Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
889.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06ysf06

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 7.1.1 JB li cihazıma ıos8 yüklemek için tam olarak ne yapmalıyım? Acil?

Öncelikle birsürü beta sitesi var birinden gerekli sürümü indir.
    Ardından cihazının yedeğini al.
    Usb cablosu PC ye takılı olacak şekilde cihazının power ve home butonlarına basılı tut.
    Cihaz kapanıp açılacak elma işareti görülünce elini powerdan çek ve home tuşuna basmaya devam et.
    Cihaz itunes kurtarma moduna geçecek. (geçmezse kabloyu çıkart tekrar tak görecektir)
    Ekranda geri yükleme butonu çıkacak.
    Shift tuşuyla birlikte geri yükleye bas.
    Çıkan ekranda indirdiğin sürümü bul ve yükle.

Anlaşılamayan aşama için google'a başvur.

Çok teşekkür ederim hocam JB li olması bir sorun oluşturmaz mı?

Farketmez JB iptal olmuş olacak.

Not. Önce bu işlemleri normal yaparak JB siz sürümün yüklenmesi ardından aynı aşamalarla betanın yüklenmesi tavsiye edilir, karar senin tabiki çokta farketmez.

Hocam yüklemeyi yaptım etkinleştirme uyarısı verdi??

Hocam düşüncesiz biri 2 satır UDID kaydı yapmanız gerekli demediği için bi ton uğraşmışsın anlaşılan. Mecburen eski sürüme döneceksiniz. Bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 7.1.1 JB li cihazıma ıos8 yüklemek için tam olarak ne yapmalıyım? Acil?

Öncelikle birsürü beta sitesi var birinden gerekli sürümü indir.
    Ardından cihazının yedeğini al.
    Usb cablosu PC ye takılı olacak şekilde cihazının power ve home butonlarına basılı tut.
    Cihaz kapanıp açılacak elma işareti görülünce elini powerdan çek ve home tuşuna basmaya devam et.
    Cihaz itunes kurtarma moduna geçecek. (geçmezse kabloyu çıkart tekrar tak görecektir)
    Ekranda geri yükleme butonu çıkacak.
    Shift tuşuyla birlikte geri yükleye bas.
    Çıkan ekranda indirdiğin sürümü bul ve yükle.

Anlaşılamayan aşama için google'a başvur.

Çok teşekkür ederim hocam JB li olması bir sorun oluşturmaz mı?

Farketmez JB iptal olmuş olacak.

Not. Önce bu işlemleri normal yaparak JB siz sürümün yüklenmesi ardından aynı aşamalarla betanın yüklenmesi tavsiye edilir, karar senin tabiki çokta farketmez.

Hocam yüklemeyi yaptım etkinleştirme uyarısı verdi??

Hocam düşüncesiz biri 2 satır UDID kaydı yapmanız gerekli demediği için bi ton uğraşmışsın anlaşılan. Mecburen eski sürüme döneceksiniz. Bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışayım.

Alıntıları Göster
    iyi aksamlar ipad4 var model numaram A1430 ama linklerde 1430 a göre bulamıyorum link ? ipad4 için baska 1530 lar filan var neden se ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

iyi aksamlar ipad4 var model numaram A1430 ama linklerde 1430 a göre bulamıyorum link ? ipad4 için baska 1530 lar filan var neden se ?

iPad (3. nesil) Wi-Fi + Cellular A1430 Olabilir mi Hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

iPad (3. nesil) Wi-Fi + Cellular A1430 Olabilir mi Hocam ?

Alıntıları Göster
    hocam ewt 3. nesilmiş ama ios 8 için 3. nesile A1530 a göre yok bir şey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 20 Ağustos 2014; 23:41:49 >
  • quote:

Hemen Bakıyorum Hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Sanırım Bu Versiyon Hocam :)

iPad 3G (CDMA A1430) iOS 8 Beta 5

https://imzdl.com/http_download.php?type=ios&id=2333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 20 Ağustos 2014; 23:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Sanırım Bu Versiyon Hocam :)

iPad 3G (CDMA A1430) iOS 8 Beta 5

https://imzdl.com/http_download.php?type=ios&id=2333

Alıntıları Göster
    uid kaydı yapacak olan arkadaş var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

Yarın beta 6 gelir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Merak ediyorum ip5'te ios8 betaları nasıl şu anda?
    Sizce iphone 4'e yüklenen ios7 gibi fazla kasma olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feerit

Ne yaptınız hocam ikisini mukayese etmek bile cok yanlış ... Gayet akıcı ve oturmuş final sürümü sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Ne yaptınız hocam ikisini mukayese etmek bile cok yanlış ... Gayet akıcı ve oturmuş final sürümü sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    udid kaydım yoktu o yüzden ios7 ye geri dönüyom hocalar .

