Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
117
Favori
885.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16231624162516261627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galaxyg

Fotoğraflar uygulamasında kişiler e dokunupumda henüz 2 fotoğraf tarandı kilitleyip güç moduna takın taramaya devam edecek cinsinden yazı yazıyorduv
    Dün tüm gece wifi açık şarjdaydı ama hiç taramamış neden olabilir

Şuna bi çözüm önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj yollarken çıkan saçma sapan sesleri nasıl kaparız?
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    İ4 ü 7.1.2 de verimli kullanabiliyor musun onu söyle bence.

• sentiel kullanıcısına yanıt
    7.0a göre daha verimli. Şuan konu o. Saçma sapan bir yere çekmeyi deneme olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 24 Ekim 2016; 10:13:53 >
  • Ben güncellemeden sonra touch id de sıkıntı yaşıyorum arada geliyo kendine sonra tekrar gidiyo okumuyo tepki vermiyo sizce yazılımla mı ilgilidir bilgisi olan var mı ?

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Ses konusu 9.3.5 ile başladı,klavye tıklamaları bile çok az duyuluyor.Bundan önce 9.3.2 çatır çatır ses geliyordu klavyeden.
    9.3.5 deyim yinede az klavye sesleri 6s cihaz

• Daha önce yine sormuştum ios 9 3 5 teyim 5s sürekli ios 10 indirip güncelle diyor hem kota gidiyor hem yer kalmıyor telefonda bu ios 10 indirme ve güncelleme olayını nasıl kapatabilirim?
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim sadece şarja takarken WiFi yi kapatmanız. O zaman indirmez. İnince sürekli yükle diye zorluyor çünkü hayvan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogerfederer1

Benim bildiğim sadece şarja takarken WiFi yi kapatmanız. O zaman indirmez. İnince sürekli yükle diye zorluyor çünkü hayvan

aynen her gece soruyor deli oldum : ) bir arkadaş watchos profili falan yükle demişti ama tam anlamadım olayı, telefon hep şarjda o iş olmaz haha : )
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Şuradan watchOS beta profilini yükleyin. Telefon kapanıp açılacak. Sonra elveda iOS 10. Bir daha güncelleme gelmez.

https://regmyudid.cc/downloads/profiles/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 24 Ekim 2016; 13:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Ses konusu 9.3.5 ile başladı,klavye tıklamaları bile çok az duyuluyor.Bundan önce 9.3.2 çatır çatır ses geliyordu klavyeden.
    9.3.5 deyim yinede az klavye sesleri 6s cihaz

imzalar kapali oldugundan 9.3.5 yukleyebildim. gayet guzel seviyedeydi. 10.0.1 kullaniyorum gercekten cok kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Bende ip 6 varken 9.3.2 yüklüydü ve ses gayet yüksekti ip 6s geçtim bunda 9.3.5 yüklüydü banada daha ilk günden farketmiştim sesin düşük olduğunu.cihazdan cihazada değişiyor mu bilmiyorum ses düzeyi.Ama farkettiğim ses seviyesinin düşük olması

• suan ciddi anlamda ios 9.3.5 surumunu ariyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.1 yükledim beyleyen işler var die sürekli bildirim yanıyor icould şifreyi giriyorum donuyor galiba sorunlu bu 10.1
  • DFU modunda 10.1 i iphone SE ye yükledim canavar gibi çalışıyor arkadaşlar.
    Jailbreak ı beklemeye devam ediyorum...
  • 9.3.4 gidiyoruz bakalım. Ben memnunum böyle. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i6 - iOS 8.1.1 var, JB mevcut.

İstediğim şu; iOS 8.1.1' den memnunum ama cihaz biraz yavaşladı ve kapasite sorunum var. Ben sıfırdan restore ederek 8.1.1 kurmak istiyorum ve üzerine JB yapacağım. Bunu önceden programla yapabiliyorduk. Şimdi böyle bir seçenek mevcut mu?
  • Hah buldum konuyu:)

Arkadaşlar iphone 5'e ios 10.1 kurdum hala cayır cayır gidiyor sorun yok haber vereyim dedim.
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Hocam değişimden gelen yeni iPhone 6 cihazımın sol üst kısmına bastırınca içeriye doğru oynuyor, sanırım kronik problemmiş. Garantiye götürmeli miyim yeniden?

• iOS 10 ile App Store'daki bir çok uygulama uyumsuz çalışıyor güncellemelere rağmen. Hala stabilite tutturulabilmiş değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16231624162516261627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.