Şimdi Ara

Ios ile Torrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ipad Mini serisinden bir tablet alma arefesindeyim fakat merak ettigim ve cevabini bulamadigim birsey var.

Ios ile JB olmadan torrent programi yukleyip download yapma sansimiz yok mudur?

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• App Store torrent istemcilerine izin vermemekte yanı hayır iOS ile torrent kullanamazsınız

• Jb ile mümkün olduğunu söyleyenler var ama araştırmadım. Bir araştır istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: DedemZenciydi

Arkadaslar merhaba,

Ipad Mini serisinden bir tablet alma arefesindeyim fakat merak ettigim ve cevabini bulamadigim birsey var.

jb ile itransmission yapıyor. Jb olmadan mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Arkadaslar merhaba,

Peki bu is icin youtube downloader gorevi goren direk siteler var cevirip indiren anlamissinizdir umarim dedigimi,bu tarzda bir site vb varmi? Tarayicidan torrent dosyasini girip indirme yapabilicek

• Tarayicidan indirme olmaz cunku ios de dosyalama sistemi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film dizi falan indireceksen jailbreaksiz indirir. pm at anlatırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone'ye Dizi indirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Arkadaslar merhaba,

Peki bu is icin youtube downloader gorevi goren direk siteler var cevirip indiren anlamissinizdir umarim dedigimi,bu tarzda bir site vb varmi? Tarayicidan torrent dosyasini girip indirme yapabilicek

Açıkcası bilmiyorum, ben pcden çekiyorum torrentle.

• Bende bir süredir bu olayın derdindeyim mutlaka bir çözümü var fakat bulamadım.

Iphone ile direkt olarak istediğin herşeyi indirmene yarayan ve flash destekli bir tarayıcı var Puffin web browser. Ayrıca indirdiğin video müzik vs her türlü formatı açmaya yaryan bir uygulamada Av player. Bu uygulamayı insanlar genelde kablosuz film aktarımı yapıp alt yazı desteği ve pek format seçmemeside sebebiyle film izlemek için kullanırlar. Puffin - Av player iyi bir ikili fakat puffin ile indirdiğim torrentleri çekebileceğim bir site uygulama yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.