Şimdi Ara

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
25
Favori
49.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

Evet canlar burada tema,değişik ikonlar,ya da wallpaper paylaşımı yapalım.Eski konu pek güncel değil o yüzden yeni konu açtım.İlk ekran görüntüsünü ben ekleyim.

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) &  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

Kilit ekranindaki saat fontunun ismi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: COTTONS

quote:

Orijinalden alıntı: ayaz1987

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

quote:

KArdeş sbsettings in o ikonlarını nerden aldın.

Birde vodafone amblemini nasıl yaptın bende bir türlü olmadı safe moda düşüyor

sbsettings ikonları carbonx hd pro temasının ikonlarıdır... carbonx hd pro komple güzel bir tema cydia xsellize reposunda 2.2 sürümü mevcut.. yalnız temayı kullanabilmek için bildiğin üzere winterboard da kurulması gerek.. winterbord da çok fazla şarj tüketiyor.. komple teme değilde sadece sbsettings temasını istiyorsan http://hotfile.com/dl/141018180/1320731/CXpro_Grey.rar.html linkteki CXpro Grey klasörünü ifunbox vb programla /var/mobile/library/SBSettings/Themes klasörünün içine sürükle daha sonra sbsettingsin ayarlarından temayı seçersin...

vodafone amblemi için http://hotfile.com/dl/141018019/65c5c46/iOS5-VodafoneOperatorLogo.rar.html linktekini indir ifunbox vb programla //var/mobile/Library/Operator Bundle.bundle klasörünü aç daha sonra indirdiğin klasörün içindeki dosyaların içindekilerini hepsini seç ve belirttiğim konuma sürükle bırak respring yap tamamdır.. kolay gelsin..

hocam ios5 te fontu nasıl değiştirdiniz ? anlatabilirmisin ?

kullanmış olduğum fontun adı " dungeon keeper 2 " cydia aratın çıkar modmyi reposundakini kurun fontla berabar bytafont adlı programda kurulmuş oluyor... kurulum bittikten sonra bytafont programını açın basic sekmesini açın orda kurmuş olduğunuz fontun üstüne tıklayın respring yapayım mı diye sorar yes e tıklayın tamamdır... bu şekilde internette görüp beğendiğiniz her fontu kullanabilirsiniz...

IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)

Dostum bende yazdıklarından çok faydalandım. Çok teşekkürler

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. ben teşekkür ederim...

HOCAM GÖRÜR GÖRMEZ RESMEN AŞIK OLDUM BU FONTA. HEMEN YAPTIM ÇOK SÜPER OLDU VALLA. TEK EKSİK DUVAR KAĞIDI ONUDA Bİ UPLOAD FALAN EDEBİLİRMİSİN. TEŞEKKÜRLER. EMEĞİNE SAĞLIK.

buyur hocam 82 adet duvar kağıdı...

File name: retina wallpaper.rar File size: 12.9 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaz1987 -- 1 Şubat 2012; 20:18:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asli07

quote:

Evet canlar burada tema,değişik ikonlar,ya da wallpaper paylaşımı yapalım.Eski konu pek güncel değil o yüzden yeni konu açtım.İlk ekran görüntüsünü ben ekleyim.

fontun ismini bilmiyorum ama içindeki lockclock isimli dosyayo ifunbox yardımıyla /System/Library/Fonts/Cache dizinine atın .

http://www.mediafire.com/?zb6dyy6c77kn129

• takip
  • quote:

quote:

quote:

fontun ismini bilmiyorum ama içindeki lockclock isimli dosyayo ifunbox yardımıyla /System/Library/Fonts/Cache dizinine atın .

arkadaşım dediğin yere attım dosyayı ama olmadı nasıl yapacağım acaba ?

edit: hallettim arkadaşım respring yapınca geldi peki ben bundan sıkılsam eski haline nasıl getireceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ab1907 -- 1 Şubat 2012; 21:34:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım dediğin yere attım dosyayı ama olmadı nasıl yapacağım acaba ?

edit: hallettim arkadaşım respring yapınca geldi peki ben bundan sıkılsam eski haline nasıl getireceğim ?

