Şimdi Ara

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
25
Favori
49.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visualize

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Bu logoları nerden temin edebilirim farklılarını buldum ama benim bu operatör logoları hoşuma gitti :)

buyur dostum
    http://forum.donanimhaber.com/m_56650316/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

hocam o klasörleri nasıl şeffaf yapdın programın adı ney ? birde inteliscreenx deki wifi,3g kısayollarını nasıl alta aldınız bende sayfayı yukarı doğru itince çıkıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Çok dertliyim forumdaşlar. Günlerdir uğraşıyorum ama çare bulamadım. Telefonum iphone 4 ios 5.0.1 jb'li. Kilit ekranındaki slide to unlock yazısını ve slider'ı springtomize 2 ile kaldırıyorum buraya kadar herşey güzel. Ama yazının etrafındaki bar'ı (tam anlayabilmeniz için aşağıda resim mevcut) bir türlü kaldıramıyorum. Winterboard'da "slide to unlock killer" "clear lockscreen" "noslider" ve akla gelebilecek diğer temaları denedim, hiçbiri çalışmadı. Ayrıca winterboard listesinde hepsini en üste taşıyarak denedim, yine çalışmadı. Bar'ın şeffaf versiyonunu ifunbox ile kullandığım temanın lockscreen klasörüne attım (asymmetric hd) ama yine ie yaramadı, siyah rengiyle kilit ekranında duruyor hala. En son çare lockinfo'yu indirip slinde to unlock'u kaldır seçeneğini işaretledim, yine olmadı. Yani ne yaptıysam yapayım olmuyor. Başka ne yapabilirim? Aklıma bir tek iphone'un kendi sistemindeki bar resmini silmek geliyor. Ama hangi dizinde bulunduğunu bilmiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Lütfen yardım edin.

[simagehttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/559867/B608EAE4D807438E910C1C4974470933.jpg[/simage]

Transparent Pass Lock Tweak ine bakabilirsiniz hocam.

Aşağıdaki "Slide to Unlock" (kaydır) bölümünü yok eder.

NOT: Eğer peki şimdi nasıl "slide to unlock" "kilidi aç" yapıcaz diyorsanız cevabı basit. Eskiden yaptığınız gibi ekranın en altında parmağınızı sağa kaydırın yine açılacaktır. Sadece boş ekranda kaydırmış olacaksınız.

quote:

AlicanNalbat

http://forum.donanimhaber.com/m_44248761/tm.htm

İşe yaramadı hocam. Slider ve etrafındaki bar hala duruyor. Sadece slider'ı kaydırdığımızda şifreyi yazacağımız ekranda şifremizi tuşladığımızda ortaya çıkan "yuvarlak"lar var ya, onların etrafındaki çerçeve şeffaf oldu. İşin garip tarafı bu konuyla ilgili hiçbir winterboard tweak'i çalışmıyor bende. Slide to unlock killer'ı indiriyorum, winterboard'a 3 tane tema atıyor, "slide to unlock killer text" "slide to unlock killer bar" "slide to unlock killer bars" üçünü de işaretliyorum ancak sadece yazıya etki eden tweak çalışıyor. Sıralarını değiştiriyorum, sırayla üste alıyorum vs. ama değişen hiçbir şey yok malesef.

Düzeltme: Winterboard'un son versiyonu telefonda menü geçişlerinde bile kasma yaratıyordu ben de ios 5 destekleyen esk ibir versiyonunu indirip kurmuştum. Şimdi denemek için son sürümüne güncelledim ve tweak'ler çalışıyor. Ama telefon bu halde kullanmam mümkün değil. Menülerde kasıyor alet. Bunu nasıl çözebilirim bir fikriniz var mı acaba sevgili forumdaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 31 Ocak 2012; 1:02:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: powersky

quote:

hocam o klasörleri nasıl şeffaf yapdın programın adı ney ? birde inteliscreenx deki wifi,3g kısayollarını nasıl alta aldınız bende sayfayı yukarı doğru itince çıkıyor ?

ben söyleyim şeffaf yapmak için clear folder themes,intelliscreenx deki kısayolları da bildirimlerde isx topshelf var oradan aşağı sürüklersen kısayollar da aşağı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

quote:

ben söyleyim şeffaf yapmak için clear folder themes,intelliscreenx deki kısayolları da bildirimlerde isx topshelf var oradan aşağı sürüklersen kısayollar da aşağı gelir.

