Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olay tamamen android menü sistemine geçti hayırlı olsun ben pek beğenmedim bu sistemi
  • Arkadaşlar bilgisayarsız ios 13 e geri dönmem mümkün mü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar cihazım iphone x. beta kurulumundan sonra wifi ye bağlanabiliyorum ama internete giremiyorum. bu sorunu yaşayan var mı

• Beta olmasına rağmen çok iyi çalışıyor.
  • darkman_15 D kullanıcısına yanıt
    Ben yaşamadım bu sorunu. Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple Inc

Telefonumu bugün gün boyunca aktif bir şekilde kullandım. Beta olduğunu bilmesem normal sürümlerden hiçbir farkı yok diyebilirim. Ama bu sonrasında sorun yaşamayacağımın garantisi değil tabiki. Batarya sağlığım %86. Facetime ile yaptığım görüşmede ısınma ve şarjın hızlı azalması gibi bir şey yaşadım. Buna sorun demiyorum çünkü ilk beta olarak normal geliyor böyle şeyler. Önceki sürümlerin betalarında daha fazla çökmeler vs yaşamıştım. Bu sürümde hiç böyle şeylere denk gelmedim sürüm gayet stabil çalışıyor ben çok memnum kaldım fakat sonrasında sorun yaşar mıyım bilemiyorum garantisi yok tabi :)
    bende de iphone x var yükledim ama wifi den internete bağlanmıyor..sizde de var mı bu sorun0||Apple Inc kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör

• quote:

Orijinalden alıntı: darkman_15

bende de iphone x var yükledim ama wifi den internete bağlanmıyor..sizde de var mı bu sorun0||Apple Inc kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör

Alıntıları Göster
    denedim ama olmuyor
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Bende iOS14 ü iPhone 6S te Test ediyorum. Genelde olarak kullandigim iPhone X e yüklemek istemedim. 6S gercekten akiciligindan hicbirsey kaybetmedi.
  • iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !
    Daha önce böyle bir şey görmemiştim. Bu da 14 ile kulaklıklara geliyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talhayarici kullanıcısına yanıt
    Ipad mini 5de çalışmıyor ,denediğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaDayı -- 24 Haziran 2020; 15:28:23 >
  • Bu özellik de çok iyi olmuş. Klavye ekranında emojilere tıkladıktan sonra böyle bir arama ekranı da açılıyor ve yazdığınız şeyle ilgili olan emojileri gösteriyor.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• Uygulamalar telefonun kamerasini kullaniyorsa batarya ve saatin oldugu kisimda en ustte yesil bir nokta beliriyor. Eger o nokta turuncu renkte ise, uygulama telefonun mikrofonunu kullaniyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Haziran 2020; 15:48:41 >
  • Video kırpması yaptıktan sonra kaydet diyince atıyor şuan karşılaştığım ilk sıkıntı

İtunes ile restore işlemi yapıp denemeni öneririm.

• Compass3548 kullanıcısına yanıt
    13.5 ve 13.5.1'de de var o. Ancak her videoda yapmıyor.
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Karşılaştığım bir durum değildi dün 14.0 ı yüklemeden önce 35 gb boş yerim vardı şuan 13 e düştü sizce nedendir ?

• Compass3548 kullanıcısına yanıt
    Siz telefonu kullandıkça o duruma göre azalacak duruma göre yükselecektir. Telefonda alana ihtiyaç duyduğunuz esnada orası küçülecektir kendisi

• Diğer başka bir bug ise, bildirim ekranına uygulana widge’i eklediğiniz de uygulamayı silince widget hala orada kalıyor. Bozuk bir şekilde

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

İlk yüklediğimde banada öyle olmuştu evdeki wifi bağlanınca internete girmiyordu lte açınca sorun yoktu. Adguard pro kullanıyorum onu kapattım açtım düzeldi wifi ile bağlanmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.