Şimdi Ara

iOS Calendar ve Reminder'i yonetebilecek app?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bircok todo, ve calendar uygulamasi var. Fakat ios reminder ve calendari tek program icerisinde gorup yonetmek istiyorum. Bircok uygulama indirdim fakat ya to do uygulamasi ya calendar. Omnifocus2 yi gordugumde ss'lerde calendar gozukuyordu 20 dolar verdim indirdim ki ne goreyim, meger sadece ios calendar'de olusturdugumuz etkinlikleri gosteriyormus! Okumadan almanin cezasi oldu.

Oncelikle iosreminder ve ios calendari ayni cati altinda barindiran, ve yonetebilen bir uygulama ariyorum, yoksa kendi icinde hem reminder hem calendar bulunduran uygulama onerin lutfen.

Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Awesome note

• Cleanders + kullanıyorum.
     iOS Calendar ve Reminder'i yonetebilecek app? iOS Calendar ve Reminder'i yonetebilecek app?

• Aeesone note kullaniyorun cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

Awesome note

Suan awesome note kullaniyorum ama cok ozelligi olmasindan oturu kolayliktan biraz kacmis acikcasi. Ama suan tek gordugum bu tarz program

• Pocket İnformant kullanıyorum biraz pahalı bir uygulama ama parasını hakediyor.

https://itunes.apple.com/tr/app/pocket-informant-pro/id380732176?l=tr&mt=8

• quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

Pocket İnformant kullanıyorum biraz pahalı bir uygulama ama parasını hakediyor.

Omnifocus ile 20 dolari cope attiktan sonra hakeden programa veririm para. Buda cok detayli gozukuyo ama dedigim gibi calendar reminder birlikte heralde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

quote:

Omnifocus ile 20 dolari cope attiktan sonra hakeden programa veririm para. Buda cok detayli gozukuyo ama dedigim gibi calendar reminder birlikte heralde ...

Evet takvim ve anımsatıcılar desteği var sorunsuz çalışıyor devamlı güncel tutulan bir uygulama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

Awesome note

Suan awesome note kullaniyorum ama cok ozelligi olmasindan oturu kolayliktan biraz kacmis acikcasi. Ama suan tek gordugum bu tarz program

Dostum aslinda pek karisik degil, 1 hafta kullansan çozersin bence

• quote:

Birkac sorum var cevaplayabilrseniz sevinirm

Herhangi bir kayit olusturdugunuzda diyelim ki reminder, ios reminder'a kayit ediyor mu? Ayni sekilde calendar icin de gecerlimi (notification center da gorebiliyormuyuz yani

Calendar ve reminderlari ayni sayfada gorme sansimiz varmi. Bugune kayitli bir reminder bir calendar event var diyelim alt alta gorebiliyormuyuz

Gecmis guncel ve gelecek reminder ve calendar girdilerini tek sayfada gorebiliyormuyuz

Omnifocus2 den sonra birdaha tam bilmeden bir programa yuklu miktar vermek istemiyorum dostum umarim cevaplarsin :)

• quote:

quote:

Birkac sorum var cevaplayabilrseniz sevinirm

Herhangi bir kayit olusturdugunuzda diyelim ki reminder, ios reminder'a kayit ediyor mu? Ayni sekilde calendar icin de gecerlimi (notification center da gorebiliyormuyuz yani

Calendar ve reminderlari ayni sayfada gorme sansimiz varmi. Bugune kayitli bir reminder bir calendar event var diyelim alt alta gorebiliyormuyuz

Gecmis guncel ve gelecek reminder ve calendar girdilerini tek sayfada gorebiliyormuyuz

Omnifocus2 den sonra birdaha tam bilmeden bir programa yuklu miktar vermek istemiyorum dostum umarim cevaplarsin :)

Evet hepsini yapabilirsin sıkıntı yok

• Türkçe dil desteğide var ayrıyetten

• quote:

Türkçe dil desteğide var ayrıyetten

Pm attim hocam :)

• Şuan Pocket Informant güzel gözüküyor fakat başka uygulama önerileriniz varsa lütfen söyleyin... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.