Nasil yani . Hala kisayollari asagiya almayi anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasil yani . Hala kisayollari asagiya almayi anlamadim

ayarlar / bildirimler e geleceksin.ardından yukarıda düzenle ye basıp In IntelliScreenX Top Shelf altındaki ISX QuickSettings i karşısındaki 3 çizgiye dokunarak istediğin yere sürükleyeceksin.valla daha nasıl anlatılır bilmiyorum

• quote:

Bunlarda benden...

hocam alttaki resimdeki 2 ve 3. sıradaki bildirimlerin isimleri nedir nerden indirebiliriz

• O bildirimler intelliscreex bildirimleri dostum
  • Bildirim ekraninda degisiklige gittim biraz

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

• @Peterez

ISX QuickSettings (intelliscreen x için)

ISX Ticker (intelliscreen x için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

quote:

Bunlarda benden...

hocam alttaki resimdeki 2 ve 3. sıradaki bildirimlerin isimleri nedir nerden indirebiliriz

hocam onlar intelliscreenx' in özellikleri forumdan ortak almıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaz1987

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

quote:

KArdeş sbsettings in o ikonlarını nerden aldın.

Birde vodafone amblemini nasıl yaptın bende bir türlü olmadı safe moda düşüyor

sbsettings ikonları carbonx hd pro temasının ikonlarıdır... carbonx hd pro komple güzel bir tema cydia xsellize reposunda 2.2 sürümü mevcut.. yalnız temayı kullanabilmek için bildiğin üzere winterboard da kurulması gerek.. winterbord da çok fazla şarj tüketiyor.. komple teme değilde sadece sbsettings temasını istiyorsan http://hotfile.com/dl/141018180/1320731/CXpro_Grey.rar.html linkteki CXpro Grey klasörünü ifunbox vb programla /var/mobile/library/SBSettings/Themes klasörünün içine sürükle daha sonra sbsettingsin ayarlarından temayı seçersin...

vodafone amblemi için http://hotfile.com/dl/141018019/65c5c46/iOS5-VodafoneOperatorLogo.rar.html linktekini indir ifunbox vb programla //var/mobile/Library/Operator Bundle.bundle klasörünü aç daha sonra indirdiğin klasörün içindeki dosyaların içindekilerini hepsini seç ve belirttiğim konuma sürükle bırak respring yap tamamdır.. kolay gelsin..

hocam ios5 te fontu nasıl değiştirdiniz ? anlatabilirmisin ?

kullanmış olduğum fontun adı " dungeon keeper 2 " cydia aratın çıkar modmyi reposundakini kurun fontla berabar bytafont adlı programda kurulmuş oluyor... kurulum bittikten sonra bytafont programını açın basic sekmesini açın orda kurmuş olduğunuz fontun üstüne tıklayın respring yapayım mı diye sorar yes e tıklayın tamamdır... bu şekilde internette görüp beğendiğiniz her fontu kullanabilirsiniz...

Dostum bende yazdıklarından çok faydalandım. Çok teşekkürler

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. ben teşekkür ederim...

HOCAM GÖRÜR GÖRMEZ RESMEN AŞIK OLDUM BU FONTA. HEMEN YAPTIM ÇOK SÜPER OLDU VALLA. TEK EKSİK DUVAR KAĞIDI ONUDA Bİ UPLOAD FALAN EDEBİLİRMİSİN. TEŞEKKÜRLER. EMEĞİNE SAĞLIK.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

ana ekran: sayfa sayfa değiştirmek zor geliyo, ne kadar çok simge o kadar az sayfa

kilit ekranı:

@Teacher dreamboard teması sanırım bu, bunun yalnızca kilit ekranı için olanı var mı? dreamboard ile çalışan kilit ekranı için hareketli birşey bulamadım düzgün çalışan ya da hareketli olmasına gerek yok çok fazla, grafikleri güzel olsun yeter..

edit: image > simage

Merhaba bu durum cubugundaki hava durumunu nasıl yaptınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Merhaba bu durum cubugundaki hava durumunu nasıl yaptınız acaba?

weather icon

daha detaylı bilgi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_56048784/tm.htm
  • Arkadaslar benim notification centerda ne facebook ne twitter ne machinima me appzapppush hic birinin bildirimi gelmiyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: oSah

Arkadaslar benim notification centerda ne facebook ne twitter ne machinima me appzapppush hic birinin bildirimi gelmiyor ??

bende de aynı sorun var ne yapsam olmuyor. face-twet hiç biri gelmiyor nc ye.. konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım....
  • quote:

Bildirim ekraninda degisiklige gittim biraz

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

hocam 2 sorum olacak

1. bildirim ekranına rss nasıl koydun ?
    2. o twitter ekranını nasıl ayarlayabiliyoruz?

• intelliscreenx ile hocam
  • en sade benim ki o yüzden koymuyorum
  •  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.