Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
886.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flat tasarım tamam güzel ios 6dan daha bile iyi ama? Bu biraz fazlamı flat olmuş ne
  • Whatsapp ayni mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

Whatsapp ayni mi

Bende bunu merak ediyorum, sırf whatsapp yüzünden geçmiyorum ios8 e.
  • Güzelim sistemi mahvettiler
  • http://www.mdurucan.com/ios-8-betada-whatsapp-hatasi-ve-cozumu/ burdakı cozumle whatsapp ta sıkıntı kalmıo... bu sekılde sorunu cozdum.. ıstedıgı programları baska sıtelerden ındırebılırsınız..
  • Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bazıları ısrarla laf yemeyi hak ediyor ama yinede yazmayacağım gereksizler için ban yemem.

Adı üstünde beta bu sürümler siz kullanıp keyf sürün diye yayımlanmıyor bu sürümler geliştiriciler kullanıp hataları bildirsinler diye yayımlanıyor kullanacaksanız adam gibi kullanın hata bulursanız yazın rapor edin yoksa susun.

• İos git gide windows Phone ye benzemeye başladı. Düz tasarımın dibine vurdular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Güzelim sistemi mahvettiler

Mac os da öyle

Hala snow leopard en iyilerinden

Eski basit tasarım çok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2G butonu beta 4'de de yok.
  • Kontrastı arttır dediğimizde Dock un gri olması devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu minimalist tasarım saçmalıkları..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şebeke soru olan var mı? bende 2 çubuk
  • Millet 7 ciktiginda bune igrenc ios 6 super 7'ye gecmek aptalliktir diyorlardi,simdide aynisini 7 candir 8 berbat diyorlar gecince gorecegiz milleti.

Oldukca pratik seyler eklenmis 8'de.3G butonu disinda baska bir eksik goremiyorum artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 22 Temmuz 2014; 0:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

Orijinalden alıntı: levot

Whatsapp ayni mi

Bende bunu merak ediyorum, sırf whatsapp yüzünden geçmiyorum ios8 e.

Benide ekleyin
  • Arkadaşlar ben güncelleyemiyorum otadan güncelleme denetlenemedi diyor laptopa bağlayıp bakıyorum yine denetlenemedi yada güncel sürüm diye hata alıyorum evde değilim wifidan bağlanmıyorum yani telefonun internetine bağlanıyorum bi fikri olan var mı vpn denedim ama ne gariptir ki telefon vpn e bile bağlanmıyo :/
  • whatsapp durumu nedir ?

http://www.mdurucan.com/ios-8-betada-whatsapp-hatasi-ve-cozumu/

DENEYEN VARMI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buferhn -- 22 Temmuz 2014; 1:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

vakıfbank uygulamasının ios8e optimize edilmesi gerekiyor. onuda apple yapmaz.

O optimize mevzusunu Apple değil de uygulamanın geliştiricisi yapmıyor mu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Millet 7 ciktiginda bune igrenc ios 6 super 7'ye gecmek aptalliktir diyorlardi,simdide aynisini 7 candir 8 berbat diyorlar gecince gorecegiz milleti.

Oldukca pratik seyler eklenmis 8'de.3G butonu disinda baska bir eksik goremiyorum artik.

Ne gibi pratik şeyler?

• Geliştiricelerden Twitler Gelmeye Başladı iOS 8 GM Sürümü 2 Hafta Sonra Yayınlanabilirmiş :)
  • Beyler merhaba ios 8 beta 1 in ilk kullanıcılarından birisiyim fakat çok çöktüğü ve whatsapp çalışmadığı için 7.1.2 kurup JB yaptım cihaza çökmeler devam ediyormu acaba
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.