Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet banada geldi bu bildirim. Yeni sürümler ile saate de airpodslara da iyileştirilmiş şarj özelliği geldi telefondaki gibi.
  • Bu uygulama kütüphanesi bana İOS 4 zamanını hatırlattı. İOS 4 ile klasör özelliği gelmişti hey gidi günler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 4, first gen iPad, Steve jobs...

dile kolay 10 yıl.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Aynen be 10 yıl ne ara geçti hala hatırlamıyorum. Güzel zamanlardı teknoloji açısından, günümüzde ki gibi aşırı pahalı değildi İPhone’lar en azından.

• Arkadaşlar ios 14 beta İle birlikte saklama alanım birden 60 gb arttı.. 128 GB iPhone 7 kullanıyorum.. 68 GB civarlarındaydım, şuan 126 GB dolu gözüküyor..sistem 12,52 GB gözüküyor.. neden böyle artmış olabilir?? Bu arada 45 GB diğer diye birşey gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buluton -- 24 Haziran 2020; 20:33:41 >
  • Çok tazeydi her şey o zaman belki de o yüzden daha güzel geliyordu, şimdi de çok güzel teknolojiler var ama bize yok maalesef...
  • Siriyi kullanırken bilindiği gibi arkada ne varsa görünüyor. Bunu erişilebilirlik - siri - siri nin arkasındaki uygulamaları göster i kapatarak siri açıkken bulanıklaştırabiliyoruz. Ama ben yeni halini sevdim kapatmadım.
  • Evet çıkıyor

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Numara çevirdiğimiz ekranda altta en solda hızlı arama kısmına istediğiniz kişilerin istediğiniz numarasını eklerseniz bu kısımdan hızlıca ulaşabilirsiniz

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla arkadaş Androidde ki bir özellikten bahsediyor. iOS da olan özellik numaranın tamamını yazmayı gerektiriyor.

Android de ki gibi sayılara basınca isimler sıralanmıyor.

• elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Xs max cihazıma ben yükledim. Ana menülerde ilk sıralarda hafif fps düşüşü oldu sonrasında pek görmedim. Donma hiç olmadı. Şarjı bir tık daha fazla gidiyor. Bankacılık uygulamalarında sorun olmadı. PUBG de oynadım iOS 13 nasılsa bu da öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şunu fark ettim, denetim merkezinden parlaklığı aşağı yukarı çekerken bi pürüzlü gibi. Seste böyle bir şey yok mesela, aradaki farkı her ikisini de deneyerek anlayabilirsiniz. Ses ayarlarken daha pürüzsüz aşağı yukarı gidiyor.
  • Vural460 V kullanıcısına yanıt
    Yukluyorum o zaman :)

• Bu arada bir sey farkettim yeni bir sey indiremiyorum applestore dan.
    Sorun karttan kaynakliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 24 Haziran 2020; 23:39:11 >
  • Favorilerim orada kayıtlı zaten arkadaşlar. Bahsettiğim şey ana ekranda telefon simgesine force touch ile basınca favorilerdeki ilk 4 kişi force touch ekranı olarak geliyordu hemen. Aynı şekilde araç takımına da ekliyordum resimlerde görebilirsiniz. Bu özelliği kaldırmış adamlar çok saçma
    iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !
    iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

Yükleyebilirsiniz :) Sizin de denedikten sonra geri dönüşlerinizi bekliyorum.
    Ben indirdim ama suan elimde pc yok geri donmek zorunda kalirsam diye korkuyorum :)

• İpade kurup apple pencil ile gelen arama çubuğuna kalem ile yazma gibi özellikleri soranlar için geçmiş sayfalardaki mesajimi tekrar aşağı ekliyorum;

Klavye dilleri arasında ingilizce olmalı ki özellik çalışsın. İpad pro 9.7 ye yükledim bende çalışıyor. Yalnız notlarda el yazısını normal yazıya çevirme zaten yok. Siz yazdıkça o çevirecek diye beklemeyin. El yazısını yazıyorsunuz onu metin olarak kopyala diyorsunuz ve başka yere düz yazı olarak yapıştırıyorsunuz.

Ben dönmemi gerektirecek bir sorun görmedim fakat beta sürüm olduğu için bir sorun çıkmayacağının garantisi yok. Yüklemekten vazgeçerseniz de güncellemeyi silme yolları vardı hatırladığım kadarıyla.
    Yok kalsin bi ara gaza gelir yukleriz belli mi olur :) onceki yillarda cikan ilk betalar cok sorun cikariyordu. Foruma baktigim kadariyla fazla hata yok ilk betada

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.