Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
886.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5 kullanıp iOS 8 betalarını kuranlardan performans yorumu alabilir miyim? Özellikle de iOS 7.1.2 ile karşılaştırma yaparlarsa çok sevinirim.
  • Ben ip5 le birlikte ilk surumden itibaren 8 kullaniyorum. Performans olarak bi fark yok fakat sarj bakimindan daha kotu. Stabilite icin birsey demiyorum beta oldugu icin. Su an betaya gecmeyi gerektirecek bir durum yok gecmediyseniz gecmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

Ben ip5 le birlikte ilk surumden itibaren 8 kullaniyorum. Performans olarak bi fark yok fakat sarj bakimindan daha kotu. Stabilite icin birsey demiyorum beta oldugu icin. Su an betaya gecmeyi gerektirecek bir durum yok gecmediyseniz gecmeyin.

Beta1, Beta2 denedim dediğin gibi neredeyse hiç fark yok. Whatsapp çalışsa birçok detayını kurcalamak istiyordum aslında. İos7 betalarını baştan sona kullanmıştım her detayınıda konularda açıklamıştım bire bir test etmek daha eğlenceli oluyor.

Ancak kimse ios6dan 7'ye geçişteki gibi bir geçiş beklemesin. Beta5 çıksın duruma göre geçeriz bakalım :)
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    Beta4 te şarj halen kötüyse 8'e geçmek sıkıntı olacak gibi
  • Beta 4 için udid kaydı istiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5s'te kullanıyorum Betayı 1-2-3-4.WhatsApp GM sürümünden önce düzelmicek gibi biriyle uzun süre konusunca çöküyor mesajı silmek gerekiyor tekrar konusmaya devam etmek için ve stablte yok telefonda kamera çok sorunlu bazen sesi bile çıkmıyor telefonun arama sensörü sorunlu bazı zamanlar sensör takılı kalıyor kapatamıyorum aramayı. Ara ara donmalar yaşıyorum ve son 1 haftadırda time zone update diye bişey cıkmaya başladı. Şarj normal gidiyor, 3g kapatamıyoruz gözüme çarpan tek sorun kamera ve sensör diğerleri abartlcak kadar değil sonuçta beta
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga781

quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga781

Arkadaşlar Whatsapp ios 8 için beta sürüm çıkarmış ios 8 de olanlar deneyebilir mi
    https://imzdl.com/ios.php

Burda ios 8 betaların en üstünde whatsapp var sanırım tongbudan felan kuruluyo deneme imkanı olan deneyip geri dönüş yapabilir mi

Bende ios 8 var ama bu ipa dosyasını yükleyemiyorum. Yüklemeyi bilen varmı ?

itools tongbu 25pp gibi uygulamaları denediniz mi ? Uygulamaları yönetebilen programlar yükleyebilir bence

Mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım. Bazı ipa dosyaları söylediğiniz yöntemle yükleniyor. Ama whatsapp betası için udid+geliştirici sertifikası gerekiyormuş. Ayrıca mac işletim sistemi falan da lazım. Uzun hikaye yani. Final sürümü bekliyeceğiz mecburen.

Hıım bekliyoruz o zaman yarın beta 5 çıkar belki

• Betalara ilgi pek kalmadı gibi, nedendir acaba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Betalara ilgi pek kalmadı gibi, nedendir acaba :))

Bence beklenti kalmadı, gereken herşey var geldi tek beklediğim türkçe siri :D oda gelsin gücellemem daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Betalara ilgi pek kalmadı gibi, nedendir acaba :))

ios 7 ile 8 arasında pek fark yok açıkcası.Bu yüzden denemek için kimse jb sinden olmak istemiyor.
  • ketrp K kullanıcısına yanıt
    Bende beta 4 var performans sıkıntısı hiç yaşamadım bazı buglar cansıkıyor sadece whatsapp çalışıyor ama hata veriyorr arada pil konusu biraz düzeldi ama 3g açıkken webde falan gezince 1-2 saatte pil yüzde 70 eriyor bazende yüzde 20 iken kamera açınca direk şarj 0 oluyor kapanıyor şarja takıncada yüzde 19 dan dolmaya başlıyor benim pilmi eskidi yoksa ios 8 beta mı boyle karar veremedım ama ios 7 de bu sıkıntı yoktu tahminim betadan kaynaklı
  • ilgi genelde 4-4s sahiplerinde idi ios7 de ios 8 çıkınca iphone 4 destek kesildi 4s sahipleride hiç bulaşmıyor.5-5s sahipleri var onlarda whatsapp ve pil sorunundan dolayı merak etmiyorlar galiba ve çoğu kişi arada fark görmüyor stabil sürümü bekliyor kanımca.
  • Evet Arkadaşlar Beta 5 geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet Arkadaşlar Beta 5 geldi :)

Şarj durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet Arkadaşlar Beta 5 geldi :)

3g kapayamama sorunu düzeltildi mi acaba?
  • beta 5 geldi beyler
  • Anladım teşekkür ederim
  • Resmi bilgi var mı son beta olduğuna dair? yoksa rumors sitelerinden mi duydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

sanki whatsapp beta konusu arkadaslar sozkonusu ios8 beta burdaki muhabbet ya whatsapp ya facebook birazda ios8 den bahsedin

Beta1 den beri kuruyorum hepsini test ediyorum arkadaşım. Whatsapp ve neredeyse tüm 3.parti yazılımlar çöküyor. Test ettirmiyor beta kendini, sonuçta burada program yazan falanda yok neyapalım yani ne konuşalım ?

100 lerce kere cevap verildi buna,ben en az 3-4 kez kere yazdım..3. parti uygulamaların geliştiricileri güncelleme yapmak zorunda..Uygulamalarında ios8 e göre düzenleme yapmalılar.Bu da asıl sürümün çıkış tarihini bulur çok büyük bi süpriz olmadıkça...whatsapp ios 7 uygulamasını 4-5 ay sonra çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam..Fakat bu sefer sorun büyük hiçbir şekilde girebilmek mümkün olmuyor eski mesajlara gruplara vs..Eylül sonu veya ekim başı whatsapp ios8 de düzgün çalışacaktır...

• iOS 8 Beta 5:

- iCloud has a new icon in the Settings app.

- New icons for iCloud Family Sharing, iCloud Drive, Backup, and Keychain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 4 Ağustos 2014; 20:42:44 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.