Bildirim
ios fiziksel butonsuz uyandırma
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanyaman88
Arkadaşlar merhaba.
Jailbreakli iphoneda hic bir fiziksel düğmeye basmadan yani home yada güç düğmesiz ekrana çift tıklama ile cihaz uyandırılabiliyor.
Jailbreak olmadan yakinlik sensoru veya benzeri bir sensör ile yine fiziksel düğmeleri kullanmadan cihazı herhangi bir programla açmak mümkünmü?
Kafanı neden duvara vuruyorsun -
Surekli bir alternatif olurdu genelde. Android de rootlu ozelliklerin benzerini rootsuz da kismen yapardik.. ios da bulamadim. Kafayi duvara vurmak bu yuzden. Hirs oldu -
Jb'siz imkansız, tabi ios kendisi için devrim sayılabilecek bir özelliği getirmezse.quote:
Surekli bir alternatif olurdu genelde. Android de rootlu ozelliklerin benzerini rootsuz da kismen yapardik.. ios da bulamadim. Kafayi duvara vurmak bu yuzden. Hirs oldu -
Jailbreak'siz mi? zor paşam -
jb ılede zor -
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
jb ılede zor
Zor degil şarj sıkıntı -
Hocam sirinin ayarlarında bi özelliği vardı. Telefon şarjdayken hey siri diyince telefon açılıyor. 😃 -
Sorunun dışına çıkmakla beraber şunu söylemek isterim ki ios 7 zamanları telefonun ön kamerasının üstünden hafifçe sıvazlayınca telefonu açan bir tweak mevcut idi. Lakin jbsiz böyle bir şey olmadığını belirtmeliyim.quote:
Orijinalden alıntı: Dia13
Hocam sirinin ayarlarında bi özelliği vardı. Telefon şarjdayken hey siri diyince telefon açılıyor. 😃 -
quote:
Arkadaşlar merhaba.
Jailbreakli iphoneda hic bir fiziksel düğmeye basmadan yani home yada güç düğmesiz ekrana çift tıklama ile cihaz uyandırılabiliyor.
Jailbreak olmadan yakinlik sensoru veya benzeri bir sensör ile yine fiziksel düğmeleri kullanmadan cihazı herhangi bir programla açmak mümkünmü?
jb yap hayatını yaşa -
Jb olmadan telefonun sistemsel hiçbir özelliğine müdahele edemezsiniz. -
Bu özelliği bende çok iatiyorum. Hem pretik olur hemde fiziksel tuşun ömrü uzar. -
söylenildiği gibi jb sonrası bazı tweaklar sayesinde bu özellikler kazandırılabilinirquote:
Orijinalden alıntı: ø
Bu özelliği bende çok iatiyorum. Hem pretik olur hemde fiziksel tuşun ömrü uzar.
ancak yüksek ihtimal bu şarj süresine olumsuz etki edecektir
şöyleki nexus 5 de bazı kerneller ile bu özelliği kazandırabiliyoruz
bu özellik aktif olduğunda saat başına %1 şarj harcıyordu
dolayısı ile zaten şarj yönünden sıkıntılı olan cihazlarımıza ek yük binecektir -
Jb cannnnnnndır -
Daha dün indirdim LG G3 teki gibi çift dokunuşla açılıp çift dokunuşla kapanıyor , telefon jbli tabi.Bu arada tweak çok kullanışlı şarj sıkıntısı olur diye hemen kaldırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: RASP
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
jb ılede zor
Zor degil şarj sıkıntı
Ekrani tamamen kapatmadikdan sonra anlami yok bu yuzden zor arkaplanda acik kalan ekrana kapanmis denemez -
quote:
Orijinalden alıntı: LirikaLL
Daha dün indirdim LG G3 teki gibi çift dokunuşla açılıp çift dokunuşla kapanıyor , telefon jbli tabi.Bu arada tweak çok kullanışlı şarj sıkıntısı olur diye hemen kaldırdım.
tweak'in adını öğrenebilir miyiz acaba ? -
Smart tab -
Tweak'ın adı smart tab ancak yüzdenin düşüşünü izleyebilirsin :Dquote:
Orijinalden alıntı: LirikaLL
Smart tab -
jb olunca ben virtual home ile touch id'ye dokununca direk uyanıyor.en sevdiğim tweak virtual home ve bioprotect . ikisini de yirinquote:
Orijinalden alıntı: RuLz
Tweak'ın adı smart tab ancak yüzdenin düşüşünü izleyebilirsin :D
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone çift uygulama yükleme
- icloud isim örnekleri
- imei kaydı yaptım telefon açılmadı
- iphone simgeleri küçültme
- carplay ekran yansıtma
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- iphone ses tanıma nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X