Şimdi Ara

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
24
Favori
38.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BMW
    Orijinali lütfen.
  • İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

BMW
    Orijinali lütfen.

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda benden
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• Orjinallerini alabilir miyim
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    koca mesajı niye alıntıladın be adam sayfanın yüklenmesini bekledim senin yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2735

...

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Orjinali alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

koca mesajı niye alıntıladın be adam sayfanın yüklenmesini bekledim senin yüzünden

konuya senin bakacağını bilseydim alıntı yapmazdım, hem ayrıca senin bağlantı hızın yavaşsa suç benim mi..? ben neden hiç beklemiyorum sayfanın yüklenip açılmasını.. polemik yaratmak için yer aramayın..
  • Benimde kilit ekran ve 2.sayfam şu sekilde
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Yukarda cevap seçenegi konulmuş internetim 10MB ama genede bi ton resim yükleniyor boşuna. Polemik degil, artık ögrenin şunu ya.
  • M.Uzun kullanıcısına yanıt
    Orjinalini de paylasabilir misiniz? :)

• Sadelik severim

• Al bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Bunlar da benden olsun :)

başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 1 Nisan 2014; 18:44:30 >

• quote:

Bunlar da benden olsun :)

Hocam menüler nasıl böyle oluyor?

• Güzel olduğu kadar gereksiz duvar kağıtlarda var 😄

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Çok değişik ama çok güzel
  • @Harpooner temanın ismi m'flat galiba şu an başka tema kullanıyorum hatırlayamadım tam.
    uygulama isimlerini yok etmek için hideme7 tweakini kullandım hocam.

@.Tolga teşekkürler dostum
  • quote:

@Harpooner temanın ismi m'flat galiba şu an başka tema kullanıyorum hatırlayamadım tam.
    uygulama isimlerini yok etmek için hideme7 tweakini kullandım hocam.

@.Tolga teşekkürler dostum

Çok teşekkürler.
  • islam0326 kullanıcısına yanıt
    hocam donme dolapli olanin orjinalini koyabilir misiniz? saat rengin otomatik olarak mi degisti ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.