Önceki mesajların birinde orijinal font verilmişti onu bulup aynı yönergeler ile aynı yere atacaksınız ve hocam bundan sonra degisiklik yapmadan önce o dosyanın yedeğini alın benden söylemesi. Her zaman bulamaya bilirsiniz cunku

• peki teşekkürler zaten dosyayı attım aklıma geldi geç kaldım yani :)
  • WWoF --> aynı lockscreen'i kullanıyoruz ancak benim cihazım 3gs olduğu için toplam ram miktarı baz alındığında fazla sarfiyatta bulunuyor. belirtmeden edemeyeceğim.. çok güzel, çok farklı bir tema ancak cihazı dolu ve yoğun kullanımda bulunan 3gs kullanıcıları için çok çok hafif bir takılma problemi yaratabilir ilerleyen zamanlarda..

estetik ve göze hitap eden birsürü tema paylaşmışsınız.
    birçokları da gayet özenle hazırlanmış. tek tek tebrik ediyorum herkesi.
    o kadar da özenle hazırlamadığım, hatta hatalarla dolu olsa da severek halen kullandığım temayı bende paylaşmak istedim.

1: bildirim merkezi ve SbSettings teması. temanın ismi yanılmıyorsam : NC SBS Red Theme

---

2: lockscreen. "klidi aç" sürgüsünü kaldıracaktım ancak temayı kurduğum günden beri öyle bir üşendim öyle bir üşendim ki :) bu arada temanın ismi : Typophone weather lockscreen (http://typophone.gmtaz.com )
    bu lockscreen i araştırırken i4 ve i4s lerde çok şık durduğunu gördüm

---

3: gel gelelim ana ekranımıza. aslen iUnique temasının iknoları olup aralardan bazı ikonları da seçme başka temalardan çarptım.. ayrıca SAAT ikonuna dikkatinizi çekmek isterim :)
    dediğim gibi pek bir özensiz olduğumdan bazı ikonların ebatları büyük kalmıştı ancak o muhteşem üşengeçliğim o sırada yine sahnedeydi..

ana ekranın sağ alt köşesinde bulunan tarih yaması da Unique temasının içerisinden çıkan iUnique Date Theme olarak geçiyor.. basit, kasmayan, kullanışlı ve işlenebilir.

işlenebilirden kastım; gerek typophone gerekse iUnique Date içerisinde bulunan dosyaları tek tek inceler ve düzenlerseniz dil ile ilgili sıkıntıları da aşabilirsiniz. örneğin; lockscreen de tarihin Türkçe olması gibi. tema desteklemese bile (font destekliyorsa Türkçe karakterler ile birlikte dahi) bu dosyalara erişim sağlayıp ilgili düzenlemeleri yaparak Türkçe'leştirmeniz mümkün.. (gerçi ben bu ekran görüntüsünü aldığımda Türkçe değilmiş ana ekran tarih şeyisi ama olsun. daha sonradan Ocak, 05, 2012 olarak görünmesini sağlamıştım az evvel bahsettiğim yöntem ile).

•  IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :)
  • lock screen

• Home Screen

• kocabebek -- > evet iphone 4 benim telefon bunda bile takılıyor.
    zaten kapatıp acarsan yada respring yaparsan ilk 2 3 saniye lock screen cok sofistike bir hal alıyor :).
    ama ondan sonra hava durumu biraz gec geliyor sadece 1 saniye kadar. ama ben mutluyum.
    siyah arka planını değiştirme şansı bulsak arastırıyorum ama çözemedim daha.
    birde hava durumlu mu hava durumsuzmu daha guzel gozukuyor bir türlü karar veremdim ayrıca
    hava durumunu kaldırınca arkadaki mavi damlalı arka planı o gosterdigin resimde nasıl siyah yapmıslar o da
    garip :). onun dısında o bildirim merkezini begendim ozellikle o wifinin kızarmış hali cok güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabebek

WWoF --> aynı lockscreen'i kullanıyoruz ancak benim cihazım 3gs olduğu için toplam ram miktarı baz alındığında fazla sarfiyatta bulunuyor. belirtmeden edemeyeceğim.. çok güzel, çok farklı bir tema ancak cihazı dolu ve yoğun kullanımda bulunan 3gs kullanıcıları için çok çok hafif bir takılma problemi yaratabilir ilerleyen zamanlarda..

estetik ve göze hitap eden birsürü tema paylaşmışsınız.
    birçokları da gayet özenle hazırlanmış. tek tek tebrik ediyorum herkesi.
    o kadar da özenle hazırlamadığım, hatta hatalarla dolu olsa da severek halen kullandığım temayı bende paylaşmak istedim.

