Şimdi Ara

İos 9 sonrası Touch ID de yavaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şu sorun uzun süredir kafama takılıyor cihazım iphone 6 ios 9 sonrasında touch ıd de yavaşlama meydana geldi 9.2 i kurarken restore yaparak kurdum belki düzelir diye fakat yine düzelmedi. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı. Örnek vermek gerekirse touch ıd için parmağımı koyuyorum ve parmağımı çektikten 1 saniye sonra tepki veriyor. Bazende geç okuyor. Çok sinir bozucu hızlandırmak için ne yapmam gerekli ve bu sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Merhaba, şu sorun uzun süredir kafama takılıyor cihazım iphone 6 ios 9 sonrasında touch ıd de yavaşlama meydana geldi 9.2 i kurarken restore yaparak kurdum belki düzelir diye fakat yine düzelmedi. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı. Örnek vermek gerekirse touch ıd için parmağımı koyuyorum ve parmağımı çektikten 1 saniye sonra tepki veriyor. Bazende geç okuyor. Çok sinir bozucu hızlandırmak için ne yapmam gerekli ve bu sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı acaba ?

ip6 bendeki,daha önce cok güzel di touch id im ios 9 da bozuldu bendede berbat oldu,ip6s dahada hızlı gösterilsin diye ip6 nın touch id ini bozdular diye apple a şüphe ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircancan

quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Merhaba, şu sorun uzun süredir kafama takılıyor cihazım iphone 6 ios 9 sonrasında touch ıd de yavaşlama meydana geldi 9.2 i kurarken restore yaparak kurdum belki düzelir diye fakat yine düzelmedi. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı. Örnek vermek gerekirse touch ıd için parmağımı koyuyorum ve parmağımı çektikten 1 saniye sonra tepki veriyor. Bazende geç okuyor. Çok sinir bozucu hızlandırmak için ne yapmam gerekli ve bu sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı acaba ?

ip6 bendeki,daha önce cok güzel di touch id im ios 9 da bozuldu bendede berbat oldu,ip6s dahada hızlı gösterilsin diye ip6 nın touch id ini bozdular diye apple a şüphe ediyorum.

Aynı düşünce bendede var sırf yanılgı için yaptığını düşünüyorum

• Aynısını yaşıyorum arkadaşım 5s almış bende 6 var ikisi de ios 9 geçen gün baktım parmağını koyduğu an açıldı benim 6dan kat kat daha hızlıydı şok oldum. 6nın sorunu mu bu?
  • Appleın yıllardır kullandığı taktiktir bu hala anlayamadınız mı? Bi sonra ki nesilin satışları düzelene kadar önceki nesili güncelleme ile ufak ufak yerin dibine sokar. İPhone 5s gibi 4'' bi cihazda z3 compactın pil süresini vermedikçe Apple kullanmamaya yemin ettim...

• Sırf bu yüzden yazılımı güncellemeye korkar oldum. Donacak, kasacak derken şimdi de ID sorunu çıktı başımıza. Benim cihazda şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. 2 hafta kadar okuyucudan çatır çutur ses geldi oda kendiliğinden kayboldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

Appleın yıllardır kullandığı taktiktir bu hala anlayamadınız mı? Bi sonra ki nesilin satışları düzelene kadar önceki nesili güncelleme ile ufak ufak yerin dibine sokar. İPhone 5s gibi 4'' bi cihazda z3 compactın pil süresini vermedikçe Apple kullanmamaya yemin ettim...

Aynen öyle apple ın yaptığı taktik millet bosuna demiyor eski apple yok artık çıkarını düşüren apple var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.