Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XS'e yükledim, yağ gibi valla bende. Bahsedilen sorunları da yaşamadım 1 saattir, özellikle denedim. Tek bir şey fark edebildim, bunu da kimse yazmamış sanırım ama Siri ile konuşurken normalde cevabının yazdığı yer bende boş görünüyor.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 24 Haziran 2020; 0:58:54 >
  • 6s'e deneyen var mı?
  • Tanıtımda saat widget var ama hiç kimseye gelmemiş, sanırım gelecek betalarda gelir. Büyük saat yada diğer ülke saatleri güzel durur.
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı çalışıyor kardeş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • public beta ne zaman çıkıyor bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz ayında çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 24 Haziran 2020; 2:29:35 >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir sorun yok. Telefonu yeniden başlattığınızda sorunun düzeliyor olması lazım

• Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Maalesef düzelmedi, anlam veremedim.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Anladım, o zaman sürümü sıfırdan yüklemek veya yeni betayı beklemekten başka çareniz yok sanırım

Reddit konu açtım ve birisi hareketi azalt ile ilgili olduğunu söyledi, doğruymuş. Hareketi azalt açıktı, kapatınca çözüldü.
    Dün dayanamayıp bende yükledim dün 7 gb boş yerim vardı yükleyince 2 GB yer kaldı ana sürüme geri mi dönsem beklesem mi bilemedim cihaz stabil herşeyden memnunum ama hafıza beni düşündürüyor

• Arkadaslar ne diyorsunuz yüklenir mi stabil çalışıyor mu ?

• Whatsapptangaleriden resim gondermek istedigimde son kaydedilenlerdeki resimler sifir gorunuyor

uygulamayi komple kapatip yeniden actigimizda ise resim eklemek istedigimde boyle bir sey cikiyor

Select dedigimde oradan sectigim resimler sadece whatsappta eklenebilecekler arasinda görünüyor sizdede boyle bisey var mi? Xs max kullaniyorum.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Apple'ın güvenlik sistemiyle alakalı bir durum. En başta yanlış bir seçim yapmış olabilirsiniz belki.

Ayarlar-> Gizlilik-> Fotoğraflar-> Whatsapp'a girin Tüm fotoğraflar olarak seçin.
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Simdi duzeldi.

• Developer betadan public betaya nasıl geçilir ios 14 için

• Yakın zamanda telefonu sıfırlamıştım. Onun etkisi mi var bilmiyorum ama bende sistem ve diğer tarafında paylaşan kişiler kadar bir yer kaplama olmadı. İstersen telefona bir kere restore işlemi yapıp sürümü tekrar kurmayı dene.

Sıfırlama yapsam kurtarır mı telefondan

• Bir ihtimal fazla yer kullanımı sorununa çözüm olabilir. İtunes üzerinden sıfırlama yaparak denemenizi tavsiye ederim. Bende az yer kaplamasının sebebinin o olduğunu düşünüyorum.

Muhtemelen ondan kaynakli. Bende 14.5 gb sistem dosyasi görünüyor suan. İphone 4sten bu yana telefon sifirlamadim surekli yedek alip uzerije devam ettim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.