< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessabit -- 27 Mart 2018; 10:40:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessabit -- 27 Mart 2018; 10:40:11 > |
Şu mesaja vw ceo'su bile güler...
Tamam markaya gönülden bağlı olabilirsiniz ama yorumlar biraz mantık çerçevesinde olsun... |
60bine temiz egea dizel var piyasada bolca. HB de ısrara gerek yok sedan bence daha iyi.
Bu arada forumda bir egea düşmanlığı var sanki. Ne zaman egea konusu açılsa kötülüyorlar aracı. Bence fiyatının karşılığını sunabilen ender modellerden biri şu an. |
bu haftasonu egea'yı bir daha test edeceğim. bende egea nın sürüşünü çok beğendim.
Egea aldığınıza eyvah demedim. Donanımhaberde vw'i bırakıp egea alacağını söylemek zor iştir vesselam ![]() |
Merhaba,
Evli misiniz, çocuk var mı bilmiyorum. Size kendimden örnek veriyim, bizde fiesta vardı (Evliyim, 2 kızım var) ve araç yetiyor bize desem de kendimi kandırıyordum. Bebek arabasını bagaja koyunca, bagajda yer kalmıyordu, bebek arabası bile zar zor sığıyordu bagaja. Eşim küçük kızımızla ilgilenmek için (altını değiştirmek v.s.) arkaya oturduğunda yer darlığından sıkıntı yaşıyordu. Neyse bir imkan hasebiyle "0" araç alma durumumuz oldu. Benim aklımda hep artık eskiye nazaran büyümüş olan "b" sınıfı araçlar vardı. İbiza, fabia, rio, İ20 v.s. Bi hafta sonu çoluk çocuk toplandık bindik fiestamıza araç bayilerini gezdik. Önce Egea baktık (HB), araç resmen çekirdek aile için biçilmiş kaftan, içi geniş, bagajı geniş, iç malzeme kalitesi de kullandığımız 2010 fiesta ile aynı. En azından dokunduğunda verdiği hissiyat aynı. Belki zaman içinde fiestadan daha erken yıpranır, onu kullandıkça göreceğiz. Akabinde büyümüş diye düşündüğüm "b" sınıfı ibiza, fabia v.s. araçlara baktık ve Egea dan sonra içleri o kadar dar geldi ki (ibizanın bagajı iyiydi) biz artık 2 çocukla bu araçlara sığamayız dedik. Ncaptan 3/4 yıldız almış olmasına, malzeme kalitesinin soru işareti olarak bir kenarda durmasına rağmen (forumdan bazı arkadaşlarımızın da müspet görüşlerini dinleyerek) bagaj hacmi ve iç hacmi hasebiyle Egea hb de karar kıldık. Anladığım kadarıyla siz de benzer durumdasınız, eğer bütçeniz yetiyorsa kaliteli "c" sınıfı hb bakın elbette. Alman olur, japon olur v.s. kafanızda soru işareti kalmaz. Ama sınırlı bütçe ile bakıyorsanız "c" sınıfında yaşı küçük araç egea oluyor el mahkum. |
Yıpranma durumu aracın bakımına alakalı, 600-700 bin kilometrede taksi olarak kullanılan linea dolu ortalık.
Ama iç mekandaki kalite algısı segmenti de baz alarak düşünersek polo daha özenli tabi. Bunlar hep fiyata bağlı şeyler. |
Eski kasasını bulabilirsin ama ben beğeniyorum 1.2 leri performansı çok iyi değil ama yakıt olarak ideal ben olsam en fullünden Megane 3 alırım dizel otomatik içinin krem rengi olmasını ben çok beğeniyorum.Uzun süre kullanacaksanız bravo da öneririm
|
Eğer Polo size küçük geliyorsa değiştirmek mantıklı.
Egea Polo'dan kötü bir otomobil değil, fakat Polo'dan çokta üstün bir otomobil değil. Malzeme kalitesi ve işçilik konusunda Polo'nun gerisinde kalıyor. Fakat bu sizin için önemli bir kriter değilse, değiştirmek mantıklı. Zira kendimde 2015 model 1.2 TSI Polo kullanıcısıyım ve bana da ufak geldiği için değiştirmeyi düşünüyorum. Örnek bir Egea linki; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-garantili-temiz-egea-hb-541939610/detay En dolu paket ve turbo benzinli bir araç üstelik. Fiyat için 60 bin tlye şansınızı zorlayın, bu fiyata bu ayarda araba bulabilmek imkansız. Süspansiyonları konforlu, yalıtımı iyi, multimedya sistemi Polo'dan daha iyi, motoru da daha esnek ve daha atak bir aracınız olmuş olacak, + donanımları da cabası. Araç hakkında söyleyebileceğim olumsuz bir diğer nokta, HB modelinin uzun farları aşırı zayıftı, eğer satın alırsanız gerekeni yaparsınız ![]() Aracı Fazla kötüleyen arkadaşlara da bakmayın, HB modeli üzecek bir araç değil, Sedan'dan daha fazla özenilmiş ve gerçek bir c segmenti otomobil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessabit -- 27 Mart 2018; 11:29:25 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|