Bildirim
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (21. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazda yeterli yer olduğundan emin olun. Bazen saklama alanında yer var gibi görünebiliyor fakat yeterli olmuyor. birşeyler daha silip dener misiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sürekli 3 tık yapıp ekran resmi alıyor , çok hassas ama çok iyi özellik :dquote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
Ayarlar>Erişilebilirlik>Dokunma>Arkaya Dokun
Bu özellik mükemmel olmuş,
Çift Tıklamaya; Otomatik Video Kaydı Başlatmayı
Üç Tıklamaya; Bir yakınımı otomatik aramayı ekledim.
Bu arada bu 'kestirmeler' üzerinden otomatik video kaydını ayarladım ancak flaşı kapalı yapamıyorum, bilen varsa yardımcı olsun. -
Sonraki betalarda tekrar gelir bu büyük ihtimalle. -
Rica ederim, sonra hiç olmadı.
14'e geçip sonra tekrar 13'e dönmeye karar verirsek 13'te hangi tarihte yedeklediysek o yedekleme ile kurabiliyoruz. 14 yedeğini doğal olarak 13 kabul etmiyor.
Betaya elim gitmiyor değil, Pro kullanıyorum. Pil beta ile biraz fazla tükense de beni çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Geçmişken watch, ipad, apple tv hepsinde geçerim gibi duruyor.
Hadi hayırlısı :) -
Bu kadar iyi bir beta beklemiyordum. Suan icin herhangi bir onemli sorunla karsilasmadim. Bugun apple watch icin de denicem. Apple watch icin nasil bir yol izliyoruz. İphone sirasi gibi mi yapicaz acaba
Uygulamalara güncelleme gelmiyor.Yoksa bi ayarı mı var. Bilen varsa yeşillendirebilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkman_15 -- 25 Haziran 2020; 17:38:49 > -
Apple Watch için iyice düşünmeden geçmeyin çünkü geri dönüşü yok. TR’de servise bile verseniz stabil sürüme geçir(e)miyorlar.
-
Aynısı başıma geldi. Bende gittim ipsw olarak indirip kurayım dedim. Yazılım doğrulanamadı dedi ve telefon açılmadı... Gittim ios 13 indirip sıfırladım daha sonra otadan 14 indirip kurdum. -
baya stabil görünüyor, şuan için sorun ile karşılaşmadım.
xS DE Sıkıntı varmı yüklemeyı dusunuyorum . -
-
Arkadaşlar 3UTools indirip ipsw dosyasını flaşlayabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19A4F5308
Aynısı başıma geldi. Bende gittim ipsw olarak indirip kurayım dedim. Yazılım doğrulanamadı dedi ve telefon açılmadı... Gittim ios 13 indirip sıfırladım daha sonra otadan 14 indirip kurdum.
Şu an için itunesle olmuyor. Yazılım Apple'den doğrulanıyor kısmına gelince hata verip yüklemeyi iptal ediyor. Telefonda dfu modda kalıyor. Ancak 3Utools indirip ipsw firmware dosyasını kurabilirsiniz. Kolay gelsin. -
Güncellemenin 3 üncü gününde widgetler kaybolmaya başladı
Dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim
Betayı iki gündür iPhone 8 Plus telefonumda kullanıyorum bir kaç ufak problem ile karşılaştım kullanımı etkilemiyor onun dışında pek bir problem yok YouTube uygulamasından atmaya başladı telefonu yeniden başlatınca çözüldü,Widget özelliği daha tam oturmamış durumda telefonu kapatıp açınca Widget gözükmüyor siyah bir pencere olarak görünüyor,iTunes bağladığım zaman telefonun 33 GB boş alan göstermesine rağmen telefonda 22 GB görünüyor. Elimdeki başka bir cihaza daha kurdum iPhone 6S 16 GB olan modeli beta sürümü kurduktan sonra maalesef hafızada 245 MB boş alan gösteriyor ve telefona uygulama yükleyemiyorum elinizde 16 GB hafızaya sahip bir telefon varsa yüklemeyin bu hafıza problemi çözülene kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnsvmli -- 26 Haziran 2020; 9:12:10 > -
uyarıların için çok sağol. 6s ve 7 ye kurmayı düşünüyordum fakat yazını görünce vazgeçtim. en iyisi sistem oturana kadar beklemek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 26 Haziran 2020; 14:12:11 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X