Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
889.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona ne zaman gelir güncelleme? bu arada 4s ios 8'e kadar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

quote:

ios8 beta 5 te 3G kapatma yok ayrıca o control center nasıl bir görünümdür ios7 de saydam ve daha güzeldi.

Bu ay ile birlikte 4G sim kartları dağıtmaya başlıyoruz Turkcell'de. Yedek hat olarak müşteriler alabilecekler. Bununla bağlantılı olarak 3G butonu yerine 4G butonu koyarak artık 3G yi kaldıracaklarını düşünüyorum çünkü 2G, 3G ve 4G arasında geçiş yaparlarmı bilinmez ancak 2G ve 4G olarak 2ye ayrılabilir bence. Beta olduğu için butonu eklememişlerdir diye düşünüyorum. Ve inşallah kontrol paneline ''ses titreşim sessiz'' gibi bantlar arasında geçişte kısayol olarak eklenir.

malesef 1994 yılında turkcell ile başladığım cep telefonu mecerama geçtiğimiz yıl vodafone geçerek devam etmeye başladım.Umarım vodafone da 4G sim kartları dağıtmaya başlar.

control panel'e gelince neden özelleştirilebilir yapmazlar şaşıyorum.Benim o paneli dilediğim gibi özelleştirme hakkım olmalı diye düşünüyorum.

Kişiselleştirilebilirliğin suyunu çıkartmak istemiyorlar :) hep bir standardı olsun merakı var apple'da.

Önemli olan 4G kart dağıtmak değil ki, alt yapı var mı? Hizmet ne zaman gelecek bunlar önemli sorular.

Beta 6 konusunda ise: Bence Beta 6 yerine artık GM sürüm gelecek, çünkü iPhone 6'nın lansman tarihi 9 eylül olarak düşünülüyor.

• ios sürüme geri dönmeden sorayım , udid kaydı yapabilck hoca var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

quote:

quote:

ios8 beta 5 te 3G kapatma yok ayrıca o control center nasıl bir görünümdür ios7 de saydam ve daha güzeldi.

Bu ay ile birlikte 4G sim kartları dağıtmaya başlıyoruz Turkcell'de. Yedek hat olarak müşteriler alabilecekler. Bununla bağlantılı olarak 3G butonu yerine 4G butonu koyarak artık 3G yi kaldıracaklarını düşünüyorum çünkü 2G, 3G ve 4G arasında geçiş yaparlarmı bilinmez ancak 2G ve 4G olarak 2ye ayrılabilir bence. Beta olduğu için butonu eklememişlerdir diye düşünüyorum. Ve inşallah kontrol paneline ''ses titreşim sessiz'' gibi bantlar arasında geçişte kısayol olarak eklenir.

malesef 1994 yılında turkcell ile başladığım cep telefonu mecerama geçtiğimiz yıl vodafone geçerek devam etmeye başladım.Umarım vodafone da 4G sim kartları dağıtmaya başlar.

control panel'e gelince neden özelleştirilebilir yapmazlar şaşıyorum.Benim o paneli dilediğim gibi özelleştirme hakkım olmalı diye düşünüyorum.

Kişiselleştirilebilirliğin suyunu çıkartmak istemiyorlar :) hep bir standardı olsun merakı var apple'da.

Önemli olan 4G kart dağıtmak değil ki, alt yapı var mı? Hizmet ne zaman gelecek bunlar önemli sorular.

Beta 6 konusunda ise: Bence Beta 6 yerine artık GM sürüm gelecek, çünkü iPhone 6'nın lansman tarihi 9 eylül olarak düşünülüyor.

Hizmet ocaktan itibaren gelecek 1buçk senedir test devam ediyor. 3G de olduğu gibi yine ilk Turkcell ile gelecek. Bildiklerim bunlar.

• Son 2-3 sayfaya göz attım ama yine de emin olmak için yazıyorum;

IOS 7.1 kullanıyorum ve IOS 8 Beta 5 'i denemek için meraktan geçiş yapacağım. UDID satın alıp kaydını yaptıracağım. Tüm bunları yaptıktan sonra beğenmez isem sorunsuz bir şekilde IOS 7.1 ( güncelleştirmeden önceki yedeğime ) dönebiliyorum değil mi ? IOS 8 GM sürümü çıktığında aldığım UDID kaydı ile tekrar IOS 8 'e geçmek istesem geçebilirim mi ?

