Şimdi Ara

Neden Opeli satıp duster aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlısı olsun, bizim ülkede marka ve 2. el takıntısından uzak, ihtiyaçlara göre yapılan seçim her zaman daha iyidir.
  • Bence araç alımında en büyük etken; beklenti ve ihtiyacı karşılamasıdır.
    Çoğu kişi bunu hesap etmeden, güzellik yakışıklılık 2. el vs. gibi durumları önemsiyor.

Bu gibi yanlış seçimler sonucunda ortaya çıkan; çok yakıyorum/araba yürümüyor, gibi serzenişler...
  • İcinde bulunduğunuz sartlara istinaden opel ile yasadiginiz sıkıntılar göz önüne alınınca gayet mantikli bir secim olmus hocam. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kimseye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keus35

gayet mantıklı bir hareket yapmışsınız. bakmayın forumdaki çoğu kişinin
    her konuda papağan gibi ezberlediklerini söylemesine. en iyi araba yoktur,
    kişinin ihtiyaçlarına en uygun araç vardır.
    hem daha önce astra G sahibi oldum hem de j kasa astra aldık babama. duster da kullandım.
    sürüş olarak watts bağlantılı astra, qashqai aracımdan bile daha keyifli.
    ancak sizin şartlarınızda duster 4x4 doğru seçim. .

suv ve crossover araçlar yerden görece daha yüksek olduğundan emsalleri C segmenti compact hb'lerden iyi sürüşe sahip olamazlar zaten. qashqai vs astra J yanlış karşılaştırma...
  • hayırlı olsun hocam.
  • Hayırlı olsun, sen bıneceksın bıze başka söz duşmez hocam.
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    farklı sınıftan duster'a geçen bir kullanıcıya aradaki fark
    ile ilgili gözlemimi aktardım. yine de duster ın iyi bir seçim olduğunu belirttim. paragrafın
    tamamını okursanız karşılaştırma amaçlı olmadığını görürsünüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Hayırlı olsun, mantıklı bir tercih olmuş bence

Dacianın 110 beygirlik dizel motoru Opeli katlayacak şekilde güçlü demişsiniz. Astranızın motoru neydi hocam? J kasada Otomatik şanzıman ile birlikte sadece 1.4 turbo ve 1.6 atmosferik seçenekler vardı bildiğim kadarıyla.

1.6 115 HP activselect

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

hocam merhaba. yakit tuketimi olarak ne durumda? sehir icinde duster ne kadar yakiyor? 7 litreyi geciyor mu? astra ile kiyaslayinca durum nedir?

Hocam ortalama olarak 7.4 civarı yazıyor hep. Bazen 8.1 bazende 6.9 yazıyor. Ama düz yolda sayacı sifirlayinca 5.5 6.5 arasında değişiyor. Nisan ayında Kahramanmaraş ilinden Niksar üzeri orduya gittik tamı tamına 625 km. O zaman motorin 4.65 falandı 170 tl yaktı. Yakıtı opelden az ayricada rampada verdiği güç en az iki katı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.