Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • widget yüzünden midir başka bişeyden midir bilmem ,ama 6s 2310mAh deji bataryayla resmen sömürüyor.
  • Beta 1 olduğundan dolayı olmasın !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    E tabiki beta olduğu için ben şikayet etmiyorum durumu belirtiyorum. @espasio arkadaşımız batarya ile ilgili bi soruda bulunmuş ben de bunun hakkında görüşümü belirttim.
  • Hava durumu widget sevmedim ben ara ara cupertino ya kayıyor merak ettiğimde uygulamaya giriyorum direk. Suan bir dolar euro gösteren borsa widgeti var bende geri kalanı kullanmıyorum. İşlevsel değil henüz widgetlar soldaki widget ekranını borsa için kullanıyordum artık yanlışlıkla geçiyorum arada bir anlamı kalmadı benim için. En sağdaki uygulama kütüphanesini de sevmedim. Kapatma seçeneği gelmeli bunlara bence.
    6s plusta 13 e göre biraz çok tüketiyor ama günü çıkarıyorum yine.

Şuanda twitterda bug var görüntü bozuk resimler videolar fln görünmüyor özellikle tıklayıp görmek lazım, safaride resmi gazeteye girince bir kanun vs içeriğini okumaya çalıştığımda boş sayfa çıkıyor beni rahatsız edenler.
    13 ile bir fark yok benim için sanki en sevdiğim özellik arama ekranın full ekranı kapatmaması. Bir de PiP sevdim ama twitch harici kullanamıyorum şuanda. Başka da yenilik yok gibi zaten. :)

13.5 sürümünde itunes yedeği alıp geçmiştim şimdi dönmekle uğraşasım yok, fazla da bug yok gibi ama yeni betalarda bozacaklarını düşünüyorum. Şimdilik idare ediyoruz bakalım.

• hayirli pazarlar arkdaslar ben ios 14’u iphone 11 de kullaniyorum cihaz ara ara kapanmaya basladi bazen instagramda safaride filan donmalar basladi kuran arkadaslar varsa boyle sorunlarla karsilastilarmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cngishan

hayirli pazarlar arkdaslar ben ios 14’u iphone 11 de kullaniyorum cihaz ara ara kapanmaya basladi bazen instagramda safaride filan donmalar basladi kuran arkadaslar varsa boyle sorunlarla karsilastilarmi ?
    Böyle sorunlarla karşılaşmanız doğal, kullandığınız sürüm geliştirici betasının ilk hali, daha kullanıcı betaları Bile çıkmadı.
    Yani, betanın da betasını kullanıyorsunuz, stabil sürüm için bir çok güncelleme çıkacak daha.
    Siz gördüğünüz hataları Apple bildirin, fark etmediğiniz bir çok hata da mevcut kullandığınız sürümde.

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    Bunca yazının üstüne dün gece 13 e döndüm. Biraz rahatladım açıkçası stabile dönünce daha net anlaşılıyor beta sürümün hataları.

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    14.4 de anca adam olur :) her yil oldugu gibi sasirtmaz.

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 ve altı cihazlar için bu sürüm pil performansı açısından pek iyi görünmüyor. Bu şekilde Eylül’de sürülürse yine davalık olurlar.

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Maksat yenilikleri görmek ama pip ve arama ekranı dışında birsey yok benim için. :)
    Yine dönüp dolaşıp stabil sürüme döndüm.

• Meraklısına... Gelecek olan 5.4 inçlik iPhone 12 modeli karşılaştırma.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 5 Temmuz 2020; 13:49:50 >

• Sizce Final Cut Pro, iPad OS'ye gelir mi?

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    gelir.

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    onun farkindayim hocam da sadece ben mi karsilastim die merak ettim sadece

• iPhone X kullanıyorum. Beta 1 sürümünü kurdum, oyunlarda falan inanılmaz kasmalar yaşıyorum. Kuracak arkadaşlara baştan uyarıyorum oyun falan oynuyorsanız ve telefon elinizdeyse pil resmen İngiliz sömürgesi gibi anında bitiyor. Kasmalar can sıkıcı, ayrıyetten VPN yüzünden Wi-Fii sinyal sorunları ortaya çıkıyor. Benim tespitlerim bunlar. Geri dönemiyorum ama şu anlık iOS 14 Beta 1 sürümünü önermiyorum.

• Yok mu beta 2?

• Beta 1’i iPhone X cihazıma kurdum. Şarj bayağı sömürüyor ve aynı zamanda AW 5 cihazıma da Watch OS 7’yi kurdum. 14’ten geriye dönünce saat iptal oluyor çalışmıyor. Mecburen 14’ü geri yükledim devam ediyorum. Tavsiye etmiyorum ayrıca saatin şarjı da çok çabuk tükeniyor. Yükleyecekler ve saati olanlar buna dikkat etsin.

• iPhone ve Apple Watch şarjları hızlı tükeniyor doğru ama 1 günü çok rahat tamamlıyorsunuz. Bu bilgiyi de paylaşayım.
  • 1 günü çıkarıyor doğru. Betadan önce her zaman açık ekranla 1.5 güne kadar yetiyordu ama şimdi 1 gün ucu ucuna yetiyor. Saatle ilgili digital crown bazen fonksiyonsuz kalıyor. Haricinde saat kadranı ve menü arasındaki geçişlerde çok seri olmuş. 6 da bildiğin 1 saniye sonra tepki veriyordu.

• bugün gelirdi beta 2 çünkü 2 hafta oldu

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.