Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15991600160116021603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon çalıyor, cebimden çıkarıyorum, ekran karanlık, telefon susana kadar ekran gelmiyor, benzer bir durumla karşılaşan oldu mu? iş yerinde iphone 5 ios 9.1 kullanan bir arkadaşda da oluyor muş? Çözüm arıyoruz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

itunes ve ibackupbot güncellemesi ile de olmazsa zaten patchlenmiş demektir, kaderimize razı geleceğiz :)

Jailbreak gelse patch falan dinlemeyiz ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Want to kullanıcısına yanıt
    JB olayı ayrı ama ben bulaşmıyorum o kısma hiç :)
  • 1 Haftalık iphone 5 9.3.5 mobil veri sadece edge de çoğunluk wifi hep tasrruf modunda idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 10 Eylül 2016; 11:33:24 >
  • Arkadaşlar bana acil cevap yazarsanız sevinirim iphone 6s 64 gb dün değişimden geldi cihaz her şeyi sorunsuz çalışıyor ama değişimden gelen cihaz 9.2 ile geldi kasıyordu 9,5 yükledim yine kasmalar var değişim öncesindeki cihaza 9,5 hard resetle kurmuştum yağ gibi akıyodu hiç kasılmıyordu değişimden gelen cihazıda aynı şekilde hard resetle 9,5 itunestan yükledim bunda kasılmalar var napmam lazım ios 10 gelince onuda hard resetle yüklicem düzelir mi sizce yoksa tekrar ios 9,5 hard resetle yükliyim mi ?

• infom@n kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğin gibi mavi leke var diye yolladım ekranı garanti kapsamında yenileyip geri yolladılar. fakat bugün ilk kullanımda şarja taktım mavi leke yine var. aslında sizin de tahmin ettiğiniz gibi batarya şiştiği için baskı yapıyor olabilir fakat onlar öyle bi teşhis koymadılar. yani ekran yenilendi batarya halen aynı ve ekranda yine mavi leke var. ne yapayım?
  • GM sürümünde betalardaki arka plan geri bildirim uygulamaları çalışmaya devam ediyor mudur ?

• FthK. kullanıcısına yanıt
    çalışıyor olabilir hocam bazen tanı ve kullanım ekranını kontrol ediyorum micro stackshot adlı loglar görüyorum.sanki hata ayıklama logları gibi. hala arka planda bazı process'ler aktif olabilir.
  • Teşekkür ederim gece bekleme modunda %90 dan 80 e çok çabuk inmiş o yüzden sordum.

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta TVT'ye gidip bataryayı değiştirin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

1 Haftalık iphone 5 9.3.5 mobil veri sadece edge de çoğunluk wifi hep tasrruf modunda idi

ben şuan 6sle bu kadar alıyorum bu apple şarjı hiç düzeltmedi iphone 7'de buna benzer bir kullanım sağlayacakmış.Hiçbir yeni özellik getirmeden standart modellere +3 saat şarj iyileştirmesi yapsalar kullanıcılar daha çok memnun olurdu

• infom@n kullanıcısına yanıt
    ekranın değiştirildiğini fakat sorunun halen devam ettiğini söylemeliyim değil mi?
    ben DFU atacağım her ihtimale karşı itunes 12.5 gelsin, şu anki itunes ile atılmıyor.
  • Aynen dfu ile finale geçip batarya kalibrasyonu yapmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asım2

insan bi yeni duvar kağıtları falan ekler bu ios 10 a

Bir tane gök fotoğrafı eklenicek sanırım eskiden olup kaldırılan
  • Zedge uygulamasında binlerce var hiç takılmayon bence. Artık çok fazla durmuyorlar zaten bu konunun üzerinde. Ancak live wallpaper olarak en azından yeni bir şeyler eklemeleri lazım tabi ki...,

Final sürümü de farklı gelecek bence ama her ihtimale karşı şimdiden GM ipsw indirdim DFU için :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence DFU modda restore ederken itunes'un yazılımı kendisinin indirip yüklemesi daha sağlıklı olur. Yani ben hep öyle yapıyorum.

• Merhaba arkadaşlar iOS 8.4 versiyonlu 6 plus kullanıyorum. iOS 9.3.5 e yükseltmemi tavsiye eder misiniz?

farketmez inen aynı ipsw :)
  • 
Sayfa: önceki 15991600160116021603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.