Iphone 5s - Pasaport kayıtlı

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chasteeer

Son 2-3 sayfaya göz attım ama yine de emin olmak için yazıyorum;

IOS 7.1 kullanıyorum ve IOS 8 Beta 5 'i denemek için meraktan geçiş yapacağım. UDID satın alıp kaydını yaptıracağım. Tüm bunları yaptıktan sonra beğenmez isem sorunsuz bir şekilde IOS 7.1 ( güncelleştirmeden önceki yedeğime ) dönebiliyorum değil mi ? IOS 8 GM sürümü çıktığında aldığım UDID kaydı ile tekrar IOS 8 'e geçmek istesem geçebilirim mi ?

Iphone 5s - Pasaport kayıtlı

Şimdiden teşekkür ederim.

İos8 geçince itunes yedeklemeyi kapatın kesinlikle. İos8 yedeği ios7 ye yüklenmez. İos 7.1.1 imzaları kapandı. İos 7.1.2 yüklenebilir ve 7.1.1 yedeği sıkıntı yaratmaz. Ben 7.1.2 yükledim problemli şimdi 7.1.1 kullanıyorum ve yükseltmiyorum. İos 8 gm veya finale kadar bekleyeceğim. İos 8 şu an sıkıntılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunsuz olarak yükledim
  • İos 7.1.2 son versiyon mu olacak?
    7'ye güncelleme artık gelmeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

İos 7.1.2 son versiyon mu olacak?
    7'ye güncelleme artık gelmeyecek mi?

iPhone 4'lere iOS8 Gelemeyeceği için Belki Onlar İçin 7.1.3 Yayınlayabilirler Ama Ne Zaman Onu Bilmiyoruz :)
  • GM Sürümü Bu Gün Gelebilir mi Acaba ?
  • ios 8 in 4s deki performansını çok merak ediyorum sonuç hezimet mi olacak yoksa 4s işlemcisi bu sürümünde üstesinden gelecek mi
    keşke panguda en kısa sürede ios 8 jb çıkartsa ios 8 jb li şekilde test etsek baktık olmuyor mecbur 7.1.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

ios 8 in 4s deki performansını çok merak ediyorum sonuç hezimet mi olacak yoksa 4s işlemcisi bu sürümünde üstesinden gelecek mi
    keşke panguda en kısa sürede ios 8 jb çıkartsa ios 8 jb li şekilde test etsek baktık olmuyor mecbur 7.1.2

Şuan iOS 8 Beta Kullanan Hacker'lar Var Hatta Birisi Yayınlamak Üzere Hazır Üzerinde Deniyor Final'e Kadar da Sanırım Salmayacak PanGu'yu :)
  • açıkçası o haberide gördüm evet :) jb siz iphone kullanamaz oldum bir an önce test yapmak istiyorum çünkü ios 7 den ios 8 geçerken imzalar 7.1.2 ile 7.1.1 in açık kaldığı kadar uzun olmayaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

GM Sürümü Bu Gün Gelebilir mi Acaba ?

Gm bugun gelmez, gelse gelse beta 6 gelir. Gm de 9 eylulde yeni iphone'un tanitimiyla gelir gecen seneki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: levot

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

GM Sürümü Bu Gün Gelebilir mi Acaba ?

Gm bugun gelmez, gelse gelse beta 6 gelir. Gm de 9 eylulde yeni iphone'un tanitimiyla gelir gecen seneki gibi

9 Eylül'de GM değil Final gelir bence. GM ise haftaya gelir.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Bence gm 9 eylulde gelir, o gun lansmanda ios 8'in ustunde biraz daha dururlar yeniliklerinden bahsederler ve 15-16 eylulde de final surumu herkes icin kullanima acilir

• Yeni bir haber yokmu ?
  • Beta 6 geçen hafta apple ortaklarına ve partnerlerine özel olarak yayınladı diye haber vardı.Artık GM gelir beta 7 çok düşük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ağustos 2014; 12:41:47 >
  • hala çılgınlar gibi türkçe siri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvcity

hala çılgınlar gibi türkçe siri bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.