Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dün gece betaya geçiş yaptım. Kullanımı etkileyecek bug'a denk gelmedim. gayet memnunum.
  • Tanıtımdaki saat widget ı beta 2 de gelir umarım güzel görünüyordu. Arkaya tıklama sahiden çok iyi çalışıyor beklenmeyen ve baya yararlı bir özellik oldu.
  • 9to5mac 'e göre Temmuz ortası ya da sonuna doğru iOS 14 Public Beta çıkarmış, bunları standart kullanıcı olarak tüm Apple cihazlarına yüklemek faydalı olur mu?

Bu konu da bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse en azından yanlış yükleme yapıp ekosistemi mahvetmeyelim...
  • Bildirimlerin bazen ses çıkıyor bazen çıkmıyor sanırım baya bildirim kaçırmaya başladım Whatsapp’tan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arka tarafa dokunma sanırım 7 plus da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Bu arka tarafa dokunma sanırım 7 plus da yok.
    X ve üzerine varmış ne alaka çözemedim

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj bobiniyle yaptıklarından dolayı olabilir. Ama öyle olsa 8 ve 8 plusta da olurdu.. garip bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen 8 plusta da yok. Halbuki kablosuz şarj destekliyor. İlginç valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaDayı -- 26 Haziran 2020; 23:32:5 >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Hangi widget o ?

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Kendi saat uygulamasının widget ı, tanıtım videosunda gösteriliyordu ama beta 1 de yok, gelir muhtemelen sonra. Apple sitesinde de gösteriyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 27 Haziran 2020; 0:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

Kablosuz şarj bobiniyle yaptıklarından dolayı olabilir. Ama öyle olsa 8 ve 8 plusta da olurdu.. garip bi durum.
    Bu arka tarafa dokunma olayı nedir dostum bilgilendirebilir misin beni?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    IOS 14 ile geldi yeni.
    Erişilebilirlik/Dokunma/Arkaya dokunma menüsünden ayarlayabilirsin.
    Telefonun arkasına yani apple logosunun bulunduğu bölgeye çift tıklama ve 3 tıklama ile belirlediğiniz herhangi bir eylemi yapabiliyorsunuz.
    Örneğin çift tıklamaya ekran görüntüsü alma eylemi atarsanız arkaya çift dokunduğunuzda ekran görüntüsü alacaktır.
    Bir nevi telefonun arka kısmı da dokunmatik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 27 Haziran 2020; 1:44:18 >
  • Beta 2 ne zaman gelir?

• gemres kullanıcısına yanıt
    Bendede aynısı oldu telefonu itunes ile pc’ye yedekleyin ve sonrasında telefonu komple sıfırlayın, ardından güncelleyebileceksiniz, sonrasında yedeklemenizi geri yükleyip keyfini çıkarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

IOS 14 ile geldi yeni.
    Erişilebilirlik/Dokunma/Arkaya dokunma menüsünden ayarlayabilirsin.
    Telefonun arkasına yani apple logosunun bulunduğu bölgeye çift tıklama ve 3 tıklama ile belirlediğiniz herhangi bir eylemi yapabiliyorsunuz.
    Örneğin çift tıklamaya ekran görüntüsü alma eylemi atarsanız arkaya çift dokunduğunuzda ekran görüntüsü alacaktır.
    Bir nevi telefonun arka kısmı da dokunmatik oluyor.
    Kim tahmin ederdi logoda yada o bölgede dokunmayı anlayan bir donanım olduğunu.. apple şaşırtmış açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde söylediğiniz şeyi bulamadım? Daha doğrusu ben ram olarak söylediğiniz şeyi anlayamadım.

Bir görseller gösterebilir misiniz?

• Beta 2 genelde public beta 1 çıkınca geliyor

• iPhone 7+ kullanıyor kardeşim. İyi ki shsh2 blobs kaydetmiş iOS 12.4 için. iOS 14 ile batarya iOS 13’e kıyasla daha da berbat bir hal almış. Anında döndü iOS 12’ye.

Ayrıca iPhone XR’de ısınma sorunu var. iOS 13’e downgrade etmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi An Idiot Abroad -- 27 Haziran 2020; 8:39:57 >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Temmuzda public beta gelecek doğrudur. Fakat beta sürüm olduğu için sorunlarla karşı karşıya kalacağınızı unutmayın. Kullanmak istiyorsanız yükleyin ama mutlaka cihazların ios 13 yedeklerini alın. Memnun kalmazsanız kaldığınız yerden devam etme şansınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

X ve üzerine varmış ne alaka çözemedim

Alıntıları Göster
    Tap to wake (Uyandırmak İçin Dokun) ayarıyla alakalıdır.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.