Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pro Max kullanıyorum, home tuşum yok ama ana ekrana geçmek için ekranı kaydırdım ama yinede çıkmadı arama ekranından belki düzeltiler diğer betalarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 6S te test ediyorum, home tqusuna basinca ana menuye geliyorum. Face id olanlarda ilerde duzeltirler o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih54gs kullanıcısına yanıt
    Kasma yaşamadım

• Bazen Apple’ın beta süreçlerinin çok önceden planlanmış bir sunum olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Beta süreçleri düşündüğümüzden/gördüklerimizden daha farklı işliyor sanki. Misal önümüzde sunulacak 3. ya da 4. beta hazır konumda bekliyor şu an. Zamanı geldiğinde sunucuya yüklenip geliştiricilere açılıyor. Uçuk gibi gelse de bana mantıklı geliyor.

• iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

Arkadaşlar böyle uyarı alıyorum sebebi nedir? Nasıl çözebilirim bunu?

6s telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 30 Haziran 2020; 0:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Bazen Apple’ın beta süreçlerinin çok önceden planlanmış bir sunum olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Beta süreçleri düşündüğümüzden/gördüklerimizden daha farklı işliyor sanki. Misal önümüzde sunulacak 3. ya da 4. beta hazır konumda bekliyor şu an. Zamanı geldiğinde sunucuya yüklenip geliştiricilere açılıyor. Uçuk gibi gelse de bana mantıklı geliyor.
    final sürüm bile hazır

• Daha demin çok ilginç bir olay yaşadım . İos14 betayı özellikle yapmadım gelen yorumlar üzerine ( gerek yok , günlük kullanım için sıkıntı yaşabilirsiniz ) . Telefonuma az önce bildirim geldi ios14.0 kurmaya hazır diye hayır dedim. Ayarlarda bildirim işareti vardı, yazılım güncellemeye baktım 13.5.1 güncel sürümdesiniz dedi , tekrar ana ekrana geçtim ayarlardaki bildirim işareti kayboldu . Anlamadım telefona ne oluyor .

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Konu üzerinde aynı sorunu yaşayan vardı. Cihazda yeterli yer olduğundan emin olun. Bazen saklama alanında yer var gibi görünebiliyor fakat yeterli olmuyor. bir şeyler daha silmeyi deneyin
  • İlk gün yükledim. Dokunmatiklerde sapıtmaya başladı. Mesajı okuyup geri geri için kaydırmada takılma başladı. Mailime gelen pdf i açtığımda telefon kitleniyor. Resetlemek sorunda kalıyorum. Arayüzde takılmalar sıklaştı. Değişik gariplikler oluyor. Örneğin huaewi sayfasındaki videoyu pip yapınca hatalar ortaya çıkıyor. Kullandıkça hatalar kendini göstermeye başlıyor.

• ios 14 gelmiş çakal apple
    iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• Günlük kullandığınız telefona yüklemeyin demelerinin sebebi fazla şarj yer, şuan stabil değil vb. sebepler. Bugüne kadar tüm betaları kullandım. Hatta eskiden public beta'da yoktu. Bilenler bilir UDID kaydı yaptırarak beta kullanabiliyorduk. (Hatta konu dışı UDID kaydı yapanlar köşeyi dönmüştü:))

Sonuca gelirsek 5-6 gündür kullanıyorum, gayet stabil ve şu zamana kadar gördüğüm en sorunsuz beta 1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

ios 14 gelmiş çakal apple
    Beta profili yüklememenize rağmen bu mu çıktı ekrana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beta profili yüklememenize rağmen bu mu çıktı ekrana?

Alıntıları Göster
    evet profil yok

• quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

evet profil yok

Alıntıları Göster
    Gerçekten enteresan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey deniyorlardır 😂

• Aynısı banada oldu hocam , beta profili yok böyle uyarı verdi

• %65 sarjla konuya girdim sarja takılı olmasına tağmen %63 e düştü. 6S Plus kullanıcılarına duyurulur. Sarjı içmiyor sanki nükleer santral türbini mübarek. İnşallah 13 dönülüyordur yedek falanda almadım ama

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Orginal şarj aleti ile mi bunu yaptı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorJames

Daha demin çok ilginç bir olay yaşadım . İos14 betayı özellikle yapmadım gelen yorumlar üzerine ( gerek yok , günlük kullanım için sıkıntı yaşabilirsiniz ) . Telefonuma az önce bildirim geldi ios14.0 kurmaya hazır diye hayır dedim. Ayarlarda bildirim işareti vardı, yazılım güncellemeye baktım 13.5.1 güncel sürümdesiniz dedi , tekrar ana ekrana geçtim ayarlardaki bildirim işareti kayboldu . Anlamadım telefona ne oluyor .
    Dün aynı durumu ben de yaşadım

• iOS 14 ile ana ekran widgetları deneyimleyen arkadaşlar widgetlar ekrandayken batarya performansı ve overnight battery drain(arkaplan batarya kullanımı) hakkında bilgi verebilir mi?

iOS 13 ile HsWidgets’ı deneyimledim ve bataryaya negatif anlamda etki ettiğini gördüm. Umarım iOS 14’te işler farklıdır.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.