Şimdi Ara

Neden Opeli satıp duster aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 yılı içerisinde 2010 model astra j kasa cosmo otomatik araç sahibi oldum. Aracimi severek aldım. Tipi kokpiti falan tam bir efsane kasaydi. Memur olduğum için genelde Anadolu'nun en kırsal yerlerinde köy olur kasaba olur görev yapıyorum. 15 sene boyunca da iyi bir araba almadık bu yüzden. Neyse Opel iyiydi hoştu ama yollar o kadar bozuktu ki bir sene dolmadan iki amortisör patladı. 350 x2 700 artı işçilik falan 900 civarı masraf ettim. Ki en yakın şehir 130 km. Git gel ayrı para. Ama sesler bir türlü kesilmedi bu seferde z rotlari kuleler falan tak tük ses yapmaya başladı. 500 tl de ona gitti. Derken yağ sogutucusu gitti kapı fitilleri ses yapmaya başladı falan derken 1000 lira daha. Artık ugrasamaz oldum ve arabayı sattım. Köy yerinde binmeye şahin doğan aramaya başladım. Kışında yaklaşık 1 buçuk metre kar yağan bir yer. Derken gözüme dacia duster çarptı. Veteriner bir arkadaştan rica ettim aracını test ettim. Sertlik olarak Opel ile aynı içi ve bagajı daha geniş 110 HP dizel motor da Opeli ikiye katlayacak şekilde güçlü geldi. Herşeyi göze alarak gittim 4x4 110 HP duster aldım. Opelin taşlarının yarısı kadar tuş yok içi çok basit ve plastik malzemesi kötü. Ama 6 ay oldu eşşek gibi kullanıyorum tık yok. Bagajı deli gibi dolduruyorum. 6 ileri motor çok iyi rampa falan hikaye. Kalite güvenlik 3 yıldız ama kafam rahat olsun derseniz duster köy yeri için biçilmiş kaftan. Ruhsatta otomobil geçiyor. Yakıt tüketimi opelden az. Motor yüksek hızlarda Opel kadar bagirmiyor. Düşük hızlarda dizel olduğu için tam tersi. İnsanlar opelden inip binince yadirgadılar ama gel gör ki en iyi araba yaşadığın yere en uygun arabadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayirlu olsun

ss isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: KIBARFEVZO

hayirlu olsun

ss isteriz

Dede emekli maaşınla 7 serisi yada i8 in nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 29 Haziran 2017; 21:44:11 >
  • quote:

hayirlu olsun

ss isteriz

neyin ss ini istiyorsun? Hayatında duster görmedin mi? Yav muhterem bu kadar da değil yani???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

hayirlu olsun

ss isteriz

neyin ss ini istiyorsun? Hayatında duster görmedin mi? Yav muhterem bu kadar da değil yani???

Dede porsche ler lamborghini ler ferrari ler gordugu icin duster gormemistir

• Yav 2 hesapla birden yazmaya bikmadinmi

• quote:

Yav 2 hesapla birden yazmaya bikmadinmi

Ne 2 hesabı dede?Konuyu sapıtma.

Ip adresi karşılaştırması yapalım istersen?

• Adamın konunusunu kirletmişsiniz.

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.

• Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.

• İyi de kimse sormamış ki,neden onu sattın bunu aldın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

İyi de kimse sormamış ki,neden onu sattın bunu aldın diye.

İlk Mesaj.

• Hayırlı olsun.Dağa taşa en iyisi Duster.

• Hayırlı Olsun Hocam. Güle güle kullanın. Kullandığınz yerler için en doğru tercihi yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hayırlı olsun.Dağa taşa en iyisi Duster.

Dacia dci kullanıyor ortak sembol çalışması yüzünden mi?

En iyisi?

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia tam olarak sizin bahsettiğiniz ortamın aracı, güle güle kullanın

• Neye ihtiyaciniz oldugunu belirleyip amacina uygun arac almissiniz. Hayirli olsun, kazasiz belasiz ...

• İstediğin yere gidemedikten sonra mercedes bmw ferrari olsa ne olur ..4 çeker duster en az masrafla seni istediğin yere istediğin yükle keçi gibi çıkarır .

• astra j kasa estetik olarak hayatımda en çok beğendiğim otomobildir. estetik açıdan hayalimdeki otomobil. ama ne yazık ki otomobilin kendisi estetiği kadar iyi değil. o parayı versem astra j almazdım. yine de, iyi ve alınası bir otomobil olarak görmesem bile, astra j sahiplerine gıpta ediyorum, sonuçta onu alacak paramız da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Haziran 2017; 23:34:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam, Astra'dan inip Duster'a binilir mi diyenlere kulak asmayın. Doğru olan şey ihtiyacı en iyi karşılayanı tercih etmektir. Astra trim sesleri konusunda biraz sıkıntılı bir araç, süspansiyon yapısı da genel olarak otoban kullanımına ve uzun soluklu virajları yüksek hızda dönmeye uygun şekilde ayarlı.

Duster'ın 4x4'ü çok başarılı olmasa da yerden yüksek olması, daha güçlü dizel motoru sizi kış şartlarında daha çok memnun eder. Ayrıca arıza yapsa da masrafının Astra kadar yüksek olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.