız mümkünmüdür acaba :)

• 
Sayfa: önceki 15971598159916001601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.