Bildirim
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendi otomatik geçiyo diye biliyorum ama kesin diyemicemquote:
Orijinalden alıntı: yasinbjk1903
Developer betadan public betaya nasıl geçilir ios 14 için -
Teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanlış hatırlamıyor isem dev beta profilini silip, public beta profilini yüklerseniz public beta düşecektir güncelleme ekranına.
Sanırım ben böyle geçiş yapmıştım. Ama ikisi de ilk beta olacağı için gelen public betayı görmeye bilir iPhone. -
Şu fovari aramalar ile ilgili bi kısayol bir şey keşfeden oldu mu ?
En çok kullandığım özellikti neredeyse. Ana ekranda arama tuşuna Basılı tutunca ilk 4 kişi, araç takımına da eklemiştim 8 kişi görünüyordu tek dokunuşla arıyordum. Şimdi ekranı aşağı çek, ismini yaz, üzerine tıkla o da yetmiyor bir de telefon numarası çıkıyor ona tıklamak gerekiyor arama yapabilmek için. Umarım gelecek betalarda gelir tekrar.
Bunun haricinde şarj konusu için bir şey diyemem belki normalden biraz daha hızlı bitiyor mu bilmiyorum afaki bi düşüş olmadı ama 13.5.1 sürümü ile hiçbir performans farkı, çökme donma vs bir şey yaşamadım ben.
Isınma olayı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben telefonu kılıf ile kullandığımdan ısınma olayına hiç dikkat etmemiştim daha önce. Şimdi denemek için kılıfsız kullanıyorum 1-2 gündür ama kameranın altında hafif bi ısınma oluşuyor biraz kullanınca. Bu normal mi yoksa beta olduğundan dolayı mı bilmiyorum.
Beta versiyonların, tam stabil olmadığı için ve arka planda deneysel bir sürü programcıkların çalıştırabileceğini hesaba katarsak; İşlemciye gereğinden fazla yük binip normalden fazla ısınmasına neden olabilir.Telefonun ısınmasının batarya ömrünü kötü etkilediğini biliyorum.
-
Farkettigim baska bir yenilikte Home-Display adi altinda yeni indirilen Uygulamalari App Library only veya Ana ekrana ata secenegi var. Egerki App Library only secilirse, Appstoreden indirilen yeni yugulamalr Anamenüde görünmeyip, sadece App Libraryde bulunuyor. -
Dev beta yüklü telefonda public beta profilini yüklesem beklemem gerekicek sanırım
Public beta linki varmı
Public betayı nasıl bulurum
Public daha çıkmadı temmuz ayında çıkar sanırım ozaman yüklersiniz bu developer betasıquote:
Orijinalden alıntı: yasinbjk1903
Public betayı nasıl bulurum
Bu iOS 14 ile gelen back tap olayını inceleyen var mı ? İyi çalışıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone X ve sonrası bütün iPhone modellerinde çalışıyor. Örneğin ben 3 dokunuşta ekran görüntüsü alma kısayolu ekledim. Arkaya 3 kez dokunduğumda ekran görüntüsü aldı telefon. Düzgün bir şekilde çalışıyor.
Ben 2 kez tıklamaya ekranı kapatma 3 kez tıklamaya da erkan görüntüsü alma olarak ayarladım ama gün içerisinde kendi kedine ekran görüntüsü alıp ekranı kilitleyebiliyor. Tam stabil değil yani. -
Arkadaslar merhaba. Xs max cihazima yuklemeyi dusunuyorum. Guncelleme dosyasini indirmis. Cok buyuk sorunlar gozlemlemediyseniz bende kurmayi dusunuyorum. Suan icin geri donme sansim yok :( iyiyse yuklicem oyle kalacak. Oyunlari uygulamalari sorunsuz aciyor mu? PubG deneyen oldu mu? Enpara albank halkbank gibi uygulamalari deneyen ?
Arkadaşlar iPad e yükleyen var mı
Arama ve adres çubuklarında kalemle yazmayı becerebilen var mı -
dosyalar da bazı bug'lar var ama çok can sıkıcı değil :) -
Arkadaşlar bu iosta arama ekranında bir kişinin adını numaralara bassınca direk ismi çıkıyormu ? çok kullandığım bir özellik . -
Hayır yok o özellik maalesef -
çıkmaz. Onun yerine spotlight araması var isim yazmaya başlayınca kişi çıkar yanındaki arama butonu ile hemen arayabilirsiniz. -
Dün arkadaşın dubai cihazına yükledik facetime geldi. Çok mutlu oldu adam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X