Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16011602160316041605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SDN'de de Hakkı'ya laf edeni giyotin mahkumu ediyorlar. Sen ceza ile kurtulmuşsun boşver :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

SDN'de de Hakkı'ya laf edeni giyotin mahkumu ediyorlar. Sen ceza ile kurtulmuşsun boşver :)

Daha öncede aynısı olmuştu itiraz etmiştim cezayı kaldırdılar, hatta üst düzey bir adminle bu konuda dertleştik.
    Şahsen ben Teknoseyir'in üstüne site tanımam. Editör dediğin tarafsız olur, oturaklı olur.
    İyi yazı yazan, iyi konuşan, biraz İngilizce bilen herkes editör oluyor. Bunların yaptığı iş Google Çeviri ile aynı. (Berkan Sezer hariç)
    Birde aşağıdaki linkteki röportajıma bak Hem benle konuştular hemde habere kendi yorumlarını kattılar.
    https://www.tomshw.it/turkey-pm-erdogan-you-don-t-scare-us-56704

• Elveda uygulama.
    iOS 10'da bazı bilgilerin neden gözükmediğini sordum. Apple bazı bilgilerin paylaşımını kaldırmış anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Yapmışsın yine yapacağını.. güzel bir konu

Sen niye ceza yedin hocam?
    Bu DH iyice cozuttu.
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    vay hocam meşhur olmuşsun da haberimiz yok :)

tarafsız olmak önemli ama hepsi bir noktadan sonra kendi kullandığı cihazı övmeye başlıyor, tolga cem küçükyılmaz'ın samsung sevdası buna en iyi örnek..

uygulamayı ben de farkettim malesef, cycle ve aktif harcanan mah değerini göstermiyor. apple kapatmış o kısmı, umarım aynı şey kulaklık seviyesi için geçerli değildir :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Uygulama iOS 10 için güncellenmediği için de göstermiyor olabilir.

• Kulaklık seviyesi için dediğiniz ayar hoparlör seviyesini de ilgilendiriyor mu?

Hocam 2 tane İtalya televizyonun sitesinde bile yayınlanmıştı. :) imzalı fotoğraf verebilirim istersen 😜

Kulaklık mevzusu karışık. Şimdi cihazlarda donanım farkı oluştu. iPhone 7'lerde malum 3.5mm yok, stereo ses var. O plist sistemi biraz karışmıştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aramaları duyur özelliği bende sadece her zaman modunda çalışıyor. Sadece 🎧 seçildiğinde konuşmuyor.
    Her zaman modunda da önce soyismi sonra adı okuyor.
    Feedback Uygulaması olsaydı gönderirdik.

• ios 10 public beta 3 te gördüğüm bi hata var ( belki daha erken çıkmış olabilir ama ben beta 3 te gördüm ) o da pusulam çalışmıyor.. beta 3 te görüp anında feedback ten hata raporu yolladım fakat gm sürümü ile hala düzelmiş değil, telefon 6s

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcemre

Uygulama iOS 10 için güncellenmediği için de göstermiyor olabilir.

o da olabilir hocam, güncelleme yayınlanır mutlaka. zaten bu hafta epey bi cümbüş bekliyorum appstore'da :)

@infom@n ses olayı bence de muamma, ama tekrar deneyeceğim itunes ve ibackupbot güncellenince. veya tamamen kapattılar o açığı artık.bekleyip göreceğiz.
  • iOS 10 a jailbreak çıkana kadar iOS 9.3.3 Jailbreakli kullanıcam

Oh rahatım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu battery life uygulaması ne kadar doğru ?
    Uygulamada %11 pil kaybı diyor ama en aşşa 7-8 saat kullanım alıyorum daha yükseğide oluyor genelde %11 le böyle alıyorsam bataryayı yeniletsem ne kadar alıcam ? Program sallama sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

Bu battery life uygulaması ne kadar doğru ?
    Uygulamada %11 pil kaybı diyor ama en aşşa 7-8 saat kullanım alıyorum daha yükseğide oluyor genelde %11 le böyle alıyorsam bataryayı yeniletsem ne kadar alıcam ? Program sallama sanırım

Ben de 6s kullanıyorum 1 yıl dolmadı %14 falan gösteriyor bazen %11'e düşüyor. Ama kullanım sürem aşağı yukarı hep aynı 6 saat civarı. Program tutarlı değil.
  • Bendede 6s var oyun olmazsa şarj çok rahat yetiyor 20 ekimde falan almıştım nerdeyse 1 yıl olucak yani bence program boş sildim demin

• Selamun aleykum arkadaşlar ben ios 10 beta gm kullanıyorum. 13 eylül de genel sürüm geldiğinde ota ile geçebilirmiyim yoksa iTunesten restore mi yapmam lazım ?

• Sezer19912 S kullanıcısına yanıt
    Ota ile geçebilirsin.

• darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    Developer beta profili yüklü bende Peki genel sürüm yüklenince ayarlardan developer bera profilini sileyim mi yoksa öyle mi kalsın ?

• iOs 10 çıkınca 8'e geri dönebilicek miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezer19912 S kullanıcısına yanıt
    Şimdi silerseniz geldiği zaman görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 16011602160316041605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.