Bildirim
IOS 9 & IOS 10 Ekran Görüntüsü Paylaşım Konusu :) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Muhtesem konu, rezerve. Tesekkurler -
Bazi ekran goruntulerinde farkettimki, vadafon avea yada trcell olanlarda cekim gucunun gorundugu yerin hemen yaninda hat saglayicisİnin fotosu var, bende yok nasil cikiyor o :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: caddydsg
Bazi ekran goruntulerinde farkettimki, vadafon avea yada trcell olanlarda cekim gucunun gorundugu yerin hemen yaninda hat saglayicisİnin fotosu var, bende yok nasil cikiyor o :)
Jailbreak yapıp sistem dosyalarına erişip oradaki resmi , sizin gördüğünüz resimlerle değiştiriyorlar. Ben dahil. -
Oohaa abi siz ucmussunuz ya :) Abi venim bilmedigİm daha kac ozellik var bu jbde. Acilen JBye gecmeliyim. Ama tedirginim. Simdi bu temalari yapinca gecislerde,dokunmada falan sorun oluyor mu ? Yardimci olursaniz sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: PulserWP
quote:
Orijinalden alıntı: ShaG
Beyler biliyorum biraz cahilim ama şunu nasıl düzeltebilirim? :)
Clock Hide ile düzeltebilirsiniz
lockscreen teması ve normal kullandıgın temanın ismi nedir acaba? -
bu da benden olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucklerjr -- 12 Ocak 2012; 23:35:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
quote:
Jailbreak yapıp sistem dosyalarına erişip oradaki resmi , sizin gördüğünüz resimlerle değiştiriyorlar. Ben dahil.
Anladim :)
Jb beni bozar, vazgectim :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Jailbreak yapıp sistem dosyalarına erişip oradaki resmi , sizin gördüğünüz resimlerle değiştiriyorlar. Ben dahil.
ya sistem dosyalarına erişmek neden korkutuyor sizi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yazux
bu da benden olsun
bunu tuttum güzel görünüyorhemen nasıl yapıldığına dair bir tarif alalım -
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
Orijinalden alıntı: yazux
bu da benden olsun
bunu tuttum güzel görünüyorhemen nasıl yapıldığına dair bir tarif alalım
ismi 94 Ls Noki internette bulmuştum ayrıca burayada bakabilirsiniz burada da bir sürü lock screen tema mevcuthttp://resim.donanimhaber.com/m_53141852/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53141852
telefona winterboard ı cydi adan aratıp yükleyin
neyse önce iphone browser ı google dan aratıp pc ye kurun
sonra iphone u pc ye bağlayın
iphone browser ı çalıştırın
üst taraftan go to location a tıklayıp winterboard ı seçin
sonra indirdiğiniz temayı açılan ekrana sürükleyip atın
işlem bitince telefondan winterboard simgesine tıklayıp temayı seçip uygula deyin bu kadar.
bir de ben clok hide yükledim ekrandaki saati kaldırdım zira hem temanın hem de iphone un saati vardı çirkin duruyordu ben sadece temanınkini bıraktım.
bu arada temayı buldumhttp://www.****.net/tema-ve-duvarkagitlari/34447-ios-5-uyumlu-kilit-ekrani-turkceye-cevirdim-yeni-eklentiler-ekledim.html bu adreste indirip dediğim adımları tek tek yapın kurulsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
quote:
quote:
quote:
Tam anlamı ile hakim oldugum bir isletim sistemi degil :)
Nette onun bunun yaptigi yazilimlar ile guvensiz kalmak istemiyorum sadece :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
simage kullansanız ve alıntı yapmadan kişinin sadece mesajını alıntılasanız süper olacak.sayfa düzeni çok kötü -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07
quote:
quote:
quote:
Tam anlamı ile hakim oldugum bir isletim sistemi degil :)
Nette onun bunun yaptigi yazilimlar ile guvensiz kalmak istemiyorum sadece :)
Kesinlikle dogru ben de bundan cekiniyorum.
-
quote:
En son bu oldu su slayderin tipi ve altindaki golge ve saatin altindaki golgeyi kaldiramadim bir turlu illaki winterboard l mi olucak yok mu bu golgeleri kaldirmanin yolu cydiada hep tema olarak mevcut
valla hiç düşünme kur gitsin winterboard'u, ben 2 aydır kullanıyorum öyle bariz bir kasma filan ratlamadım... -
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
quote:
En son bu oldu su slayderin tipi ve altindaki golge ve saatin altindaki golgeyi kaldiramadim bir turlu illaki winterboard l mi olucak yok mu bu golgeleri kaldirmanin yolu cydiada hep tema olarak mevcut
valla hiç düşünme kur gitsin winterboard'u, ben 2 aydır kullanıyorum öyle bariz bir kasma filan ratlamadım...
hiç düşünmeden kurdum 2 kez winterboardı sonra hiç düşünmeden 2 kez sildim.
winterboardın güncel sürümünde kasma var bende internetten bir önceki sürümü indirdim deb dosyasını iphone browser ile attım telefona çalıştırdım winterboardı kasma masma kalmadı.Sonra en sevdiğim tema programını yükledim.Olmadı bende olmuyor diye kaldırdım yine.
şimdide dreamboard kurdum onu kullanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teacher
Bu da benden
Bu docku nasil yapiyoruz ?
-
sprigntomize ile yapıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Grub Killer
quote:
Orijinalden alıntı: mamaker
Bunlarda benden.
Font'un adı nedir acaba ?
kusura bakma dostum mesajını yeni gördüm fontun adı salsa. -
bir lock screen görüntüsü de benden gelsin :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X