Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
886.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e cok arayan kişiyi tam ekran foto gösterme işi hoşuma gitti beta 5 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 7 Ağustos 2014; 12:19:00 >
  • Artık GM Geliyor Sanırım Direk :)

iOS 9 [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Yeni zil sesi gelmıs

yeni zil sesinin adı nedir ben bulamadım?
  • iPhone 5'ler de genel olarak bir yavaslama var mi iOS8 yüklenince? iOS 7'ye nazaran nasil hizi? Simdi düsünüyorum, 5S alsam mi, almasam mi diye iOS8 icin. iPhone 6 diyeceksiniz ama o da cok pahali oluyor basta.

Yani iOS8 ile bir sene daha idare edebilirmiyim iPhone 5 üzerinde?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olaun bu saatten sonra 5s i onermem kesinlikle 6 yi beklemelisin sonra pisman olma

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    Aslinda 6 düsünmüyorum. Yani hiz yönünden fazla kayip var mi ios8 ve iphone 5'de? Bilgin var mi?

İos 8 5s te kasmaz eminimde ondan soyle bisey var hani simdi alicaksin 5s i en kral telefonu almis olucaksin 2 ay sonra (en fazla ) 6 cikincada ekrani buyuk goruceksin ve gercekten pisman olcaksin ama yinede sen vilirsin subatta aldim ben telefonu mutluyum ama ekrani kucuk diye arada sorun yasiyorum ama takmiyorum kafaya ama bence senin kafana 6 ciktiktan en fazla 1 ay sonra gelicek aklina diceksin ki keske onu alsaydim biraz daha para biriktirip ama yinede paşa gonlun bilir benim onerim 6 yi beklemen ki apple sitesindende satis olacagi icin fiyatinin ucuk kacik bisey olacagini pek sanmam 2500 den asagi hicbir yerde yoktu 5s apple tr sitesini actiginda 2150 oldu heryerde tak diye fiyatlar dusmek zorunda kaldi o yuzden ben pek tazla olacagini sanmiyorum

• TownSportif kullanıcısına yanıt
    Sagol kardesim. Su kasma olayinida cevaplayan birisi ciksa, icim rahat edecek.

Haklisin 6 ya da 6s beklemek mantikli.

Ben dedim ya sana kasmaz merak etme diye :)

İphone 5 lerde hrhangi bir yavaşlama yok.Review videolara göre hiçbir kasma yok.İos 8 benim için ios 7 nin daha stabil hale getirilmiş sürünü gibi bişey hatta biraz ileri gidersek benim gözümde bir ios 7.2 7.3 gibi yayınlansada olacak bir sürüm sadece.
  • Arkadaşlar ilk sayfadaki linklerden bulamadım iphone 5s A1457 için beta 5 link verebilirmisiniz?
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    https://imzdl.com/ios.php
  • Tesekkürler verdigin bilgiler icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

https://imzdl.com/ios.php

Teşekkür ederim
    ios 8 beta 5 yükledim ve anında eski sürüm 7.1.2 ye geri kaçtım o nedir öyle 3G kapatma kalkmış.Ben normal de internet işim yoksa hep EDGE de durur bildirimlerimi alırım.Toplam 15 dakika kurcaladım Şarj %8 azaldı bu yazılımla bu cihaz tam şarj ile akşamı çıkartmaz gibi.Final sürüm çıksa bile uzun bir süre 7.1.2 de kalmaya karar verdim
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Ben daha farklı bir sorun yaşıyorum.iCloud'a Apple hesabımı kabul ettiremedim bir türlü nedense anlamaya da imkan yok zaten.
    7.1.2 + JB devam iOS8 iyice oturana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Ben daha farklı bir sorun yaşıyorum.iCloud'a Apple hesabımı kabul ettiremedim bir türlü nedense anlamaya da imkan yok zaten.
    7.1.2 + JB devam iOS8 iyice oturana kadar.

evet bu sorun da var
  • 15 ağustosta kesin geliyor mu golden master sürümü? Eğer geliyorsa, GM yayınlandıktan kaç gün sonra final çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

15 ağustosta kesin geliyor mu golden master sürümü? Eğer geliyorsa, GM yayınlandıktan kaç gün sonra final çıkıyor

Evet 2 Gün Sonra Geleceğini Söylüyor Geliştiriciler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

15 ağustosta kesin geliyor mu golden master sürümü? Eğer geliyorsa, GM yayınlandıktan kaç gün sonra final çıkıyor

Kac gun sonrasinda gelir acaba final var mi bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Kac gun sonrasinda gelir acaba final var mi bilgisi olan

Final Eylül Gibi Gelir Diye Düşünüyorum Yeni iPhone Tanıtıldığı Gece iOS 8 Final Sürümü Bütün Kullanıcılara Sunulur :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.