Bildirim
IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) (7. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemark
wallpaper ı nerden buldunuz . baya arastırdım da tam olarak bu resmı bulamadım. upload yaparmısınız
http://itunes.apple.com/us/app/lock-screen-wallpapers/id443367982?mt=8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 11 Ocak 2012; 20:14:51 >
-
tesekkurler -
Winterboard kasıyordu güncelleme gelmemiştir diye yüklemedim ama sürekli bu temayı kullanıyordum.
BU ARADA ÇOĞU KİŞİ SPRİNGTOMİZE 2 KULLANIYOR ŞARJ DURUMLARI NASIL ÇOK BÜYÜK ETKİ YARATIYOR MU?
TEMANIN ADI NOKİ HD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 11 Ocak 2012; 20:27:48 > -
Buyrun arkadaşlar kullandığım yeni tema .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mamamaker
O htc saati nasil yaptigini bir bir anlatirmisin?
Ben dreamboarddan kurdum, ama hem saat direk degisiyor (benim istedigim asagi dogru sayfa gibi kapanmasi) hemde cok sarj yiyordu, tek iyi yani saat sabit kalirken alttaki resim kayabiliyordu, sende de boyle mi? Yardimci olursan sevinirim
- benim istedigim hc saat sayfa asagi kayan
- saat sabitken alttaki resim hareket etmesi
Yardimci olacaklara tessekurler -
dostum kullandığım HTC Animation Weather Fix 4.3 adlı tema içerisinde 4tane secenek var ben sadece ana ekrandaki hava durumunu kullandım diğerlerinide kullanmaya kalkarsan asırı derecede telefonun ramını kullanmakta kurulum işide çok basit library/themes içine atıp wınterboardtan temayı secıyosun.Sana tavsiyem temanın adını komple kopyala google yaz sana gerekli site cıkacaktır ve anlatımı orda bulucaksın. -
Beyler biliyorum biraz cahilim ama şunu nasıl düzeltebilirim? :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu cok ıyıymıs takıpteyım hepınızın elıne saglık -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaG
Beyler biliyorum biraz cahilim ama şunu nasıl düzeltebilirim? :)
Clock Hide ile düzeltebilirsiniz -
Orijinalden alıntı: mamaker
Bunlarda benden.
Htc saat ve hava durumu lkonusunda yardimci olurmusun? İos 5 kullaniyorum!
Htc saat ve hava durumu lkonusunda yardimci olurmusun? İos 5 kullaniyorum! -
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
quote:
Orijinalden alıntı: |SkY..|
Hocamm bu wallpaper mı tema mı?? Su asagıdakı fermuar olayını cok sevdm ya :) eger temaysa ısmını pm atarmsn? Eger wallpaper ıse orjınal halını gonderırmsn ?? Gorur gormaz mesajı attm valla cok guzelmıs :D
Komple bir tema idi, ben sadece bu resmi alarak lockscreen'de kullandım, orjinali burada;
sana göndermek için araştırma yaparken, fermuarın tutacak yeri ve cırtlama sesi için de tema buldum cydia'da, şimdi bu hale geldi , çok güzel oldu;
belki biliyosundur ama ben gene de yazayım, yalın lockscreen elde etmek için lazım olan temaları;
- Transparent Statusbar
- Slade to Unlock Killer (Text)
- Slade to Unlock Killer (Bar)
- Zipper Slider --> dün akşam bulduğum fermuar tutacağı
- iZipper Slider --> fermuar açılma sesi
kolay gelsin,
Çok teşekkür ederim hemen deneyim editlerim mesajı hemen yükleyeyim geliyorrummmmm
Edit: Hocam olmadı ya :(
Herseyi hallettim Allah razı olsun senden ama bir tek su aşağıdaki fermuari yapamadım . Slider seylerini indirdim.. Winterboard dan aktiflestirdm dediklerini .. Ses geldi lockscreen screen statüs bar falan kayboldu bir tek fermuar resmi çıkmadı .. Benim alet iTouch 2g acaba ondan mı ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SkY..| -- 12 Ocak 2012; 0:52:28 >
- Transparent Statusbar
-
Orijinalden alıntı: lvnt38
Orijinalden alıntı: mamaker
Bunlarda benden.
ıvnt38 yukarda acikladim dostum bende iOS 5 kullaniyorum tema iOS 5de uygun. -
-
pff garantili aldık elimiz jailbreak a yaklaşmıyor.
canım ciddi jailbreak çekti -
quote:
Orijinalden alıntı: Architecth
canım ciddi jailbreak çekti
benimkide garantili yap gitsin boşver -
Arkadaşlar biri galatasaray in duvar kağıdını paylaşabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: underdog
quote:
Orijinalden alıntı: Architecth
canım ciddi jailbreak çekti
benimkide garantili yap gitsin boşver
yarın girişicem bu işe nasıl yapılıyor bilmiyorum ancak yapıcam
-
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Telefonlar ucuz cin mallari gibi duruyor..
Aynen katılıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X