(Yeni Uygulamam) OORBS - Estetik Duvar Kağıdı
Dostlarım,
Yeni uygulamam yayında,
<OORBS.Studio olarak bir marka ismi oluşturduk. https://www.oorbs.studio
Ardından ise estetik tasarım vurgularımızı göstermek istediğim efektifliği yüksek bir uygulama geliştirdik "Flutter" ile.
Diğer duvar kağıdı uygulamalarından farklı olarak, herhangi bir duvar kağıdı için reklam izlemenize gerek yok.
Herhangi bir kredi sistemi yok, sadece altta çıkan çıkan ayarlanabilen en ufak banner reklamlar var.
Birde eğer uygulamayı beğendiyseniz kendi istediğinizle tıkladığınız 5 saniyelik video reklam gösteren icon var.
Uygulamadaki duvar kağıtları sürekli güncelleniyor.
Sürekli yenilerini ekliyoruz, ileriki güncellemelerde şuan hazırlığını yaptığımız AI Yapay zeka ile duvar kağıdı tasarlama özelliği getireceğiz ki bu bir devrim niteliğinde olacak. Ancak kendi API'mizi yazdık ve bunu barındırmak için CLOUD sistemleri satın aldık Google'dan ve an itibariyle bütçemiz eksilerde, o yüzden beklememiz gerekebilir.
Dostlarım uygulamayı indirip herhangi bir canınızı sıkan nokta varsa bana bildirin özel mesaj ile yada app@oorbs.studio adresine mail atarak, hemen düzeltir dikkate alırım.
Eğer indirip yüklerseniz bana büyük mutluluk verirsiniz.
Ayrı ayrı Web-Sitelerinden veri almak?
Dostlar,
Bir Web-Sitesinde ki 1903 linkin içerisinden ayrı ayrı bilgileri almam gerekiyor.
Şöyle bir site, bunun gibi tıklanabilir 1966 tane link var.
Bu web-sitelerin bütün linklerine excel olarak sahibim.
Şöyle bir şeye ihtiyacım var, bu sitelerin hepsine tek tek girecek ve bana tam bu bölgenin bilgilerini verecek.
Gönül isterdi ki bu bölgenin satır satır düzgün bir şekilde versin ama bu pek olası görünmüyor.
https://chrome.google.com/webstore/detail/web-scraper-getdataio/ofncgcgajhgnbkbmkdhbgkoopfbemhfj
Şöyle bir uzantı buldum ama, bu sadece aynı sayfadaki bilgileri derleyip size veriyor.
Yardım edene şimdiden çok teşekkürler.
|
MEIZU ürünlerinin garantisi yok.
|
Silinebilir, teşekkürler.
|
Şöyle bir çalışma yaptım, ekstra fikri olan?
|
Polo'yu satıp Egea almayı düşünüyorum.
|
|
HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ [2017 GİRİŞLİLER]
Bilin bakalım televizyonda kim konuşuyor.
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.058
İkinci El Bölümü Mesajları: 282
Konularının görüntülenme sayısı: 9.167 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 619 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu