Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim dosyayı indiriyorum bitince deneyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ios13 uygulamalar güncelleme kısmı sekmesi tam olarak nerede

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Hocam her sene yapılan batarya sorunu muhabbetleri yaşanmazsa geçin bence. İOS 13’ü denedim 6S’de iyi sayılır yani ilk Beta’ya karşı önyargılarım vardı ama o kadar kötü değil. Yinede geçmeyin ya sürüm yükseltmek cihazın ömrünü kısaltıyor malesef.

• İos 13ten dönmek için her yolu denedim ama bi türlü dönemedim. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar. İpsw indirip dfu modda yükle dediğimde itunes dosyayı seçip çıkartılıyor sonunda aygıt bulunamadı diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    İtunes görüyor mu telefonu? Gördüğünü varsayarak yazıyorum. 3UTools ile yükleyebilirsiniz itunes ile olmuyorsa.
    Burada nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Eğer verilerin gitmesini istemiyorsanız MUTLAKA Flash tuşunun yanındaki kutucuğu işaretleyin. işaretli olmazsa komple siler verilerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 6 Haziran 2019; 19:35:51 >

• iOS 12 de ilk betalar iyiydi finalde bozmuşlardı bu da öyle olabilir. Suan 12 den memnunum ve 13 te çok cezbedecek birsey yok ondan geçmiyorum. Bir yanım geçmek istiyor ama macera aramaya gerek yok iyi sürüm varken.

• colaker kullanıcısına yanıt
    iPad Macbookun yerini asla tutmaz ama Macbook iPadin yerini tutar. Son MacOs ile iPad uygulamalari Mac e yuklenebilecek. Mac baska birsey.

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim itunes cihazı görüyor. Söylediğiniz programla denediğimde %20de -26 hatası alıyorum çözümünü biliyor musunuz acaba ?

Düzenleme: Arkadaşlar itunes son sürüme güncelleyince sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa bilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 7 Haziran 2019; 3:41:56 >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    O hatanın nedenini Veya çözümünü bilmiyorum maalesef dışarıda olduğum için bakamadım da ama dediğim şekilde yaparsanız Muhtemelen olacaktır

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    iOS 13 neredeyse günlük kullanımda kullanılacak kadar güzel. Ama İngilizce yazılar ve bazı yerlerde telefonun donup kalması gibi durumlar oluşuyor. Mesela engellenen numaralara girmiştim ayarlar dondu çıkılmıyorda. Hele ki amoled olmayan telefonların geçmesini kesinlikle önermiyorum.

Hatalar illaki olacak ve 2020 Mayıs’a kadar sürer adam olması

• Ayrıca kimse değinmedi bu konuya ama iOS 13 yüklediğimde 12 ye göre fazladan 4-5 GB alan gitti telefondan. Bunu da göz önünde bulunduralım.

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Sağ üstten profilinize tıklayın orada.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Hocam oralara girdim ama eskisi gibi uygulamaları güncelleme kısmı yok
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Güncellemen yok. Olunca hesap içerisinde gözükür, kişiselleştirilmiş öneriler altında.
    https://appletoolbox.com/2019/06/where-is-the-app-store-update-tab-in-ios-13-and-ipados/

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ara ara sinir olmuştum

Amoled ekranı olmayan cihazların geçmesini neden önermiyorsunuz?

• AzRocK kullanıcısına yanıt
    Beta 1 için konuştum ben. Günlük kullanımda Görünen en büyük değişiklik karanlık mod.en azından 1 günlük kullanım sonucunda bana öğle geldi. Amoled olmayan cihazlar için karanlık modun bi faydası olmadığı için dedim. Ayrıca 12.3.1 gibi güzel bir sürüm varken denemeye bile değmez diye düşünüyorum.

• Ds4 ün çalışıp çalışmadığını deneyen bir arkadaş var mı? Çalışıyorsa kendisinden ufak bir isteğim olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=138567910

Bu konuya dikkat etsin herkes.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.