Bildirim
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6s'e deneyen var mı? -
Tanıtımda saat widget var ama hiç kimseye gelmemiş, sanırım gelecek betalarda gelir. Büyük saat yada diğer ülke saatleri güzel durur. -
Sağlıklı çalışıyor kardeş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
public beta ne zaman çıkıyor bilen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz ayında çıkacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 24 Haziran 2020; 2:29:35 >
Bende böyle bir sorun yok. Telefonu yeniden başlattığınızda sorunun düzeliyor olması lazım
Maalesef düzelmedi, anlam veremedim. -
Anladım, o zaman sürümü sıfırdan yüklemek veya yeni betayı beklemekten başka çareniz yok sanırım
Reddit konu açtım ve birisi hareketi azalt ile ilgili olduğunu söyledi, doğruymuş. Hareketi azalt açıktı, kapatınca çözüldü. -
Dün dayanamayıp bende yükledim dün 7 gb boş yerim vardı yükleyince 2 GB yer kaldı ana sürüme geri mi dönsem beklesem mi bilemedim cihaz stabil herşeyden memnunum ama hafıza beni düşündürüyor
Arkadaslar ne diyorsunuz yüklenir mi stabil çalışıyor mu ?
-
Apple'ın güvenlik sistemiyle alakalı bir durum. En başta yanlış bir seçim yapmış olabilirsiniz belki.
Ayarlar-> Gizlilik-> Fotoğraflar-> Whatsapp'a girin Tüm fotoğraflar olarak seçin. -
Tesekkurler. Simdi duzeldi.
Developer betadan public betaya nasıl geçilir ios 14 için
-
Sıfırlama yapsam kurtarır mı telefondan
Bir ihtimal fazla yer kullanımı sorununa çözüm olabilir. İtunes üzerinden sıfırlama yaparak denemenizi tavsiye ederim. Bende az yer kaplamasının sebebinin o olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen ondan kaynakli. Bende 14.5 gb sistem dosyasi görünüyor suan. İphone 4sten bu yana telefon sifirlamadim surekli yedek alip uzerije devam ettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X