1: bildirim merkezi ve SbSettings teması. temanın ismi yanılmıyorsam : NC SBS Red Theme

---

2: lockscreen. "klidi aç" sürgüsünü kaldıracaktım ancak temayı kurduğum günden beri öyle bir üşendim öyle bir üşendim ki :) bu arada temanın ismi : Typophone weather lockscreen (http://typophone.gmtaz.com )
    bu lockscreen i araştırırken i4 ve i4s lerde çok şık durduğunu gördüm

---

3: gel gelelim ana ekranımıza. aslen iUnique temasının iknoları olup aralardan bazı ikonları da seçme başka temalardan çarptım.. ayrıca SAAT ikonuna dikkatinizi çekmek isterim :)
    dediğim gibi pek bir özensiz olduğumdan bazı ikonların ebatları büyük kalmıştı ancak o muhteşem üşengeçliğim o sırada yine sahnedeydi..

ana ekranın sağ alt köşesinde bulunan tarih yaması da Unique temasının içerisinden çıkan iUnique Date Theme olarak geçiyor.. basit, kasmayan, kullanışlı ve işlenebilir.

işlenebilirden kastım; gerek typophone gerekse iUnique Date içerisinde bulunan dosyaları tek tek inceler ve düzenlerseniz dil ile ilgili sıkıntıları da aşabilirsiniz. örneğin; lockscreen de tarihin Türkçe olması gibi. tema desteklemese bile (font destekliyorsa Türkçe karakterler ile birlikte dahi) bu dosyalara erişim sağlayıp ilgili düzenlemeleri yaparak Türkçe'leştirmeniz mümkün.. (gerçi ben bu ekran görüntüsünü aldığımda Türkçe değilmiş ana ekran tarih şeyisi ama olsun. daha sonradan Ocak, 05, 2012 olarak görünmesini sağlamıştım az evvel bahsettiğim yöntem ile).

ilk resimdeki operatör isminin olduğu yere BEŞİKTAŞ yazısını nasıl koydun. bende yapmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim.

• ******HiPoKondRiyaK_07*****
    arkadaşımıza teşekkürler...

• WWoF --> o halde takılması normalmiş, bak yüreğime su serptin şimdi. winterboard yeni nesil temalarla birlikte 3gs leri zorluyor sanıyordum bende. meğer o kadar tehlikeli bir hale bürünmemiş henüz, sevindim.
    hava durumunun geç gelmesi bende de vardı ancak çok bir sıkıntı teşgil etmiyor. ancak sende de oluyor mu bilmiyorum : ekran tamamen kapalıyken saate bakmak için home yada lock tuşuna bastığımızda saat birkaç saniye donup aynen HTC lerdeki gibi atlayarak güncel haline geliyor. ilk başlarda hoşuma gitmişti bu özellik ama sonradan dikkatli incelediğimde efekt tadında olmadığını, sanki ekranı kilitlediğinde o dakikada donuyormuş ta ekranı açınca koşar adımla güncel saati yakalamaya çalışıyormuş gibi düşündüm.. buradan yüklemeyi düşünen diğer arkadaşlara da tavsiyem, bu belirttiğimiz hususlar kullanım esnasında hiçbir problem üretmiyor. sadece kılı kırk yarmak amacıyla paylaşıyorum. aksi takdirde gayet keyifli ve sorunsuz kullanım imkanı sağlıyor, kafalarda soru işareti kalmasın.
    siyah arka planı değiştirme hadisesine gelince ben denemedim henüz, zaten ios 5.0.1 e geçtiğim için daha yeni, tekrar winterboard kurmadım ancak bugün itibariyle sanırım deneyeceğim. temayı cydia dan değil de bilgisayardan ifunbox tarzı bir programla kurduğunu varsayarak anlatacağım : (gerçi cydia dan kursan bile ifile ile devam edebilirsin) standart kullanımdaki gibi canın sıkıldıkça arka plan resmini değiştirmek amacındaysan da normal ayarlar yada resimler menüsünden değiştirebilirsin. bu yöntem temanın içerisinden çıkan instructions.txt e göre 4.x.x cihazlarda geçerli olan yöntem imiş. 3.x.x cihazlar için ise tema klasörünün içerisindeki "style.css" dosyasını açarak "background-image:url('/private/var/mobile/Library/SpringBoard/LockBackground.jpg');" yazan satıra gitmen gerekiyor. bu satırı "background-image:url('LockBackground.png');" olarak değiştirmen ve akabinde ana tema ekranındaki "Lockbackground.png" dosyasını istediğin herhangi bir resim dosyası ile değiştirmen (e tabi ismini de ona göre değiştirmen) yeterliymiş. bu işlemlerin ardından respire yapmayı unutmayalım.

ios5 e yeni geçtiğim için henüz denemedim ancak yeni temalar deneyerek burada paylaşımda bulunacağım.
    umarım muvaffak olursun.
    haberini beklerim.