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Alıntıları Göster
    Çok sevindim o halde

• quote:

Çok sevindim o halde
    Arkadaşlar ios 7 de assive touch safari veya çeşitli uygulamaları kapatıp açarken kasmaya neden oluyordu,bu durum ios 8 de nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: duf1

Arkadaşlar ios 7 de assive touch safari veya çeşitli uygulamaları kapatıp açarken kasmaya neden oluyordu,bu durum ios 8 de nasıl

Özellikle mesaj atarken ki animasyonda kasıyordu , ve bu beni çok rahatsız ediyordu. İos8 beta 5 e kadar tüm betaları kullandım, tüm betalarda o kasma sorunu yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 8 Beta 5 te 4s iyi iş çıkarıyor.Final de daha da hızlanıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 22 Ağustos 2014; 22:45:23 >
  • iPhone 5ste beta 5 biraz yavaşlattı sanki telefonu iOS 7 daha hızlı geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

iPhone 5ste beta 5 biraz yavaşlattı sanki telefonu iOS 7 daha hızlı geldi bana.
    ios8 beta 5 te 3G kapatma yok ayrıca o control center nasıl bir görünümdür ios7 de saydam ve daha güzeldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

ios8 beta 5 te 3G kapatma yok ayrıca o control center nasıl bir görünümdür ios7 de saydam ve daha güzeldi.

Bu ay ile birlikte 4G sim kartları dağıtmaya başlıyoruz Turkcell'de. Yedek hat olarak müşteriler alabilecekler. Bununla bağlantılı olarak 3G butonu yerine 4G butonu koyarak artık 3G yi kaldıracaklarını düşünüyorum çünkü 2G, 3G ve 4G arasında geçiş yaparlarmı bilinmez ancak 2G ve 4G olarak 2ye ayrılabilir bence. Beta olduğu için butonu eklememişlerdir diye düşünüyorum. Ve inşallah kontrol paneline ''ses titreşim sessiz'' gibi bantlar arasında geçişte kısayol olarak eklenir.
  • quote:

quote:

Bu ay ile birlikte 4G sim kartları dağıtmaya başlıyoruz Turkcell'de. Yedek hat olarak müşteriler alabilecekler. Bununla bağlantılı olarak 3G butonu yerine 4G butonu koyarak artık 3G yi kaldıracaklarını düşünüyorum çünkü 2G, 3G ve 4G arasında geçiş yaparlarmı bilinmez ancak 2G ve 4G olarak 2ye ayrılabilir bence. Beta olduğu için butonu eklememişlerdir diye düşünüyorum. Ve inşallah kontrol paneline ''ses titreşim sessiz'' gibi bantlar arasında geçişte kısayol olarak eklenir.

malesef 1994 yılında turkcell ile başladığım cep telefonu mecerama geçtiğimiz yıl vodafone geçerek devam etmeye başladım.Umarım vodafone da 4G sim kartları dağıtmaya başlar.

control panel'e gelince neden özelleştirilebilir yapmazlar şaşıyorum.Benim o paneli dilediğim gibi özelleştirme hakkım olmalı diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

malesef 1994 yılında turkcell ile başladığım cep telefonu mecerama geçtiğimiz yıl vodafone geçerek devam etmeye başladım.Umarım vodafone da 4G sim kartları dağıtmaya başlar.

control panel'e gelince neden özelleştirilebilir yapmazlar şaşıyorum.Benim o paneli dilediğim gibi özelleştirme hakkım olmalı diye düşünüyorum.

Kişiselleştirilebilirliğin suyunu çıkartmak istemiyorlar :) hep bir standardı olsun merakı var apple'da.

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    Gorunume bende katiliyorum berbat :/

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.