Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16031604160516061607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene ios9 çıkınca ios8e dönüş kaç gün açık kalmıştı acaba hatırlayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyklow

Geçen sene ios9 çıkınca ios8e dönüş kaç gün açık kalmıştı acaba hatırlayan var mı?

2 hafta açık kalmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 10 tahmini kaç mb ya da gb olur acaba iphone 5 için bir de şu güncellemeyi mobilden indirme seçeneği sunulsa harika olucak aslında.
  • rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    En az 3.5 gb açık depo bulundurun yüklendikten sonra iOS 9 Dan daha az yer tutuyor olacak.
    Edit: Zaten mobil den de yüklenebilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Eylül 2016; 23:09:05 >
  • iOS 10 gm Sürümü kullanıyorum ayarlar>Genel>erişebilirlik>ana ekran düğmesi>Parmağı koyarak aç ı aktif edin. Sağ elimle kullandığım için genellikle sizde sağla kullanıyorsunuzdur baş parmağımı tanıttım sadece ana ekran tuşuna bir kes baş parmağımla basıyorum üstündeyken direk okuyup giriyor yada açma kapama tuşuna basıyorum parmağımı okutuyorum çift tıklamaya gerek kalmıyor sizde öyle kullanabilirsiniz. Bu yüzden ben iOS 10 u sevdim widgetlerde işime yarıyor sistemde hızlı bana göre iOS 10 süper 👍🏼

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam coretime hatasını çözmüşlermi :):) ios 10'a çözmüşler ise geçeceğim yoksa 9.3.3 jb ile devam

• Bende GM sürümünü kullanıyorum 10.0.1 yazıyor. Bugün gelecek final sürümünü nasıl indireceğim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün iOS 10 , watchOS 3 ve PS 4.0 geliyor :)
  • pasalarinpasasi kullanıcısına yanıt
    Yeni iPhone olarak başlatacaksanız, telefon üzerindeki her şey A'dan Z'ye silinir.

• Bugün ios 10un ipsw dosyası internete düşermi öyle kurmak istiyorumda

• sftkgz kullanıcısına yanıt
    yayınlandıktan kısa süre sonra düşer hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahankazim -- 13 Eylül 2016; 11:35:52 >
  • Ben de bugün telefonu güncelleyeceğim. Sıfırdan temiz kurulum yapmak istiyorum. Nasıl yapacagım? Veya bununla ilgili bir konu var mı arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

yayınlandıktan kısa süre sonra düşer hocam

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Ben de bugün telefonu güncelleyeceğim. Sıfırdan temiz kurulum yapmak istiyorum. Nasıl yapacagım? Veya bununla ilgili bir konu var mı arkadaslar?

Takip.

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    sen nerelerdesin kaçak :) konuya da yazmıyorsun artık işleniyor bunlar deftere bilesin :)

coretime bir hata değil ki hocam, her gece yarısı işlemcinin kayıt aldığı sıradan bir log dosyası sadece. hata değil yani yanlış algılanıyor :)

iOS 10 da olmuyor ama haberin olsun,şu ana kadar rastlamadım
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    iPhone DFU Mode Nedir ?

iPhone DFU Mod, iPhone cihazlarda kullanılan bir yükleme yazılım modu olmuştur. iPhone cihazınızda herhangi bir yazılım yüklerken sizden DFU mod geçmenizi ve DFU modda iken yazılımı yüklemeniz gerekmektedir.

iPhone DFU Mod Nasıl Alınır ?

Sizlere şimdi iPhone cihazınızı nasıl DFU mode alabilirsiniz ? Bundan bahsetmek istiyorum.İlk olarak yapmanız gereken iPhone cihazınız açık durumda iken kablo yoluyla bilgisayarınıza bağlayınız.En üst resimde gördüğünüz gibi Home + Power tuşlarına aynı basılı tutunuz.( 10 Saniye kadar ) iPhone cihazınız kapandıktan sonra 5 saniye kadar bekledikten sonra , Power tuşundan elinizi kaldırın ama Home tuşuna basılı tutmaya devam ediniz. iTunes programı açılana kadar elinizi Home tuşundan kaldırmayınız. iTunes programı açıldığında karşınıza iPhone restore modu yazısı gelmesi gerekiyor.Bu yazı çıkarsa eğer işlem başarıyla tamamlanış olup , iPhone cihazınız artık DFU Mode girmiştir.
    iPhone DFU Mod'dan Nasıl Çıkılır ?

İşinizi hallettiniz ve DFU Mod'dan çıkmak istiyorsanız eğer , iPhone cihazınızı bilgisayara bağlayan kablo ile iletişimini kesiniz.İletişimi kestikten sonra , Home + Power tuşlarına aynı basılı tutunuz.Apple logosu çıkarsa eğer , cihazınız DFU Mod'dan çıkmış demektir.

Alıntıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 13 Eylül 2016; 12:35:44 >

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam böle dieceğini bildim :):) (kaçak konusunda)

9.3.3'te bitirdim hocam güncellemeyi o yüzden bir gözlemim olmadığı için yazmadım, sonra bide adliyede çalışıyorum biliyorsun zor bi süreçten geçiyoruz duman etti bizi sabah 8 gece 12 çalıştık 40 gün personelde kalmadı. Ama takip ediyordum forumu.

İos 10'da gözükmemesine çok sevindim hayırlısı bakalım o zaman ama JBden kopamıyorum :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Hocam böle dieceğini bildim :):) (kaçak konusunda)

9.3.3'te bitirdim hocam güncellemeyi o yüzden bir gözlemim olmadığı için yazmadım, sonra bide adliyede çalışıyorum biliyorsun zor bi süreçten geçiyoruz duman etti bizi sabah 8 gece 12 çalıştık 40 gün personelde kalmadı. Ama takip ediyordum forumu.

İos 10'da gözükmemesine çok sevindim hayırlısı bakalım o zaman ama JBden kopamıyorum :):)

doğru hocam haklısın tez zamanda düzlüğe çıkalım da..Allah sabır versin hepimize.

çok iyi bir başlangıç yaptı iOS 10. 100 kişiden 98'i memnundur yani o derece :) güncellemeni öneriyorum ben de.
  • Bu aksam kesin geliyor mu yoksa bir tahmin mi ? Bu arada daha once kullananlar gercekten memnun mu 6S oerformansi nasil ? Tavsiye ediyormusunuz.

• Spotify açıkken kilit ekranında soldaki widgets ekranına geçerken kasıyordu, umarım Final sürümde düzeltmişlerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16031604160516061607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.