Şimdi Ara

iOS iMovie'ye iPhone X desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Apple'tarafından geliştirilen, başarılı işler çıkaran video düzenleme uygulaması iMovie, MacOS güncellemelerinin ardından iOS güncellemesini de aldı. iPhone X'in çentikli ekranına uygun hale getirilen uygulama aynı zamanda Metal desteğini de aldı. 

Güncellemeyle neler değişti? 

iMovie, yukarıda da belirttiğimiz üzere iPhone X'in çentikli ekranına tam uyum sağlayacak şekilde düzenlendi. Bu sayede kullanım alanı da genişlemiş oldu. En önemli diğer yenilik ise; video düzenlemelerinde çok daha yüksek bir performans sunan Metal desteği oldu. iMove aynı zamanda basitleştirilmiş Çince'de iyileştirmeler ve genel kararlılığı arttırıcı bir takım düzenlemelerde kazandı. Super Retina ekran desteğini de sunan uygulama 2.2.5 sürümüyle App Store'dan indirilmeye hazır hale getirildi. 

iMovie linki 

• Üçüncü parti uygulamalar iPhone X için güncelleme yayınlarken. Kendi uygulamasını daha yeni güncellemesi gerçekten çok acı bir durum.

• Erken olmuş millete uyumlu yapın derken kendilerinin bu kadar erken yapması(!)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone X tasarlanırken apple tasarım ekibinin içkili olduğunu düşünüyorum. Sonrasında çentikli "akım"a devam eden markaların ise ne yiyip içtikleri hakkında bir fikrim yok. Zamanında iphone 4 ten 5 e geçerken bile ekran oranı değiştiği için bile yazılımcıların adaptasyondan yakındıklarını duymuştum. Şuan bu iğrenç tasarıma geçişte ne hissediyorlar merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad mini ios 8 performansı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.