COTTONS --> BEŞİKTAŞ logosunu eskaza buldum. aslında vodafone SD logo ararken karşıma çıktı ama fena da durmadı hani. öncelikle ios5 kullandığını varsayarak birtakım yöntemler önereceğim. lakin ios 3.x.x - 4.x.x - 5.x.x te farklı birkaç detay var operatör logolarını görüntüleyebilmek için. birtanesinin kabul ettiğini diğeri kabul etmiyor gibi. aslında uzun bir konu olduğundan buradan yanıtlama taraftarı değilim. lakin tema konusu içerisinde kalabalık yapmayalım. ancak birkaç dakikaya kadar pm geçeceğim. herhangi bir sorun olursa yardımcı olurum..

DÜZELTME : sanırım operatör logosunu halletmişsin :) biraz geç oldu ancak herhangi bir resim dosyasını da aynı yöntem ile ekleyebilirsin. yeter ki dosya uzantılarını kaçırmayasın.. ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _delicevat_ -- 2 Şubat 2012; 17:47:08 >

• @COTTONS rica ederim dostum.konu birilerinin isine yarayip faydalanabiliyorsa ne mutlu.konu amacina ulaşmış zaten.guncel kalmasi da cok guzel.bazi arkadaslarin ekran goruntulerine resmen hayran kaldim.herkesin emegine saglik...
  • DREAMBOARD : OS7 (windows phone teması)

arkadaşlar merhaba..
    başlığın gazına gelerek beğendiğim ve yüklediğim bazı temaları peyderpey paylaşma fikri ile beğenerek kullandığım bir tema olan OS7 teması ile ilgili birkaç ekran görüntüsü paylaşacağım. video paylaşımını da halledebilirsem tam anlamıyla bir inceleme olarak sunmak isterim ancak ilk aşamada temanın yarattığı farklı auradan ötürü video çekmek için sabredemeyecek pozisyonda hissediyorum kendimi :)

1. öncelikle temamızı cydia üzerinde SEARCH sekmesinde aratarak bulabileceğimiz gibi SECTIONS sekmesinden IDREAMBOARD ilmeği altından da temin edebiliriz. aramamız gerekn "OS 7" yada farklı repolar için "Dreamboard OS 7". bulacağımız dosyayı telefona yüklemek istediğimizde Dreamboard'ın da yükleneceğini detaylardan görebiliriz. yükleme işlemi biraz uzun sürüyor, müsterih olun.

2. yükleme tamamlandıktan sonra springboard (klasörlerin bulunduğu ana ekranda) DREAMBOARD ikonunu görebilirsiniz. programa giriş yaptıktan sonra ise karşınıza aşağıdaki görüntü çıkacaktır.
    burada 2 farklı ( HTC tarzı ve Windows Phone tarzı) seçeneğe sahip olduğumuzu görüyoruz. herhangi birisine giriş yapmamız ile kısa bir düzenleme süresi boyunca bekledikten sonra artık temamızı kullanabilir hale geliyoruz. henüz denemedim ancak anladığım kadarıyla ve izlediğim farklı video kaynaklarında gördüklerim üzerine burada bulunan stilleri çoğaltabilmemiz mevcut. yani sadece HTC veya Windows Phone stilleriyle sınırlı değiliz.

3. HTC modülünü seçtiğimizde aşağıdaki gibi bir springboard karşımıza gelecektir. weather app için bulunduğunuz ili eklemek isterseniz eğer hemen sağ üst köşesindeki "i" harfine erişerek ve google dan bulunduğunuz ilin weather kodunu temin ederek (istanbul için TUXX0014) hava durumu haberlerine erişim sağlayabilirsiniz. ayrıca temayı biraz inceleyerek hava durumu eklentisinin hareketli olmasını da sağlayabilirsiniz.

4. HTC modülüyle ilgili çok arzu ettiğimiz hareketli arka plan resmi de es geçilmemiş.

5. aynı zamanda ana ekranda bulunan ya da bulunmasını istediğimiz programları da ekranın alt sağında bulunan "+" işaretinin içerisinde editing mode dan düzenleyebiliyoruz.

