Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Widgetlar dha iyi olabilirdi, cok eksik widgetlar var, örmnegin Mail uygulamasi icin henuz destek yok. Safaride tercüme özelligi henuz gelmemis, tanslator uygulamasi gelmis ama. iPhone6 S te iPadde test ediyorum, i6S akici gayet hizli. iPad icin cok öyle kayda deger bir yenilik farketmedim, widget özelligi zaten vardi anaekranda iPadlerde. Arayüzde radikal yenilik olmasi gerekirdi iOS14 ile birlikte. iOS7 den beri asina oldugumuz arayuz, 7 yil olmus hala özünde ayni. En guzel yani arama ekrani artik tam ekran degil, home tusuna basinca tam ekran yapasanizda sembol olarak kuculuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Haziran 2020; 12:17:48 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    bıktım bu şebeke kısmı bug undan hocam vallahi ya. her arama sonucu sıkıntı çıkartıyor üst kısım elimden gelse arama yapmayacağım o derece sıktı
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam %90 ihtimalle birçok uygulama için gelecek widgetlar şu an public beta bile değil daha. Özellikle bankacılık vs. gibi uygulamalar kesinlikle bu widgetlar için geliştirme yapacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, normalde bu uygulamayı kullanmıyorum ama gelse iyi olabilirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

bıktım bu şebeke kısmı bug undan hocam vallahi ya. her arama sonucu sıkıntı çıkartıyor üst kısım elimden gelse arama yapmayacağım o derece sıktı
    Aynen hocam ios 14’te halletmişlerdir umarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Safariden açınca oldu. Video YouTube’dan.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Bu fark ettiklerinizi Apple'a feedback olarak yolluyor musunuz yoksa sadece kullanıyor musunuz?
  • Beta kullanılıyorsa yollanılmalı tabiki. Apple'da bizim hayrımıza kullandırtmıyor betaları :)
  • nasıl yüklüyoruz bu betayı arkadaşlar ?
  • ipad pro 10.5 e yükledim uygulama açılışları çok hızlanmış tek sorun cihaz biraz fazla ısınıyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

nasıl yüklüyoruz bu betayı arkadaşlar ?
    youtube de buldum alengirli işler ne olur ne olmaz resmi çıkışı bekleyeyim :)
  • Konuyu güncelledim

Ufak detaylar için herhangi bir kaynak bulamadım bu nedenle şuan için sadece Major değişikliklere yer verdim.
    Bu tür detaylar konuda biriktikçe konu başlığına ekleyeceğim
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Suan iOS14 ü henüz yeni kesfediyoruz. Bunlardan Applein zaten haberi var, Applea buldugumuz aciklari göndeririz.
  • telefonun arka tarafına iki kez ya da üç kez tıklamaya da özellik atanabiliyor.ben mesele iki kez tıklamaya ekran görüntüsü alma koydum güzel oldu :)

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• eray1135 kullanıcısına yanıt
    Beta olmasından kaynaklıdır buyuk ihtimal o extra ısınma

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Bizde bankaların uygulamasından bir bilgi edinmek mumkun değil ki. En fazla döviz kuru ve atm konumu olur. Bakiye gorme keske olsa ama devlet yasakladı güvenlik nedeniyle o tarz bilgilerin uygulamaya girmeden görmeyi yıllar önce.

• CevizAdam kullanıcısına yanıt
    Iphone x ve sonrası için kullanılabilir şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CevizAdam kullanıcısına yanıt
    Bu ufak tefek şeyler daha çok cezbetti beni :D
  • 11 Pro Max'de sorun yok gayet iyi
  • Bildirimlerde sıkıntı, ses gelmeme, bariz hatalarla karşılanlar oldu mu? Bir de örneğin bu dev betayı yükledik, sonrasında her betayı böyle alacağız ve işin sonunda public tam sürüm çıktığında direkt ona geçiş yapabiliyor muyuz? Şu yüzden soruyorum, ben şimdi bu dev betaya geçmek ve hiç uğraşmayıp en son public tam sürüm çıktığında dfu modda kurulum yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.