6. tüm program listemize de ekranın sol alt kısmında bulunan işaret ile erişebiliyoruz. ayrıca ortadaki DREAMBOARD ikonu ise 1. resimde bulunan ana seçim ekranına geri dönüş yapmamızı sağlıyor.

----

gelelim şimdi asıl Windows Phone temamıza.. aslında farklı 2 tema olarak anlatılması daha sağlıklı olabilirdi diye düşünebilir bazı arkadaşlar ancak aynı program içerisinden tek setup ile erişim sağladığım ve bir bütünlük arzetmesini istediğim için ikisini aynı ilmek içerisinde paylaşmak istedim. kullanım tercihi size kalmış.

1. dreamboard ekranından Windows Phone modülünü seçtiğimizde karşımıza çıkacak olan yeni springboard ımız..

2. ekranın hemen sağındaki ok işareti ise yüklü bulunan diğer uygulama ve sekmelere erişim sağlamamızı amaçlayan ana program listesine bizi ulaştırıyor.. bu liste telefonda bulunan tüm programları barındırıyor.

3. hemen yukarıda bahsedilen listeden ana ekranda yani springboard da görmek ve kolay erişim sağlamak istediğimiz herhangi bir program varsa o program ikonuna basılı tutarak çıkacak olan ekranda "pin to start menu" seçeneği ile amacımıza ulaşıyoruz. daha sonra ana ekranda yerini değiştirmek veya kaldırmak istediğimizde yine aynı yöntem ile programı start menuden kaldırabiliyoruz.

kullanımı gayet kolay, kurulumu gayet zahmetsiz bir uygulama DREAMBOARD. ayrıca çok farklı kullanım imkanı sunduğu da aşikar.

farklı temalarda yine görüşmek ümidiyle.

• springtomize 'nin hangi sürmünü yüklemek gerekiyor? Bir sürü var. Bir de bu paralı mı yoksa c.lisi de var mı? (Varsa kaynak?)
  • repo.hackyouriphone.org

springtomize 2 - ios 5

i indirebilirsin bedava ve olaganüstü :)
  • kocabebek ------ :):) evet aynen normal.hava durumu zaten cok sorun değil dedigin gibi 1 2 saniye gec geliyor . fakat dedigin bir diğer şeyde dogru. o saatin donması ve yenilediğin anda bakınca değişmesi bendede oluyor.
    hatta bugun sırf oyuzden sevgilime saati 20 dk erken olarak söyledim cok hızlı actım kapattım. sonra bunun yüzünden gec kaldık :).oluyor bunlar yapıcak birşey yok bende mutluyum :) cok tabi detaya
    giriyoruz.1 saniyede yeniliyor o saati.o detaylı yazdıgın şeyi yarın bir sakin kafayla deneyecegim. yeni tema sunumlarını bekliyoruz fakat ben suan telefonumun arka planını dalgalanmasını temayı
    lock screeni okadar cok sevdimki hic durmadan cydiadan birşeyler indirir denerdim suan bıraktım olaganustu memnunum sıkılana kadar takılcam ben böyle fantazi aramayacagım :).
    yeni yolladıgın temalarda olaganustu kendiminkinden bir sıkılıyım hemen denemeye koyulacagım.ya bu arada birşey sorucam farkettiysen lock screen deki saatin tarihin oldugu kısma yani typophone 4
    uygulaması kısmına lock screen ekranındayken 2 defa tıklayıp parmagınla 2. tıklamandan sonra parmagını cekmeyip hareket ettirdiginde typophone 4 ve weather arasında bir pencere cıkıyor istanbul - greece falan
    yazıyor o pencerenın acılması hosuma gıtmedı benim arasıra telefonuma yanlıslıkla elim değince o guzel lock screen gorunusunun bir pencereyle bozulmasına biraz canım sıkıldı bugun bayagı cıktı cunku karsıma
    onuda engellemek lazım aslında bilmiyorum seninde basına geldimi hic. yaw bu kadar tasarımsal yapıyorlar su zımbırtıları birazda ayarlara bir sekme atında birşeyleri ayarlayabilelim arka planı ayarlayalım
    yeni pencere acılmasını engelleyelim dimi. bukadar guzel tema yap sonra hicbir ozelligi degistirtme garip valla :)

Not:o guzel lock screen ekranini ziyan etme gir springtomizer 2 ye lock screend custom yap kilidi ac yazisini onun yerine bir nokta koy cunku silinmiyor ama noktayla hic gorunmez yapiyorsun nerdeyse usenme :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWoF -- 3 Şubat 2012; 2:42:54 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.